-
- Konu Sahibi Huzurumsun01
- #1.061
arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim.Geçen yıl mayıs ayından beri gebe kalmak için uğraşıyorum.Bende herşey normal.Hiçbir sorun yok.eşimin spermlerinde iltihap vardı oda düzeldi.Bu mayıs ayında herşey normale döndü.Ama ben yine hamile kalamıyorum.Doktor istersen yumurtalarını kontrol altında büyütüp çatlatalım dedi.Bende korkuyorum kist yapıyormuş galiba yumurtlama ilaçları.
Bazı kadınların vücudu sperme karşı antikor üretirmiş o testin mutlaka yapılması gerekli mi ,yaptıran var mı?Ben ne yapsam bilemiyorum.
ay cnmmm benım cok sewındımmmm hep merak edıodum senı aman allah bozmasın amelıyatın ıcın cok cok gecmıs olsun bıtanem nasılsın sımdı ii mısın onemlı olan morel ben duzelttım artık takmıorum sızede tawsıye ederım morleını bozunca olsa tmm sıkacam canımı da olmuo ıste :)
sağol canım ameliyattan sonra daha bir ay iyileşme sürecim var sonra çocuk için çabalamaya devam inş..aslına bakarsan o zaman eşimle olan durumlarda hamile kalmışım ama rahme yerleşmeden düşmüş.kaynana bunada sebep oldu ama hayırlısı diilmiş ben farkında bile diildim sonradan drum söledi ama bebek bile diil.döllenip bi kaç gün sonra gitmiş.çok üzüldüm ama olan oldu hissetmedim bile neyse canımız sağolsun ama şimdi hepsine meydan okuyorum sizin yüzünüzden oldu diye kocayıda aldım arkama kimsede çıt yok şimdi çingenlik yapan benim anlıcan:)çok şükürki sorunlarımızı hallettik..öle işte...neyse artık durmak yok yola devam sende sakın pes etme tamammı öpüyorum seni hoşçakal
ben bu yolun başındayım sanırım doktor yumurtalıkların çok ufak rahminde öyle ama muayene etti başka sorun yok yumurtalıklarda sağda yumurta göremedim solda 2 tane var dedi ve fsh değerim yüksek menepoza girmiş bir bayan gibisin dedi adette ilaçsız olmuyorum.bana normal yollarla hamile kalman çok ama çok zor.tüp bebek tedavisi görmelisin hemen acilen o kalan iki yumurtayıda değerlendirmek istiyorsan dediler.tükeniyormuş çünkü günden güne menepoz yolunda ilerliyormuşum.
sizce ne yapmalıyım yogun bir şekilde ilaç iğne tedavisine girmen lazım senn diyor doktorlar.
bana bu şekilde tedavi görmüş yada bu şekilde olan arkadaşlar tüp bebek merkezi tavsiye edebilecek yada ne yapmam gerektiği konusunda yorum yapabilecek arkadaşlar yorum yaparsa çok sevineceğim.
beykozda oturuyorum kendime yakın tüp bebek merkezi olsa tabiki daha iyi ama avrpa yakasındada çok iyi yerler varsa hani o son şansımıda boşa kaybetmek istemem son şansın diyorlar ama tabiki Allah c.c bilir ama ben genede riske atmak istemiyorum çünkü işin içinde menepoz ihtimalide var
arkadaslar uzun bı süreden sonra dun rahım fılmını cektırdımmm we ıkı tupumde acık ve sorun yok cıktııı raparda okudugum kadarıyla cok sukurr sıra esmının sperm testıne geldı we dr a gıdıp sorunun ne oldugunu ogrenıp tedawıye baslama zamanı qeldı cok ertelemıstım we baslamaya karar werdımm sızde neler oldu ne war
uzun zamandır girmiyordum Slm hatırladınızmı beni Keyifler nasıl
hatırlamazmıyıznasılsın gorusmeyelı cnmmmm ıyı walla aynı sende keyıfer nasıl durumlarda degısıklık war mı
klomen ve dupbaston kullanan ve bu ilaçlarla hamile kalan var mi
slm kızlar nasılsınız bugün girgan klinikte tedaviye başladım allahın izniyle tüp bebek yaptırcam..size ayrıntıları tedavi sürecimi paylaşırım..çok heycanlıyım..bana dua edin lütfen buna ihtiyacım var..şimdi adet olmayı bekliorum..olunca tedaviye başlıcam.allah hepimizin yardımcısı olsun..sibelcim sende durumlar nasıl..kazazedede hamişmiş çok sevindim..allah bizede nasip eder inşallah
çok şükür iyiyim.Oğlan çok hastalanıyor işte alerjilerinden dolayı.Ama hastalığı bile güzel Allahım sanada nasip etsin inşallah.Ben şu an 7+5 günlük hamileyim.Yüce rabbim bana yine nekadar büyük olduğunu O nezaman ne isterse yapabileceğini gösterdi.Artık tamam Allah bu evladıma sağlıklı hayırlı ömürler versin derken rabbim bana bu mucizeyi verdi.Sizlerinde mucizeleri eminim öyle bir gün öyle bir zamanda gelecekki hayatınız değişecek.Yanlız ben hamile kaldığım önceki ay tedavi gördüm ama olmadı.Artık istemiyorum dedim.2.bebekte SGK hiçbir ilacı karşılamıyor maddi manevi yorulmuştum.Ben kilolarımdan şikayetçiydim.O ay diyetisyene başladım 3 kilo 5 kilo derken kafam sadece zayıflamaktaydı 14,5 kilo verdim.Sonraki ay hem önce kullandığım ilaçların hem zayıflamanın etkisiyle en önemliside allahın izniyle hamile kalmışım. Ve en önemliside kafamda bebek adına hiçbirşey yoktu.Allah aşkına oyalanacak birşeyler bul.Gerekirse bu sitelere hiç girme.İnsan çok etkileniyor.Elbette paylaşmak dertleşmek güzel ama bebek dahada kazınıyor insanın beynine.
