• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamayanlara toplanın bi❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gerçekten bu çoluk çocuk işlerini mahalle baskısı ve görevi yerine getirme güdüsüyle fazlaca stres unsuru yapıyor insanlar. Çocuk doğunca da konusurlar yok normal mi sezaryen mi yok sütün yetti mi yok bu cocuk aç mı hiç susmazlar. Aklınıza hep bunu getirin kafam rahatken her şey daha güzel her şey yoluna giriyor deyin. Sevgiler

Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum
Ben bazen çok istiyorum bazen de boşver ya önce kendine bak diyorum.
Şimdilik sorun yokta 3-5 sene sonra daha zor.
Bana da dua et inşallah ömür boyu kucağım boş kalmam :(
Allah bağışlasın evladını da.

Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum
Ben bazen çok istiyorum bazen de boşver ya önce kendine bak diyorum.
Şimdilik sorun yokta 3-5 sene sonra daha zor.
Bana da dua et inşallah ömür boyu kucağım boş kalmam :KK43:
Allah bağışlasın evladını da.
Her zaman dua ediyorum... evlat dünyada bir nimettir allah hiçkimseyi bu nimetten mahrum etmesin... olmasa da dünyanın sonu değil aslında tabiki insan istiyor ama gerçekten dünyanın sonu değil... sadece çok cahil insanlarımız yüzünden sanki çocuğumuz olmuyorsa çürüğe çıkarıyorlar hemen.. yahu iyi insanım işte kimseye zararım yok kimene olmuş olmamış...

Benim eşimin değerleri de promen k ile tamamen düzeldi ama maalesef geri kaçma sıkıntısı çıktı (spermin idrar torbasına gitmesi) aşılama denedik olmadı 2. aşılamayı bekliyoruz Allah önce biz bekleyenlere sonra tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler versin..

Amin
Benim eşimin değerleri de promen k ile tamamen düzeldi ama maalesef geri kaçma sıkıntısı çıktı (spermin idrar torbasına gitmesi) aşılama denedik olmadı 2. aşılamayı bekliyoruz Allah önce biz bekleyenlere sonra tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler versin..
nn cümlesine ❤️:anneadayı:

Her zaman dua ediyorum... evlat dünyada bir nimettir allah hiçkimseyi bu nimetten mahrum etmesin... olmasa da dünyanın sonu değil aslında tabiki insan istiyor ama gerçekten dünyanın sonu değil... sadece çok cahil insanlarımız yüzünden sanki çocuğumuz olmuyorsa çürüğe çıkarıyorlar hemen.. yahu iyi insanım işte kimseye zararım yok kimene olmuş olmamış...
Yok çok şükür bende çok çevre baskısı yok ama soran soruyor yine de.

Yani enedi böyle kalmak istemem.

slm kızlar... ben de polikistik over var 2..3 ayda bir adet olurdum, sorunumu bildiğim için evlendikten 3 ay sonra gonol f kullandım.. 3 ay adet görmemiştim bu arada Bi kere ilaçla gördüm.. gonal f ile yumurta gelişimi daha sonra çatlama ve ilişki şeklinde bir tedavi uyguladım şu an oğlum 3.5 yaşında.... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sizi çok iyi anlıyorum... 3 ayda hiç adet olamayınca ömrümden ömür gitti ya hiç çocuğum olmazsa diye Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşalalh

slm kızlar... ben de polikistik over var 2..3 ayda bir adet olurdum, sorunumu bildiğim için evlendikten 3 ay sonra gonol f kullandım.. 3 ay adet görmemiştim bu arada Bi kere ilaçla gördüm.. gonal f ile yumurta gelişimi daha sonra çatlama ve ilişki şeklinde bir tedavi uyguladım şu an oğlum 3.5 yaşında.... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sizi çok iyi anlıyorum... 3 ayda hiç adet olamayınca ömrümden ömür gitti ya hiç çocuğum olmazsa diye Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşalalh

Benimde polikistik over var adetlerim duzensiz kilom yok hormonlarım normal ultroson da pko gözüküyor klomen kullandım geçen ay ama pek gelişme olmamış dedi doktorum nolur bana da dua et

Kendim yıllarca bekleyip evlat sahibi olamadım sonra şükür rabbim tüp bebekle nasip etti hep burayı okur okur üzülürdüm o yüzden sizin için kalbimden en güzel dualarimi ediyorum ins rabbim t3z vakitte hepinize evlat sahibi yapsın ins

6 negatif tup bebekten sonra 9 yil neler nelrr cekerek ogluma kavuştum hemde doğal yoldan..
Umutsuzluğun kitabını yazacakken mucizemle "allah ol der ve olur" diye herkese umut olmaya çalışıyorum bende ..vazgecmeyin ..sabr edin ..ve hep isteyin rabbimden

Ben de umutlanıtorum okudukca.. Pco var olmuyor. Allah nasıp eder ınsallah tez zamanda saglıkla.

