hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

sibel ne demek istediğimi ileride çok daha iyi anlayacaksın,içinde nefret varsa hayat gülmez insana,herkes kendine göre çok şey yaşıyor,bizim annelerimiz farklı jenarasyon,onların yaşamları bambaşkaymış,arı kovanı gibi yaşamışlar,kimseye tek bir laf etmemişler,çok çekmişler,onların anneleri dahada çok,bizler özgürüz,istediğimizi yeyip istediğimizi giyiyoruz,bazı anneler ben yapamadımgelinim kızım yapsın derken,bazı anneler kıskanır,ben git sarıl demiyorumki,eskiden gel deyince gel git deyince gitmiş,böyle bir hayattan gelince baskı uygulaması normal,eminim sen hayır dedikçe oda daha çok üstüne gidiyordur,bizler böyle değildik diye,muhabbet iki baştan,kinci değilim diyorsunya kincisin,yoksa bukadar nefretin olmazdı,beklentilerini azalt,şunu unutma o senin annen değil,bekleme hiçbirşey,yine nefret et ama hastalık başka birşey,o ne yapıyorsa sana değil kendine yapıyor,ahiretine yatırım yapıyor,2gün sonra hastalandı bakmadım diye gurur duymak yerine,o bukadar kötülük etti,ben ona herşeye rağmen baktım dersin,eşinin gözünde bir kat daha yükselirsin,o onun annesi değişmez gerçek,hayatından çıkaramazsın,etide tırnağından ayıramazsın,bak dediğimi yap başta eşin mutlu olacaktır,sabahtan akşama başında oturmana gerek yok,bunları yaparken ayrı bir hayatın olduğunu hissettir,psikolojinide hemen bozma,o senden çok oğluna yapıyor,en çok o üzülüyordur,oğlunu mutsuz eden insan seni zaten eder,gül geç ya bukadar zor değil inan,bende senin gibiydim,kaynanam çok uğraştı benimle,onun dediği olsun istedi hep,iki dizinden ameliyat oldu 3.katta oturuyordu,asansörde yoktu merdivenler çok uzun ve dikti,bende yeni dogum yapmıştım 12günlüktü oğlum ama evime alıpta bakmadığıma bugün çok pişmanım,2ay önce annem ameliyat oldu dizinden ben onda gördüm nekadar zor olduğunu,keşke onu sadece insan olarak görseydimde baksaydım nerem eksilirdi,ben 35 yaşımdayım,benim yaşıma gelince sende muhakeme yapacaksın,kötülük o insanın içinde kendisinin büyüttüğü şey,daha çok sana değil oğluna yaptıklarının farkında değil,daha fazla söze gerek yok,hayat senin hayatın,içindeki nefreti beslemek istersende sen bilirsin,yok etmek istersende sen bilirsin,benimkiler yaşanmışlıklar,dediklerimi kulak ardı etme benim 2.evliliğm bu,keşke banada zamanında bunlar denilseydi,bak şimdi kaynanamla çok şeyi aştık ama hala onu sevmiyorum,iki cihan bir araya gelse sevmeyeceğim,ama nefret etmiyorum,dahada ne deyim sana tek gülle bahar olmaz,belki bana kızıyorsun çok biliyorsun diye ama,herkes yaşadığını bilir,üzülmeni istemem daha çok küçüksün,boşver sal ipini gitsin

tatlım anlıyorum seni de ama ben kararlıyım ne bakarım ne de severim mecbur değilim eşim kızıyo annemle konuşmayacan diyo benim kaynanam genç geri kafalı da değil diğer gelinine farkli paralı ya çok kötü kalpli bi insan ınan iyi davrandığıma değmez yaptığıyla kalmamalı çok denedim alttan almayı sessiz kaldıkça yaptıklarını unuttukça daha beter oldu iyilikten anlamayan bi insan o yüzden hiç de gururumu duygularımı ayaklar altına alamam daha adet olmadım ben :)

