kız maşallah valla,ben çalışmalardanda sıkılıyorum,eşimi geçtim başta benim canım istemiyor,her ne olursa olsun bir bardak su vermem deme,sen insanlığını kaybetme,emin ol çok insan bu tür sorunları yaşıyor,ben evliliğimin 3senesi çok çektim,ben şu evladımın bebekliğini hatırlamıyorum,daha 3yaşında,hiç unutulurmu,ben hatırlamıyorumki unutayım,ne demek istediğimi anladınmı,eğer içini öfkeyle doldurursan hayat zorlaşır,ben çok kinciyimdir,ilk 3sene içim dışım karardı,ben bunlarla uğraşacağıma evladımı bağrıma bassaydım keşke,ama izin vermediler,yedi bitirdiler beni,şimdi mesafemi koruyorum,haftada 2kez ancak görüşüyoruz,bir gün ben giderim,bir gün o gelir,toplasan 3saati geçmez görüşmemiz,ve çok yakın oturuyoruz,sürekli güleryüzlüyüm,sürekli mutlu görünüyorum,ben gitmezsem,onu çağırmazsam bu çocuğu göremeyeceğinide biliyor,ben istediğimi yaparım,istemediğim şeyi yapmam,o artık bunu kabullendi,eşim bana birşey demedikten sonra,benim ayrı bir hayatım olduğunu kabul etti,eğer ben bukadarını bile yapıyorsam eşim için,doğru yoldan iyilikten şaşma,oda anlayacak,şimdi bana karşı öyle iyiki,sabret,içinde öfke büyütme onlarda bizleri kendi kalıplarına sokmaya çalışıyorlar,bizler hayır deyince onlarda bize çok öfkeleniyorlar,onların hayır deme şansları hiç olmamış,bu dönem onlara ağır geliyor,bizlerde alttan almayı bilmiyoruz,bunları abla tavsiyesi olarak dikkate al,sana gelip bakmıyorya,ben 6yıllık evliyim bende görmedim,bekleme,neden bekliyorsun,oğlumda bende bu sene çok hasta olduk,oğlum serum alırken o güne gitti,hiç üzülmedim,kızmadım,onun insanlığıyla lakalı bu,ben bana ve eşime yeterim de,beklentilerin nekadar çok olursa okadar çok üzülürsün,o sana bakmadı diye kızma,ama sen ona yap,az az,yapmasanda yapıyor görün,geçmiş olsuna gelen insanlarla orada ol,onlar gidince dön,hem senin için daha çekilir olur,hem ona bakmış olursun,kaynananla değil,o ortamdaki insanlarla konuş,gül,anlat,o sana laf atmak zorunda kalsın,bal tutan parmağını yalar,diyorumya şimdi benden iyisi yok,bebeğe gelince allah aratmasın ama olur allahın izniyle,sen insan ol,