Darısı sizlere olsun inşallah.Yaşında daha çok genç ben şu an 33 yaşındayım aynı tedavilerden geçtim çok ağladım gözyaşı döktüm.Hatırlarsan her gün yazıştım.Beni dahada kötü etkilediğinin farkına vardım.Kafamdaki bebek düşüncesi benim efendim bende esiri olmuştum.Bence denemeye değer.Birde LH testi almanı öneririm yumurtlama gününü gösteren.
merhaba arkadaşlar, ben burada yeniyim. bu da ilk mesajım. 35 yaşımı doldurmak üzereyim.6 yaşında bir oğluşum var. 2 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. İlk bir yıl dr a gitmedim.sonra gittiğimde fsh 12 ie 15 aralığında değiştiğini öğrendim. Sürekli farklı testler yapıldı. HSG çekildi. Bu arada oğlumdan önce bir dış gebelik geçirdiğim iiçin bir tüpüm yok. diğer tüpüm açık şuan. eşimde de problem çıkmadı. adetlerim çok düzensiz. İzmir ege kadın doğum hastanesine gidiyordum.en son bana 3 ay sonra gel, klomene başlayalım demişlerdi. ben sonra özel bir tüp bebek merkezine gittim tekrar fsh a bakıldı ki sonuç berbat 27 olmuş. acil tüp bebek yapman lazım dediler, 5000 tl maliyet verdiler. testlere güvenemedim. devlet hastanesinde ertesi gün tekrar yaptırdım evet 27 ydi. YIKILDIM.... bir sonraki ay özel tüp bebeğe gidecektim ki 2 yıldır aradığımız evi uygun fiyata denk getirince birden gırtlağa kadar borca girdik. tüp bebeğe gidemedim. malum bir çocuğun varsa devlet hiçbirşey karşılamıyor.ama b en çocuğumun kardeşi olmasını çok istiyorum. eşim kafana takma, olursa Allah'tan ,Olmazsa nasip değilmiş diyor.Ben kafama takmak istemiyorum ama bi türlü kafamdan çıkmıyor. Hiç bir tedavi görmeden bırakmak istemiyorum.Neler yapabilirim, hangi ilaç tedavileri görmem gerek? yada bitkisel olarak kullanmam gereken birşeyler var mı? yoksa ümitsiz vaka mıyım? Tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah....
hadı hayırlısı canımmm yaa guzel haberler werırsın ınsallah bende durumlar aynı ıste daha bı kere doktora gıttım rahım fılmı cektırdım hıc bı sorun yok tuplerım acık gorunurde hıc bı problem yok dedı doktor sıra esım sperm testı yaptıracak buyuk ıhtımal onda sorun ama asılamaya nıyetlıyım yaa bu yılhamıle yılı galıba o kadar kısıden hamıle haberı aldım kı uzun zamandır almayıp da sık sık yazın ya tedawı surecı felan barı sızden guzel haberler gelsınn
sibelci yoktun uzun zamandır nerelerdesin seni mrk ettim..canım benim problem olmamasına sevindim demekki kendini rahat bırakırsan olucak stres çok etkili biliyorsun..moral bozmak yok tamammı tatlım..ben şu an tedavideyim yrn kontrole gitcem.dün gittiğimde 15 tane yumurtam olmuştu..yarın uygun büyüklüğe gelirse çatlatma iğnesini vurcaz bakalım inşallah olur ya maddi manevi çok sıkıntılı..allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
iyiyim canım walla bıldıgın gıbı ben daha bı kere gıttım dr a oda rahım fılmı sperm testı ıstedı gecen ay rahım fılmını cektırdım temız cıktı dun de esım sperm testı yaptırdı sonucları bugun alcaz ınsallah o da temız cıkarr yha inşallah tutarrrr yaaaa cıglık ata ata buraya mujdelı haberı werırsın ınsallahhhhhdaha hamılelık sıkatlerını yazacan mıdem bulanıo dogum haberlerını bebegının dıs cıkaarma haberlerını wermeyı nasıp etsın inşallahhhhhhhhhhh inan cok ıstıyorummm yha umut olursun bana ınsallah dualarım senle benı merakta bırakma tmm yaz mutlaka