tatlım anlıyorum seni de ama ben kararlıyım ne bakarım ne de severim mecbur değilim eşim kızıyo annemle konuşmayacan diyo benim kaynanam genç geri kafalı da değil diğer gelinine farkli paralı ya çok kötü kalpli bi insan ınan iyi davrandığıma değmez yaptığıyla kalmamalı çok denedim alttan almayı sessiz kaldıkça yaptıklarını unuttukça daha beter oldu iyilikten anlamayan bi insan o yüzden hiç de gururumu duygularımı ayaklar altına alamam daha adet olmadım ben :)

söyleyen gitti,sen bilirsin,herkes ektiğini biçer

arkadaslar bende igne vurulucagim karindan yada baldirdanmis merak ediyorum acitiyomu yapan varmi yazsin lutfen

Öncelikle hayırlısı olsun.Karından ya da baldırdan vurulan iğne pek acıtmaz.İnsilün iğneleri gibi düşün.İğnesi küçük bir şey rahat ol.KEndin yapamazsan da eşine göster çok rahat yapabilir o.
Ben de karından vurulsaydım keşke ama malesef kalçadan olacak

merhabalar nasılsınız kızlar umarım hayırlı haberler vardır ben bayadır giremiyorum sınav calısıyorum da sınav da yaklaştı ben de bir değişiklik yok bugün incir kürüme başlayacağım hayırlısı inşallah kızlar bu arada isimleriniz ne benim ismim deniz

Kızlarrrr nerelerdesiniz yine kimsecikler yok.Ben adet olmayı bekliyorum.1 hafta sonra falan iğnelere başlayacağım

canım iğnelerle yumurta mı büyütlcek yoksa aşılama mı olcaksın?
ben bu ay tarlusalla adet oldum. dr 75 lik gonal f yaptı adetimin 3. günü gittiğimde. klomen kullandım yine günde 2 kez ama sonuç sıfır. bu ay da aynı şey denenicek sonraki ay iğnelerle yumurta büyütme çalışmalarına başlanacak. klomeni de günde 2 defadan fazla veremiyormuş dr. prosedür böyleymiş. günde birkaç tane alan duymuştum burda ama. dr a sordum böyle söyledi. bilmiyorum ya:KK43:

canım iğnelerle yumurta mı büyütlcek yoksa aşılama mı olcaksın?
ben bu ay tarlusalla adet oldum. dr 75 lik gonal f yaptı adetimin 3. günü gittiğimde. klomen kullandım yine günde 2 kez ama sonuç sıfır. bu ay da aynı şey denenicek sonraki ay iğnelerle yumurta büyütme çalışmalarına başlanacak. klomeni de günde 2 defadan fazla veremiyormuş dr. prosedür böyleymiş. günde birkaç tane alan duymuştum burda ama. dr a sordum böyle söyledi. bilmiyorum ya:KK43:

Canım iğnelerle yumurta büyütmeye çalışacak doktorum eger büyürse de aşılama yapılacak.Ben menogon kullanacağım adet olmayı bekliyorum bir kaç gün içinde.Sonra ne kadar kullanacağıma karar verecek doktorum.
Senin doktorun neden öyle dedi ki.Ben klomeni 3 defa kullanıyordum 4 kere kullananı da duymuştum.Böyle bir prosedür nerde varmış ki?
Sana sadece tek doz mu gonal f yaptı?

Canım iğnelerle yumurta büyütmeye çalışacak doktorum eger büyürse de aşılama yapılacak.Ben menogon kullanacağım adet olmayı bekliyorum bir kaç gün içinde.Sonra ne kadar kullanacağıma karar verecek doktorum.
Senin doktorun neden öyle dedi ki.Ben klomeni 3 defa kullanıyordum 4 kere kullananı da duymuştum.Böyle bir prosedür nerde varmış ki?
Sana sadece tek doz mu gonal f yaptı?

evet cnm 75 lik tek doz gonal f yaptı. ben klomeni sorunca da prosedür böyle dedi. anlamadım ben de. bu ay da sanırım aynı şeyi uyguluycak. sonra da iğnelere geçicem. gonal f kullanıcak yine ama dozunu bilmiyorum. seni tüp bebek merkezine yönlendiricem onlar söylicekler dedi. pek bişey anlamadım ama. deneyelim bakalım.

kızlar teyzemin 17 yıl bebeği olmadı onlarca tüp onlarca aşılama derken bir servet harcadılar. daha sonra çok iyi bi dr. bunu eşinle birlikte kullan dedi. 3 ay sonra kendi hamile kaldı düşürdü, ama hiç üzülmedi çünkü doğal yoldan hamile kalabilio. eşinde sorun çok azdı asıl sorun kendinde.rahim duvarı çok inceydi 2-3mm falan o yüzden bebek olsada tutunamıodu. Cinselliğin devamı için şart olan testosteron aynı zamanda kas ve kemik kitlenin korunmasında önemli rol üstlenir. 50’li yaşlarda rutin olarak seviyesinin kontrolü gerekir.Prostat kanserine karşı mutlaka yakın takiple kullanılması gerekir.

DHEA
Normalde insan vücudunda böbreküstü bezinde yapılır. Şüphesiz üretimi yaş ilerledikçe azalır. Beyin dolaşımı ve hücresel faaliyetleri artırır fiziksel kapasiteyi yükseltir. Günlük dozu 25 ila 50 mg.olup kullanımı mutlaka bilinçli ellerde olmalıdır. Yağ dokusunun yıkımını artırır,kan şekerinde azalma,damar hastalıklarına karşı koruyucu etki sağlar.En önemlisi bir stres hormonu olan kortizolün salgılanmasını azaltır.Tüm steroid hormonların anasıdır denilebilir. Böylece daha sakin ve daha fazla enerjik olunabilir. Tansiyonu ayarlama gibi bir katkısı da olabilir

DHEA vücutta özellikle gençlik yıllarda en çok bulunan hormonlardan biri. Erkeklerde testesterone'un % 50'si, bayanlarda is ostrojenin % 75'i bu hormondan sentezleniyor. Yani bir çeşit hammadde diyebiliriz.Kas gelişimini artırıyor, cinsel performansı geliştiriyor. Çoğu ünlü artist düşük dozajlarda ve sürekli bu hormonu kullanıyor. Böylece genç kalıyor-yaşlanmıyor. DHEA'nin faydaları saymakla bitmiyor. Kan şekerini ayarlaması, bağışıklık sistemini güçlendirmesi diğer etkilerinden sadece birkaçı.Aynı zamanda erkeklerde sperm sayısını bayanlarda ise yumurtalık sayısında artışı sağlıyor

kızlar daha önce bebek istiyoruz diye doktora gittiğimde sadece kist varmı diye alttan muayene etti bişey yok dedi hatta sol yumurtan çatlamış ve atılmış dedi bu ne demek çatlayıp atılması anlamadım sormak da o anda aklıma gelmedi 14.gün gitmiştim bu günlerde düzenli beraber olun doğal yolla hamile kalırsın dedi ama 3 aydır olmadı şimdi hastanelerde paket halinde ultrason, kan ve hormon testleri,smear testi, hsg filmi falan çekiyorlar diye duydum ama bu testleri yaptırmam için nasıl gitmeliyim adetliyken falan yapılıyor diye okudum forumda ama emin değilim yani bu testler hakkında hiçbir bilgim yok araştırma hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum kadın infertiliteye gidip önce muayene olup bu testlerden yaptırmak istiyorum mu demeliyim daha önce benim gibi yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?

kızlar daha önce bebek istiyoruz diye doktora gittiğimde sadece kist varmı diye alttan muayene etti bişey yok dedi hatta sol yumurtan çatlamış ve atılmış dedi bu ne demek çatlayıp atılması anlamadım sormak da o anda aklıma gelmedi 14.gün gitmiştim bu günlerde düzenli beraber olun doğal yolla hamile kalırsın dedi ama 3 aydır olmadı şimdi hastanelerde paket halinde ultrason, kan ve hormon testleri,smear testi, hsg filmi falan çekiyorlar diye duydum ama bu testleri yaptırmam için nasıl gitmeliyim adetliyken falan yapılıyor diye okudum forumda ama emin değilim yani bu testler hakkında hiçbir bilgim yok araştırma hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum kadın infertiliteye gidip önce muayene olup bu testlerden yaptırmak istiyorum mu demeliyim daha önce benim gibi yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?
hormon testleri için adetin 3 ya da 4. günü diğerleri için de adet bitiminde yapılıyor canım. ultrason da adetliyken bakılıyor.

hormon testleri için adetin 3 ya da 4. günü diğerleri için de adet bitiminde yapılıyor canım. ultrason da adetliyken bakılıyor.
sağol canım ya bu ayda kırmızıları görürsem gideyim artık.hormon testi için aç gitmem gerekir dimi belli bir saate kadar test vermem gerekir mi çünkü bazı değerler 10.30 sonra değişiyormuş ve bakmıyorlarmış diye duydum bide bu ultrason dediğin bu tüplerin tıkanık olup olmadığına bakılan şey mi farklı bir şey mi?

sağol canım ya bu ayda kırmızıları görürsem gideyim artık.hormon testi için aç gitmem gerekir dimi belli bir saate kadar test vermem gerekir mi çünkü bazı değerler 10.30 sonra değişiyormuş ve bakmıyorlarmış diye duydum bide bu ultrason dediğin bu tüplerin tıkanık olup olmadığına bakılan şey mi farklı bir şey mi?
hormon testi aç karnına yapılıyor canım. valla saat için dr um bana birşey söylemedi ama sen yine de sabah erken git. ultrasonla yumurtalıklarına ve rahmine bakabilir tüpler hsg denen ilaçlı rahim filmi ile görünüyor canım.

hormon testi aç karnına yapılıyor canım. valla saat için dr um bana birşey söylemedi ama sen yine de sabah erken git. ultrasonla yumurtalıklarına ve rahmine bakabilir tüpler hsg denen ilaçlı rahim filmi ile görünüyor canım.
sağol canım çok teşekkürler

çok sevinirim canım ya

arkadaşlar merhaba ben sitede de ywniyim tam olarak neyin nasıl olduğunu bilmiyorum ama bilenler bana yardımcı olabilir mi lütfen?benim elşimin hareketli sperm sayısı azdı ilaç tedavisi gördü düzelme var dedi dr. ve bu ay tedaviyr başladık.Çatlatma iğnesi olacakmış.Adetimin 3 günü dr.a gittim serophene diye ilaç verdi bitince kontrole gel dedi.bugün gittim sağdsa 12 mm solda 22 ve 13 mm lik yumurtalarım oluşmuş.2 gün sonra tekrar gideceğim. Bu tedavi yöntemi nasıl iğne ne zaman ve nasıl oalcak bilen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırmı lütfeenn:KK43:((

merhaba canım aynı durumdayız bende dün 13. günümdü yumurtalarım büyümüş bugün çatlatma iğnesi oldum..3 gün boyunca ilişki dedi doktor. İnşallah bu ay olur..

merhaba kizlar, nasilsiniz???

bu arada ben türkiyeye gittim geldim, ama henüz bi gelisme yok tabi hamileleik gibi.. tek güzel haberim sorunum nedir biiyorum ve daha iyi bi dr buldum.. trde iki ayri dra gittim ve ikisi de pko dediler, cok sükür cok ileri degil.. ve almanyaya geri dönünce ilk isim drumu degistirmek oldu, bugün de randevum vardi ve cok güzel gecti, ilaclarimi aldim ama bi ay koruncam klomene baslayabilmek icin.. bu arada rahim filmi ve hormon testim yapilacak.. icim rahatladi yani..

Sibel
cim sen nasilsin??? var mi bi gelisme ya da aramizdan bi hamis???

Merhaba arkadaşlar sizi takip ediyorum ancak aranıza yeni katıldım.benim acil yardıma ihtiyacım var.25 haziran son adet tarihim 5 gün sonra klomen kullandım ve 6 temmuzda çatlatma iğnesi oldum.20 temmuzda kan
testine baktırdım 1.34 çıktı.ancak hala adet olmadım.normalde de geç adet oluyorum ancak klomen sonrasında 21 günde adet olun muyor mu yoksa herkes normal gününde mi oluyor

X