- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- Konu Sahibi Huzurumsun01
- #1.001
sibel ne demek istediğimi ileride çok daha iyi anlayacaksın,içinde nefret varsa hayat gülmez insana,herkes kendine göre çok şey yaşıyor,bizim annelerimiz farklı jenarasyon,onların yaşamları bambaşkaymış,arı kovanı gibi yaşamışlar,kimseye tek bir laf etmemişler,çok çekmişler,onların anneleri dahada çok,bizler özgürüz,istediğimizi yeyip istediğimizi giyiyoruz,bazı anneler ben yapamadımgelinim kızım yapsın derken,bazı anneler kıskanır,ben git sarıl demiyorumki,eskiden gel deyince gel git deyince gitmiş,böyle bir hayattan gelince baskı uygulaması normal,eminim sen hayır dedikçe oda daha çok üstüne gidiyordur,bizler böyle değildik diye,muhabbet iki baştan,kinci değilim diyorsunya kincisin,yoksa bukadar nefretin olmazdı,beklentilerini azalt,şunu unutma o senin annen değil,bekleme hiçbirşey,yine nefret et ama hastalık başka birşey,o ne yapıyorsa sana değil kendine yapıyor,ahiretine yatırım yapıyor,2gün sonra hastalandı bakmadım diye gurur duymak yerine,o bukadar kötülük etti,ben ona herşeye rağmen baktım dersin,eşinin gözünde bir kat daha yükselirsin,o onun annesi değişmez gerçek,hayatından çıkaramazsın,etide tırnağından ayıramazsın,bak dediğimi yap başta eşin mutlu olacaktır,sabahtan akşama başında oturmana gerek yok,bunları yaparken ayrı bir hayatın olduğunu hissettir,psikolojinide hemen bozma,o senden çok oğluna yapıyor,en çok o üzülüyordur,oğlunu mutsuz eden insan seni zaten eder,gül geç ya bukadar zor değil inan,bende senin gibiydim,kaynanam çok uğraştı benimle,onun dediği olsun istedi hep,iki dizinden ameliyat oldu 3.katta oturuyordu,asansörde yoktu merdivenler çok uzun ve dikti,bende yeni dogum yapmıştım 12günlüktü oğlum ama evime alıpta bakmadığıma bugün çok pişmanım,2ay önce annem ameliyat oldu dizinden ben onda gördüm nekadar zor olduğunu,keşke onu sadece insan olarak görseydimde baksaydım nerem eksilirdi,ben 35 yaşımdayım,benim yaşıma gelince sende muhakeme yapacaksın,kötülük o insanın içinde kendisinin büyüttüğü şey,daha çok sana değil oğluna yaptıklarının farkında değil,daha fazla söze gerek yok,hayat senin hayatın,içindeki nefreti beslemek istersende sen bilirsin,yok etmek istersende sen bilirsin,benimkiler yaşanmışlıklar,dediklerimi kulak ardı etme benim 2.evliliğm bu,keşke banada zamanında bunlar denilseydi,bak şimdi kaynanamla çok şeyi aştık ama hala onu sevmiyorum,iki cihan bir araya gelse sevmeyeceğim,ama nefret etmiyorum,dahada ne deyim sana tek gülle bahar olmaz,belki bana kızıyorsun çok biliyorsun diye ama,herkes yaşadığını bilir,üzülmeni istemem daha çok küçüksün,boşver sal ipini gitsin
tatlım anlıyorum seni de ama ben kararlıyım ne bakarım ne de severim mecbur değilim eşim kızıyo annemle konuşmayacan diyo benim kaynanam genç geri kafalı da değil diğer gelinine farkli paralı ya çok kötü kalpli bi insan ınan iyi davrandığıma değmez yaptığıyla kalmamalı çok denedim alttan almayı sessiz kaldıkça yaptıklarını unuttukça daha beter oldu iyilikten anlamayan bi insan o yüzden hiç de gururumu duygularımı ayaklar altına alamam daha adet olmadım ben :)