- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- Konu Sahibi Huzurumsun01
Kızlar bu topici biraz daha hareketlendirsek liste falan yapsak o şekilde takip etsek birbirimizi olmaz mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hamile birini görünce öyle imreniyorum ki.Bugün bi mevlütteydim bi kızcağız vardı 8 aylık hamile ama nasıl güzel biliyo musun nasıl yakışmış hamilelik bakmaya kıyamazsın
Dua edilirken Allah'ım içim şişti dua eden kadın evlat isteyenlere diye dua ederken boşaldım onca insanın içinde gözyaşlarım akıyor kimse görmesin diye kafamı kaldıramıyorum dua da devam ettiği için kalkamadım sonra zor attım kendimi tuvalete ağladım ağladım içimi boşalttım.
Mutlaka şükretmeliyiz daha kötüleri de var ama insan yine de biran önce olsun istiyor.
Bizde de eşim de ben de çok hevesliyiz bazen oturup saatlerce isim belirleriz kız olursa şu erkek olursa şu diye.
İşte eşim der kızım olsun şöyle yapıcam(kız çok istiyor da) hamile kal seni el üstünde tutucam vs diye söyler durur.Şimdi de çok iyi davranır ama o zaman başka olacakmış.
Yandın o zaman diyorum 9 ay kök söktürücem sana
Bazen hayal kurmayı o kadar abartıyorum ki bebek mevlüdünde yapacaklarım bile belirli bebek şekerine kadar bu kadar düşünmek iyi değil aslında ama hayali bile öyle güzel ki gerçeği nasıl bi mutluluktur acaba.
Dün gece Allah hayır etsin ikiz bebek gördüm rüyamda benim değillermiş ama böyle kendi bebeklerim gibi öpüyorum kokularını içime çekiyorum, seviyorum.Çok gerçekti.
Geçen de annem benim ikiz bebeklerim olduğunu görmüş rüyasında hatta isimlerini bile koymuşuz ama onları hatırlayamadı.Allah'ım hayırlısıyla bir gerçek olsa.Bir hissetsem onu içimde bir kucağıma alsam, kokusuyla uyusam
canım hepimiz seninle aynı durumdayız.çok zor biliorum ama sabretömekten başka çaremiz yok işte.buda bizim bi sınavımız işte.kurban olduğum rabbim bize hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin.en kısa zamanda bizleride sevindirsin.stres birken iki oluyor ultrasonuydu kanıydı bende hastane işinden çok bunaldım artık.çok isteksiz gidiorum.nefret ettim artık anlıcan.inşallah bu aydan sonra bebeğim için aylık kontrollere giderim:)ben senin bi çok yazını okudum.sen gerçekten çok üzülüyosun.kalbinde çok temiz birine benziosun.rabbim inşallah sana senin gibi ikiz bebk verir
Klomene cevap vermiyor artık vücudum o yüzden iğneye geçeceğiz.Aşılamayla beraber olacak onu da temmuza bıraktım o ara deneyeyim dedim alternatif yollar.
Ben de pkoluyum hatta doktorun dediğine göre tam pko değil yani kilo falan yok ama olmayınca olmuyor.
10 aydır olumsuz her ay bi ümitle bekliyorum boş çıkıyo ümitlenmeyim diyorum daha kötü oluyorum zaten adet belirtileri de başladı( yok ben adana dayim sen nerdesin antep de çok iyi bi doktor var maddi imkansızliklar dan dolayı ben gidemiyorum ama iki komşumuz vardı birinin 7 yıl sonunda bir kızi oldu diğerinin 6 yıl sonunda ikizi oldu aynı doktor sayesinde
iyi bakalım dene tabiki zararı olmaz,bu arada her pkolu kilolu değildir,45kilo olan arkadaşlar var,aşılama yaptırmana nasıl olsa daha3 ay var,o günü beklemektense bencede dene bakalım ne olacak
Kızlar bu topici biraz daha hareketlendirsek liste falan yapsak o şekilde takip etsek birbirimizi olmaz mı?
