merhaba arkadaşlar, ben burada yeniyim. bu da ilk mesajım. 35 yaşımı doldurmak üzereyim.6 yaşında bir oğluşum var. 2 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. İlk bir yıl dr a gitmedim.sonra gittiğimde fsh 12 ie 15 aralığında değiştiğini öğrendim. Sürekli farklı testler yapıldı. HSG çekildi. Bu arada oğlumdan önce bir dış gebelik geçirdiğim iiçin bir tüpüm yok. diğer tüpüm açık şuan. eşimde de problem çıkmadı. adetlerim çok düzensiz. İzmir ege kadın doğum hastanesine gidiyordum.en son bana 3 ay sonra gel, klomene başlayalım demişlerdi. ben sonra özel bir tüp bebek merkezine gittim tekrar fsh a bakıldı ki sonuç berbat 27 olmuş. acil tüp bebek yapman lazım dediler, 5000 tl maliyet verdiler. testlere güvenemedim. devlet hastanesinde ertesi gün tekrar yaptırdım evet 27 ydi. YIKILDIM.... bir sonraki ay özel tüp bebeğe gidecektim ki 2 yıldır aradığımız evi uygun fiyata denk getirince birden gırtlağa kadar borca girdik. tüp bebeğe gidemedim. malum bir çocuğun varsa devlet hiçbirşey karşılamıyor.ama b en çocuğumun kardeşi olmasını çok istiyorum. eşim kafana takma, olursa Allah'tan ,Olmazsa nasip değilmiş diyor.Ben kafama takmak istemiyorum ama bi türlü kafamdan çıkmıyor. Hiç bir tedavi görmeden bırakmak istemiyorum.Neler yapabilirim, hangi ilaç tedavileri görmem gerek? yada bitkisel olarak kullanmam gereken birşeyler var mı? yoksa ümitsiz vaka mıyım? Tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah....