- 7 Eylül 2012
- 21
- 0
-
- Konu Sahibi Huzurumsun01
- #1.041
merhabalar.acaba çatlatma iğnesi yumurta sayımının olduğu günmü yapılıyo.lütfen cevap...
arkadaşım çatlatma iğnesini dr yumurtaların gelişimine göre çağırıp vuruyor..önemli olan yumurtanın büyüklüğü eğer büyümediyse tekrar çağırıp bakar ona göre karar verir
bir dönemde kaç tane iğne yapılıyor doktor bana adetin 3. günü gel dedi
kızlarrrrr ben geldım nabersınızzzzz ::::::) uzun zaman oldu yazmayalı ama hıc bı degısıklık yok halen hamıle kalamıorum ama doktorada gıtmedım ole kaldı ama umudumu yıtırdım herhalde kı artık cocuk fıkrı aklımda bıle yok hıc takmıorum uzulmuyorum cunku uzulmek hıc bıseye care degıl sadece kendımızı yıpratıyoruz tatıle gıttım yanı eskı uzuntulu sıbel yok en guzelı obur aya doktora baslıcam allah ızın verırse sızden naber
mrb ben aranıza yeni katıldım bu ay tedaviye başladım doktor bana klomen ve menegon verdi kullandım 2 yumurtam oluşmuş ayın 20 sinde çatlatma iğnesini oldum yarın tes yaptıcam Allahım hayırlısı inş sonuç pzitif çıkar Rabbim herkese versin bu güzel duyguyu bizlerede yaşatsın inşş kasıklarım çok ağrıyor acaba adet olucam ondanmı beklemek çok kötü bişey
hoşgeldin canım..bende ara ara bakıorum siteye eskilerden kimse kalmamış kimse yazmıor artık...ben eşimle olan sorunlarımı hallettim.2 gün öncede dizimden ameliyat oldum toparlanır toparlanmaz tedaviye başlıorum inşallah hayırlısı olsun yine aynı dönem başlıcaz galiba
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır evliyim. 10 aydır da hamilelik için çalışıyoruz, dün hsg çekildi, sağ açık sol kapalı. polikistik overmişim bir de. Prolaktinim de yüksek çıkmış 35. doktorum sağ taraf da pek ümit vadetmiyor dedi. Laparoskopi yapmak lazım 2 ay sonra dedi. Çöktüm moralim o kadar bozulduki, ameliyattan, ameliyatın da işe yaramama ihtimalinden, eşimi baba yapamama ihtimalinden anne olamamaktan.. çok üzgünüm
cnm sıkma canını allah isterse öle bi olur kı bazen hıc sorun olmadıgı halde bıle olmuo herseyın hayırlısı de duanı eksık etme eger kısmetınde warsa ikisi kapalı olsa bıle hamıle kalırsın morelını yuksek tut canını sıkınca duzelecek mı yook zamana bırak hayırlısını dıle bızım ıcın en ıyısı bu inşsallah olur
ben bu yolun başındayım sanırım doktor yumurtalıkların çok ufak rahminde öyle ama muayene etti başka sorun yok yumurtalıklarda sağda yumurta göremedim solda 2 tane var dedi ve fsh değerim yüksek menepoza girmiş bir bayan gibisin dedi adette ilaçsız olmuyorum.bana normal yollarla hamile kalman çok ama çok zor.tüp bebek tedavisi görmelisin hemen acilen o kalan iki yumurtayıda değerlendirmek istiyorsan dediler.tükeniyormuş çünkü günden güne menepoz yolunda ilerliyormuşum.
sizce ne yapmalıyım yogun bir şekilde ilaç iğne tedavisine girmen lazım senn diyor doktorlar.
bana bu şekilde tedavi görmüş yada bu şekilde olan arkadaşlar tüp bebek merkezi tavsiye edebilecek yada ne yapmam gerektiği konusunda yorum yapabilecek arkadaşlar yorum yaparsa çok sevineceğim.
beykozda oturuyorum kendime yakın tüp bebek merkezi olsa tabiki daha iyi ama avrpa yakasındada çok iyi yerler varsa hani o son şansımıda boşa kaybetmek istemem son şansın diyorlar ama tabiki Allah c.c bilir ama ben genede riske atmak istemiyorum çünkü işin içinde menepoz ihtimalide var