- 30 Haziran 2015
- 797
- 311
- 37
hadi yaaa ümitlenmiştik vallaha ama genede takip et sen belli olmaz herkesin bünyesi farklı .ya canım kanamam adete dönüyo galiba :S bu sabahtan itibaren anlamadım ki :S ben hiç böyle olmazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaaa ümitlenmiştik vallaha ama genede takip et sen belli olmaz herkesin bünyesi farklı .ya canım kanamam adete dönüyo galiba :S bu sabahtan itibaren anlamadım ki :S ben hiç böyle olmazdım
HOŞÇAKAL HAYIRLI HABERLERLE GEL :)kızlar, burdaki ortam çok güzel , herkes birbirine destek oluyor , ben buraya çok alıştım, ama şu var ki burda takıldıkça daha çok stres oluyorum ve daha çok kafama takıyorum, ki biliyosunuz bu işte strese gelmiyo onun için bir süre foruma takılmamayı düşünüyorum, hepinize çok kısa süre olmasına rağmen çok içim ısındı, çok samimisiniz , inşallah döndüğümde hepinizden çok güzel haberler alırım, ve bende çok güzel haberler veririm, allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin... amin.. hoşçakalın...
hayırlı haftalar kızlar,
ıns hepımız guzel haberler alırız mutlaka bebıslerımızın bı gelme zamanı vaır bız ne kadar cabalasakta vaktınde duserler,gec olsun temız olsun ıns.
bnımde ara ara yumurtalıklarıma agrı vuruyor yumurtlama zamamnım ondanmıdır acaba
amin canım hepimiz için :) benim duyduğum bir bilgiye göre çatladığı zaman hafif ağrı oluyomuş . belki çatlıyordur senin .hayırlı haftalar kızlar,
ıns hepımız guzel haberler alırız mutlaka bebıslerımızın bı gelme zamanı vaır bız ne kadar cabalasakta vaktınde duserler,gec olsun temız olsun ıns.
bnımde ara ara yumurtalıklarıma agrı vuruyor yumurtlama zamamnım ondanmıdır acaba
geçmiş olsunMerhaba kızlar idrar yollarımı üşüttüm galiba yanma ve işerken ağrım oluyo şizce antibiyotik kullanmamın zararı okurmu bide toz var hanş suya katılıp içiliyo bir seferlik idrar yollarını temizliyo sizce kullana bilşrmiyim .eğer hamiş kalı
bnce kullanma ılac antıbıyotık agır eger hamıs ısen kotu,bol su tuket bı kac gun ıdare etmeye calıs cok vamı adet gunume canımMerhaba kızlar idrar yollarımı üşüttüm galiba yanma ve işerken ağrım oluyo şizce antibiyotik kullanmamın zararı okurmu bide toz var hanş suya katılıp içiliyo bir seferlik idrar yollarını temizliyo sizce kullana bilşrmiyim .eğer hamiş kalı
amin canım hepimiz için :) benim duyduğum bir bilgiye göre çatladığı zaman hafif ağrı oluyomuş . belki çatlıyordur senin .
bnce kullanma ılac antıbıyotık agır eger hamıs ısen kotu,bol su tuket bı kac gun ıdare etmeye calıs cok vamı adet gunume canım
daha varmıs evt,10 gün var canım
ooooooooooooooo kısmet canımsabah sabah kırmızı kart
inşaallah...Inşallah önce senden sonra da benden güzel haberi alırız.sırf sabretmek için evde sadece bir test bulunduruyorum.seninki de kötü olmuş hani Oruç da gitmiş zaten kırmızılar insanı yıkıyor.neyse Can'ın sağ olsun.rabbim elbet birgün bize de 2. Çizgiyi gösterir o gün bu ayda olsun inşallah
biz yandık sen yanma bari :) :)Ben de adet olmadım bekliyorum dün dü adat günüm bekliyecem cumaya kdr olmam inş :?