Amin canım amin.Bak en azından adet olabiliyorsun ben ilaç kullanmadan adet olduğumda bayram yapıyorum o da çok çok nadir.Bekle vakti saati gelecek inşallah.
tatlım bana pko teşhisi konulmadı diyorsun ama sende hepimiz gibi ilaçla adet görüyorsun,yumurta büyüme gelişme sorunu var,bizlerde aynıyız ve biz pkoluyuz,bence sen bunu bir araştır,çünkü pko zaten adet düzensizliğinden kaynaklanan yumurtlama bozukluğu,inşallah bir an önce bebeğine kavuşursun,bende senin gibiyim kendiliğinden adet gördüğüm nadirdir,bana göre mucize olan allahımın bana hediyesi bir oğlum var,bizim gibilerde doğal yolla hamile kalabiliyor,ben adet görmediğim 3.ay hamile kaldım,adet göremiyor olmak yumurtanın olmadığı anlamına gelmez,her ay düzenli adet görenlerinde yumurtlaması olmayabiliyor,allah tüm isteyenlere nasip etsin,kaç kez klomen kullandım hatırlamıyorum,3 kez iğne tedavisi,3kezde aşılama yaptırdım ama olmadı,ve bir anda tüm umutsuzluklarım mutluluğa dönüştü
buna üzüldüm,keşke gidebilseydin,aile büyüklerinizdedemi yok,biraz yardım etseler,onlara göre sadece para vermek,ama sana dünyanın en güzel mutluluğunu tattırabilirler,allah gönlüne göre versin
Ben hamile birini görünce öyle imreniyorum ki.Bugün bi mevlütteydim bi kızcağız vardı 8 aylık hamile ama nasıl güzel biliyo musun nasıl yakışmış hamilelik bakmaya kıyamazsın
Dua edilirken Allah'ım içim şişti dua eden kadın evlat isteyenlere diye dua ederken boşaldım onca insanın içinde gözyaşlarım akıyor kimse görmesin diye kafamı kaldıramıyorum dua da devam ettiği için kalkamadım sonra zor attım kendimi tuvalete ağladım ağladım içimi boşalttım.
Mutlaka şükretmeliyiz daha kötüleri de var ama insan yine de biran önce olsun istiyor.
Bizde de eşim de ben de çok hevesliyiz bazen oturup saatlerce isim belirleriz kız olursa şu erkek olursa şu diye.
İşte eşim der kızım olsun şöyle yapıcam(kız çok istiyor da) hamile kal seni el üstünde tutucam vs diye söyler durur.Şimdi de çok iyi davranır ama o zaman başka olacakmış.
Yandın o zaman diyorum 9 ay kök söktürücem sana
Bazen hayal kurmayı o kadar abartıyorum ki bebek mevlüdünde yapacaklarım bile belirli bebek şekerine kadar bu kadar düşünmek iyi değil aslında ama hayali bile öyle güzel ki gerçeği nasıl bi mutluluktur acaba.
Dün gece Allah hayır etsin ikiz bebek gördüm rüyamda benim değillermiş ama böyle kendi bebeklerim gibi öpüyorum kokularını içime çekiyorum, seviyorum.Çok gerçekti.
Geçen de annem benim ikiz bebeklerim olduğunu görmüş rüyasında hatta isimlerini bile koymuşuz ama onları hatırlayamadı.Allah'ım hayırlısıyla bir gerçek olsa.Bir hissetsem onu içimde bir kucağıma alsam, kokusuyla uyusam
Amin canım amin.Bak en azından adet olabiliyorsun ben ilaç kullanmadan adet olduğumda bayram yapıyorum o da çok çok nadir.Bekle vakti saati gelecek inşallah.
tatlım bana pko teşhisi konulmadı diyorsun ama sende hepimiz gibi ilaçla adet görüyorsun,yumurta büyüme gelişme sorunu var,bizlerde aynıyız ve biz pkoluyuz,bence sen bunu bir araştır,çünkü pko zaten adet düzensizliğinden kaynaklanan yumurtlama bozukluğu,inşallah bir an önce bebeğine kavuşursun,bende senin gibiyim kendiliğinden adet gördüğüm nadirdir,bana göre mucize olan allahımın bana hediyesi bir oğlum var,bizim gibilerde doğal yolla hamile kalabiliyor,ben adet görmediğim 3.ay hamile kaldım,adet göremiyor olmak yumurtanın olmadığı anlamına gelmez,her ay düzenli adet görenlerinde yumurtlaması olmayabiliyor,allah tüm isteyenlere nasip etsin,kaç kez klomen kullandım hatırlamıyorum,3 kez iğne tedavisi,3kezde aşılama yaptırdım ama olmadı,ve bir anda tüm umutsuzluklarım mutluluğa dönüştü
Tatlım yanlış anlattım sanırım ben ilk adet gördüğümden beri pkoyum. Bu su götürmez bi gerçek.Ultrasonda o yumurtamın çevresi o körolası incilerle dolu bunu ben bile görebiliyorum drun dediği kilo olmadığı için tam pko değilsin.Artık o evrelere mi ayırdı bilemiyorum yani kilolu pkolular kilosuz pkolular diye.Ben zaten bıraktım o dru .
Ben de yumurtlama var mı onu bilmiyorum işte klomene falan cevap vermiyor artık.Bitkisel şeyler deniyorum olursa diye.
Senin oğlun 3 aşılamadan sonra kendiliğinden mi oldu.Böyle hikayeler umut oluyor bize.Allah bağışlasın yavrunu.
emin ol herkes seninle aynı durumda,seninle aynı şeyleri paylaşıyor,umut,umutsuzluk,hayaller,imkansızlık,hepsi birarada,allah isteyen herkesin evine versin,
kızlar listeyi siz yapin konu sahibi benim ama tel den giriyorum nete ben o yüzden yapamiorum yapsanız çok guzel olacak ilk ben söyleyim:) BAT 8 NISAN SIZ?
amin çok teşekkür ederim canım ya allah herkesin kalbine göre versin bi bebeğim olmasını çok istiyorum aşık olduğum adam dan bi parça olsun istiyorum annelik duygusunu tatmak istiyorum çocuklari aşırı seviyorum yolda gördüğüm bütün çocuklari tutup öpüyorum hamile olan anne olan herkese ımreniyorum benden dört ay sonra evlenen arkadaşım şu an 6 aylık hamile kıskançlık değil sadece benim de olsaydı diyorum yoksa hamile kalan herkes için seviniyorum gurbette olunca insan daha çok arıyo çocuk yokluğunu
Canım o zaman kişiler toplansın bu topice her giren batını yazsın ve hamile kalmak için gördüğü tedaviyi ya da uyguladığı yöntemi, yaşının kaç olduğunu, hastalığını yazsın.Ona göre bi liste yapalım.
Tatlım yanlış anlattım sanırım ben ilk adet gördüğümden beri pkoyum. Bu su götürmez bi gerçek.Ultrasonda o yumurtamın çevresi o körolası incilerle dolu bunu ben bile görebiliyorum drun dediği kilo olmadığı için tam pko değilsin.Artık o evrelere mi ayırdı bilemiyorum yani kilolu pkolular kilosuz pkolular diye.Ben zaten bıraktım o dru .
Ben de yumurtlama var mı onu bilmiyorum işte klomene falan cevap vermiyor artık.Bitkisel şeyler deniyorum olursa diye.
