Hamile kalamayanlar

aynen canım ben de çok ümitlenmiştim, çünkü adet olurken lekelenmem olur hemen pet koyarım ve 1-2 saate ped dolardı bu kez öyle olmadı bu sabah uyandım, pedde yine çok çok az leke vardı, ama şimdi yoğunlaştı :S yeni BAT 30 ağustos :)

kızlar, burdaki ortam çok güzel , herkes birbirine destek oluyor , ben buraya çok alıştım, ama şu var ki burda takıldıkça daha çok stres oluyorum ve daha çok kafama takıyorum, ki biliyosunuz bu işte strese gelmiyo onun için bir süre foruma takılmamayı düşünüyorum, hepinize çok kısa süre olmasına rağmen çok içim ısındı, çok samimisiniz , inşallah döndüğümde hepinizden çok güzel haberler alırım, ve bende çok güzel haberler veririm, allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin... amin.. hoşçakalın...

arkadaşlar ben de 9 aydır bekliyorum ve sonuç hep aynı doktora gitmeye karar verdim ama nereye gideceğime karar veremedim özel hastanelerde muayene hariç testler ne kadar oluyo bilginiz varmı?

kızlar, burdaki ortam çok güzel , herkes birbirine destek oluyor , ben buraya çok alıştım, ama şu var ki burda takıldıkça daha çok stres oluyorum ve daha çok kafama takıyorum, ki biliyosunuz bu işte strese gelmiyo onun için bir süre foruma takılmamayı düşünüyorum, hepinize çok kısa süre olmasına rağmen çok içim ısındı, çok samimisiniz , inşallah döndüğümde hepinizden çok güzel haberler alırım, ve bende çok güzel haberler veririm, allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin... amin.. hoşçakalın...
:KK43: HOŞÇAKAL HAYIRLI HABERLERLE GEL :)

hayırlı haftalar kızlar,
ıns hepımız guzel haberler alırız mutlaka bebıslerımızın bı gelme zamanı vaır bız ne kadar cabalasakta vaktınde duserler,gec olsun temız olsun ıns.
bnımde ara ara yumurtalıklarıma agrı vuruyor yumurtlama zamamnım ondanmıdır acaba

hayırlı haftalar kızlar,
ıns hepımız guzel haberler alırız mutlaka bebıslerımızın bı gelme zamanı vaır bız ne kadar cabalasakta vaktınde duserler,gec olsun temız olsun ıns.
bnımde ara ara yumurtalıklarıma agrı vuruyor yumurtlama zamamnım ondanmıdır acaba

hayırlı haftalar kızlar,
amin canım hepimiz için :) benim duyduğum bir bilgiye göre çatladığı zaman hafif ağrı oluyomuş . belki çatlıyordur senin .

Merhaba kızlar idrar yollarımı üşüttüm galiba yanma ve işerken ağrım oluyo şizce antibiyotik kullanmamın zararı okurmu bide toz var hanş suya katılıp içiliyo bir seferlik idrar yollarını temizliyo sizce kullana bilşrmiyim .eğer hamiş kalı

Merhaba kızlar idrar yollarımı üşüttüm galiba yanma ve işerken ağrım oluyo şizce antibiyotik kullanmamın zararı okurmu bide toz var hanş suya katılıp içiliyo bir seferlik idrar yollarını temizliyo sizce kullana bilşrmiyim .eğer hamiş kalı
geçmiş olsun :cry:

bnce kullanma ılac antıbıyotık agır eger hamıs ısen kotu,bol su tuket bı kac gun ıdare etmeye calıs cok vamı adet gunume canım

Inşallah önce senden sonra da benden güzel haberi alırız.sırf sabretmek için evde sadece bir test bulunduruyorum.seninki de kötü olmuş hani Oruç da gitmiş zaten kırmızılar insanı yıkıyor.neyse Can'ın sağ olsun.rabbim elbet birgün bize de 2. Çizgiyi gösterir o gün bu ayda olsun inşallah
inşaallah...

X