Nasip bu şaşacak birşey yok o dönemde bana da imkansız geliyordu neden ben allahım neden sınanıyorum diye isyan ediyordum artık ama rabbim benim bu isyanıma karşı yinede bana bir evlat nasip etti içimi bu denli yakan insanlardan nefret ediyorum...

5 yıldır ne çekiyorum o insanlardan bir bilseniz allahım sorsun hesabını başka bir şey gelmez elimden.. 2 NEGATİF tüp bebek deneyimim var yakında 3. 'ye başlayacağız nasipse inşallah... Çok yıprandım artık gücüm kalmadı.. Çok eleştiriyor insanlar 33 yaşındayım senin yaşın geçmiş artık çocuğun sana nine der diyip gülen mi dersin.. senin yaşında benim 4 çocuğum vardı diyen mi dersin.. misafirliğe gittim bi gün 2 gün önce de tüp bebek tedavim negatif olmuştu..
Ev sahibi kadın bana terlik verdi al giyki çocuğun olmaz benden bilirsin dedi... allahım basimdan aşağı kaynar su döküldü sanki... yazsam sabaha kadar yazarım 5 senedir çok şeyler duydu bu kulaklar 70 yaşına gelsem unutmam.. Çok şükür ki bu dünyanın bir de öbür dünyası var... bizim gibilere de dua eder misin lütfen.. allahım sonumuzu hayır etsin inşallah

5 yıldır ne çekiyorum o insanlardan bir bilseniz allahım sorsun hesabını başka bir şey gelmez elimden.. 2 NEGATİF tüp bebek deneyimim var yakında 3. 'ye başlayacağız nasipse inşallah... Çok yıprandım artık gücüm kalmadı.. Çok eleştiriyor insanlar 33 yaşındayım senin yaşın geçmiş artık çocuğun sana nine der diyip gülen mi dersin.. senin yaşında benim 4 çocuğum vardı diyen mi dersin.. misafirliğe gittim bi gün 2 gün önce de tüp bebek tedavim negatif olmuştu..
Ev sahibi kadın bana terlik verdi al giyki çocuğun olmaz benden bilirsin dedi... allahım basimdan aşağı kaynar su döküldü sanki... yazsam sabaha kadar yazarım 5 senedir çok şeyler duydu bu kulaklar 70 yaşına gelsem unutmam.. Çok şükür ki bu dünyanın bir de öbür dünyası var... bizim gibilere de dua eder misin lütfen.. allahım sonumuzu hayır etsin inşallah
Benim kv bana demişti birgün.. ben senin yaşındayken 3 çocuk doğurmuşum diye daha 22 yaşındaydım bunu dediğinde..sonra birgün yine kv misafirlerin yanında bunun çocuğu olmuyo demişti..vs bende çok yaşadım bunları kimi evlatlık al dedi kimi uğraşma olmuyo dedi Allah bilir olup olmadığını ve 2 evladım var şimdi şükür birde düşük yaptım..Rabbim sana hayırlı evlatlar versin tez zamanda

Benim kv bana demişti birgün.. ben senin yaşındayken 3 çocuk doğurmuşum diye daha 22 yaşındaydım bunu dediğinde..sonra birgün yine kv misafirlerin yanında bunun çocuğu olmuyo demişti..vs bende çok yaşadım bunları kimi evlatlık al dedi kimi uğraşma olmuyo dedi Allah bilir olup olmadığını ve 2 evladım var şimdi şükür birde düşük yaptım..Rabbim sana hayırlı evlatlar versin tez zamanda

Amin inşallah allah razı olsun... inşallah bir gün bu zor sınav da bitecek diyorum rabbimden umut kesilmez..

Bende çok duyuyorum bu lafları bir de bu laflara maruz kalıp yine o insanlarla yüz yüze gelmek çok canımı acıtıyor. 3 aydır umutsuzluk sardı beni hiç olacağını sanmıyorum bu saatten sonra allahım çocuklarınıza hayırlı uzun ömür versin

Kusurlarına bakmayın öyle insanların.. Beyin hücreleri tam gelişememiş. Ayıptır günahtır öyle konuşmayım incitmeyim diye düşünemiyorlar napsınlar onlarada yazık🤪 Şaka bir yana insanın çocuğu olunca da aaa nasıl oldu sağlıklımı erkek mi kızmı diye sorular hiç bitmiyor ben hep ters cevap veririm böyle insanlara. Zamanında çocuğu olmaz diyordunuz şimdi mi aklınıza geldi hal hatır sormak diye...

Back