hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

Benimde adetim herzaman düzensizdi ama cekindigim icin hicbirsey yapmadim, daha dogrusu doktora falan gitmedim. Lakin tinnitus diye basbelasi hastalik beni buldu. kulak cinlamasida deniliyor. Bunun icin gitmedigim doktor kalmadi. ilk gittigim bana kortison verdi.. Ve bir kac ay sonra hamile oldugumu ögrendim =). Adet falan olmadim ki alisik bir durumdu ama nedense test yapmak geldi icimden.. Her serde bir hayir vardir dedikleri bu olsa gerek. Allahin bir mucizesi!!

Simdi hamileligimin sonlarindayim.. Allahim tüm bebek isteyenlere bu duyguyu yasatsin. Insallah bende cocugumu sag salim alirim kucagima.

kızlar bende 6 ay klomen ve çatlatma işlemi ardından 2. aşılamada hamile kaldım.herşey yolunda gidiyordu fakat 3. ayıma girerken düşük yaptım.o kadar uğraştım istedimki nasip olmayınca olmuyor işte.şimdi ara verdim hiç düşünmemeye akışına bırakmaya karar verdim.tedavime başlamadan önce adet düzensizliğim vardı hormonlarımda hiçbişey yoktu yumurtlamam geçiyordu benim 2 ayda bir adet oluyordum bu yüzden.ama kürtajdan 3 ay geçti tıkır tıkır adet oluyorum günü gününe o yüzden akışına bıraktım henüz 2 yıllık evliyim kendim denemeyi düşünüyorum bir müddet olmazsa yine doktor yolları.inanki çok sıkıldım stres yaptım ilaçlardan aldığım kiloda cabası.bu işte stres yapmamak çok önemi.akışına bırakın ve dua edelim arkadaşlar

merhabalar.acaba çatlatma iğnesi yumurta sayımının olduğu günmü yapılıyo.lütfen cevap...

merhabalar.acaba çatlatma iğnesi yumurta sayımının olduğu günmü yapılıyo.lütfen cevap...

arkadaşım çatlatma iğnesini dr yumurtaların gelişimine göre çağırıp vuruyor..önemli olan yumurtanın büyüklüğü eğer büyümediyse tekrar çağırıp bakar ona göre karar verir

bir dönemde kaç tane iğne yapılıyor doktor bana adetin 3. günü gel dedi

cnm iğne derken çatlatma iğnesini soruyorsan 1 tane yapıyor..şimdi 3. günü seni muane edecek kist falan varmı diye sonrasında sana yumurta geliştirici hap yada iğneler verir bunşar çatlatma iğnesinden farklı yumurtaları geliştirmek için veriliyor..artık tedavide hangi aşamadaysan ona göre hapı yada iğneyi seçer ama hap yada iğne farketmez bi süre kullanacaksın tekrar muaneye çağıracak yumurtaların büyüklüğüne bakıp çatlatma iğnesini vuracak belli günler birlikte olun diyecek..
sonrası bekleme işte..umarım anlatabilmişimdir..

kızşlar nasılsınız bende pkoluyum 1 cocugum var ama 2. ıcın ugrasıyoruz 5 aydır korunmuyorduk olmadı dr gıttım zaten 2 sedır pkom vardı ılac kullanıyordum hamılelıkte olmayınca dr ıgne tedavısınden once rahım fılml ıstedı sımdı adet olmayı beklıyorum sonra cektırıcem tuplerın durumuna gore ıgneye baslıcaz rahım fılmı ıstemesının sebebıde dogumlardan sonra bzane yumurta kanallarının bırbırıne yapısması durumu olabılıyormus ıgne tadavsıden once yapalım emın olalım bır sorun olmadıgına bosuna baslamayalım dedi herkesın hakkında hayırlısı olsun kızlarr

kızlarrrrr ben geldım nabersınızzzzz ::::::) uzun zaman oldu yazmayalı ama hıc bı degısıklık yok halen hamıle kalamıorum ama doktorada gıtmedım ole kaldı ama umudumu yıtırdım herhalde kı artık cocuk fıkrı aklımda bıle yok hıc takmıorum uzulmuyorum cunku uzulmek hıc bıseye care degıl sadece kendımızı yıpratıyoruz tatıle gıttım yanı eskı uzuntulu sıbel yok en guzelı obur aya doktora baslıcam allah ızın verırse sızden naber

hoşgeldin canım..bende ara ara bakıorum siteye eskilerden kimse kalmamış kimse yazmıor artık...ben eşimle olan sorunlarımı hallettim.2 gün öncede dizimden ameliyat oldum toparlanır toparlanmaz tedaviye başlıorum inşallah hayırlısı olsun yine aynı dönem başlıcaz galiba

mrb ben aranıza yeni katıldım bu ay tedaviye başladım doktor bana klomen ve menegon verdi kullandım 2 yumurtam oluşmuş ayın 20 sinde çatlatma iğnesini oldum yarın tes yaptıcam Allahım hayırlısı inş sonuç pzitif çıkar Rabbim herkese versin bu güzel duyguyu bizlerede yaşatsın inşş kasıklarım çok ağrıyor acaba adet olucam ondanmı beklemek çok kötü bişey

kadında kısırlık ile ilgili bitkisel sular var kullanmanı tavsiye ederim

ay cnmmm benım cok sewındımmmm hep merak edıodum senı aman allah bozmasın amelıyatın ıcın cok cok gecmıs olsun bıtanem nasılsın sımdı ii mısın onemlı olan morel ben duzelttım artık takmıorum sızede tawsıye ederım morleını bozunca olsa tmm sıkacam canımı da olmuo ıste :)

Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır evliyim. 10 aydır da hamilelik için çalışıyoruz, dün hsg çekildi, sağ açık sol kapalı. polikistik overmişim bir de. Prolaktinim de yüksek çıkmış 35. doktorum sağ taraf da pek ümit vadetmiyor dedi. Laparoskopi yapmak lazım 2 ay sonra dedi. Çöktüm moralim o kadar bozulduki, ameliyattan, ameliyatın da işe yaramama ihtimalinden, eşimi baba yapamama ihtimalinden anne olamamaktan.. çok üzgünüm

cnm sıkma canını allah isterse öle bi olur kı bazen hıc sorun olmadıgı halde bıle olmuo herseyın hayırlısı de duanı eksık etme eger kısmetınde warsa ikisi kapalı olsa bıle hamıle kalırsın morelını yuksek tut canını sıkınca duzelecek mı yook zamana bırak hayırlısını dıle bızım ıcın en ıyısı bu inşsallah olur

arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim.Geçen yıl mayıs ayından beri gebe kalmak için uğraşıyorum.Bende herşey normal.Hiçbir sorun yok.eşimin spermlerinde iltihap vardı oda düzeldi.Bu mayıs ayında herşey normale döndü.Ama ben yine hamile kalamıyorum.Doktor istersen yumurtalarını kontrol altında büyütüp çatlatalım dedi.Bende korkuyorum kist yapıyormuş galiba yumurtlama ilaçları.
Bazı kadınların vücudu sperme karşı antikor üretirmiş o testin mutlaka yapılması gerekli mi ,yaptıran var mı?Ben ne yapsam bilemiyorum.

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende pkoluyum 2 yıllık evliyim ve 23 yaşındayım.2 yıldır hiç korunmadık bebiş istiyoruz ama olmuyo. klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi yaptılar fakat sonuç alamadım en son doktorum rahim filmi ve eşimin sperm tahlilini istedi. bayramdan sonra gidip yaptırmayı düşünüyorum bu arada dün incir kürüne başladım aynı zamanda.bakalım artık ya inş. bu ay gebe kalırım allahın izniyle. artık bende çok sorun etmeye başladım ya sabretmek o kadar zor ki... rabbim tüm isteyenlere de bana da tez vakitte nasip etsin yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı gördüm pes etmek yok arkadaşlar elimizden gelen herşeyi yapalım ve burda birbirimize destek olalım. benim bat 25-26 nolur dua edelim inş artık kırmızılar görmeyiz...

ben bu yolun başındayım sanırım doktor yumurtalıkların çok ufak rahminde öyle ama muayene etti başka sorun yok yumurtalıklarda sağda yumurta göremedim solda 2 tane var dedi ve fsh değerim yüksek menepoza girmiş bir bayan gibisin dedi adette ilaçsız olmuyorum.bana normal yollarla hamile kalman çok ama çok zor.tüp bebek tedavisi görmelisin hemen acilen o kalan iki yumurtayıda değerlendirmek istiyorsan dediler.tükeniyormuş çünkü günden güne menepoz yolunda ilerliyormuşum.

sizce ne yapmalıyım yogun bir şekilde ilaç iğne tedavisine girmen lazım senn diyor doktorlar.
bana bu şekilde tedavi görmüş yada bu şekilde olan arkadaşlar tüp bebek merkezi tavsiye edebilecek yada ne yapmam gerektiği konusunda yorum yapabilecek arkadaşlar yorum yaparsa çok sevineceğim.

beykozda oturuyorum kendime yakın tüp bebek merkezi olsa tabiki daha iyi ama avrpa yakasındada çok iyi yerler varsa hani o son şansımıda boşa kaybetmek istemem son şansın diyorlar ama tabiki Allah c.c bilir ama ben genede riske atmak istemiyorum çünkü işin içinde menepoz ihtimalide var

Bol bol dua ediyorum. Moral bozukluğum da düzeldi. Dalgınlaştım az ama o da düzelicek inşallah.
bir de civan perçemli bir çay aldım denemeye cesaret edemedim. Acaba bebeğim olsun diye içip bir zarar verir miyim diye düşünüyorum.

Herşeyin hayırlısı, olmadı tüp bebek o da olmazsa Allah nasip etmeyecekmiş diyip kaderime razı olcam.İnşallah sizlerin güzel haberleri gelir

Ben de panik olmuştum bütün tüp bebek merkezlerini internetten araştırdım. Sırayla gir sitelerine soru sor bölümü var hepsinde bazıları mail atıyor cevap olarak bazılarında da doktor bizzat arıyor. Sen de istanbulda tüp bebek merkezleri diye araştır sorunlarını anlat bakalım ne diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…