Senin oğlun 3 aşılamadan sonra kendiliğinden mi oldu.Böyle hikayeler umut oluyor bize.Allah bağışlasın yavrunu.
anladım ilk defa senden duydum zayıf kilolu diye ayrıldığını,ben aşılama sonrasındayine adet görünce bıraktım tedaviyi,haziran,temmuz,ağustos adet görmedim,doktora gittim tahlil sonuçları iyi tabiki farlutal aldım döndüm yine eve,,o ay ilacı kullanmadım eğer kullansam adetim bayrama denk gelecekti,bende bayramdan sonra kullanmaya karar verdim,vede kullandım,ama adet göremedim çok üzüldüm artık ilaçlada göremiyorum diye,çünkü bu yeni bir hastalık demekti,10 gün oldu yok,20 gün oldu yok,sonra doktora gittim yine adama nasıl ağlıyorum adet görmedim diye,ultrasona soktu ve tebrikler 2aylık hamilesiniz dedi,mucizeydi,ve ben bu arada bebekten habersiz perdelerimi yıkadım,kanepe üstlerinden atladım,bisiklete bindim,ip atladım,annem rahatsızlandı 1hafta yanında sandalye tepesinde refakatçi kaldım allah ol dedi yavrum oldu,o gerçekten benim mucizem,allah herkese nasip etsin
seni anlıyorum bende gurbetteyim,bak inşallah olsun,kucağına al tüm yanlızlığın sona erecek,annelik bambaşka birşey,ben oğlumu kokladığım zaman eşime nekadar güzel kokuyor değilmi,cennet kokusunu tarif et deseler evladımın kokusu derim,eşimde bana ne kokuyorki der,işte o anneye özgü birşey,sürekli endişelisin allahım sanada bu duyguları yaşatsın,diğer konuya gelince kıskançlık değil tabi ama insanın canını yakar hamile görmek sadece,bende hepsini yaşadım,hamile kaldığım zaman eşime bukadar çok hamile varmıydı,nekadar çok bebek arabalı insan varmış derdim,oda bana onlar hep vardı ama sen görmek istemiyordun derdi,hele o doktora gitmek dahada moralimi bozardı,tedavi olanlara değil gözüm hep hamilelere takılırdı,seni ve herkesi çok iyi anlıyorum,herkesde aynı duygular içinde,bütün isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim
bizim halimiz den bizim gibi olanlar anliyo zaten canım senin hikayeni duyunca biraz da olsa ümitlendim allah im oğlunun acısını göstermesin sayfamızin oğlu o :) evlenmeden önce hep çocuklari çok sevdiğim den derdim ki benim ya hiç çocuğum olmayacak ya da geç olacak derdim içime doğardi bişeyi çok istersen olmazmis ya her ay adet oldugüm da ağlıyorum hep de eşim teselli ediyor bitanem ya o da çok üzülüyo ama bana belli etmiyo bi anne olabilsem çocuğum annemm dese ondan sonra olsem de gam yemem
ozaman ölmek istemeyeceksin,onu hiçkimseye bırakamayacağını anlayacaksın,10 dk fazla uyusa odasına gidip bakıyorum,ölüm önceden sadece bir kelimeydi,şimdi korkuyorum,yavrum ne yapar diye,okadar anneye muhtaçki versen yiyor vermesen yok,onun dilinden sadece sen anlıyorsun,bende çok ağladım,hiç kolay kucağıma almadım ben onu yaşayan bilirmiş,aslında bende tedaviyi yeni bıraktım,moral olsun diye hepinize oğlumdan bahsettim,neden sizinde mucizeniz olmasın,şimdide 2.çocuk için uğraşıyorum,2yıl tedavi gördüm yine şimdi bıraktım,farlutal kullandım yeni,salı günü bitti,adetimi bekliyorum,gelince incir+havuç kürü deneyeceğim bakalım,sizlere bundan bahsetmedim,çünkü hepiniz anneliği tatmak için uğraşırken ben 2.bebek için uğraşıyorum diyemedim,haksızlık ediyormuşum gibi geldi,kendimi kötü hissettim işte ne bileyim bende o günleri hiç kolay atlatmadım,sizleri çok iyi anladığım için söyleyemedim
sen çok iyi bi annesin bence şey yazdıkça sanki içim rahatlıyo çok sağol senin oğlusun bizim umudum uz ikinci çocuğun da müjdesini bekliyorum inşallah olur olursa çok sevinirim benim de hayallerim de çocuğum var ışte her gece mutlaka hayal kuruyorum olursa şöyle yaparım böyle yaparım die benimkisi de avuntu ışte