- Konu Sahibi Huzurumsun01
herkese merabalar insallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız incir kürü uyguladım diyosun ya bu nasıl bişey baskalarından da duydum da sen nasıl uyguladın bide bişey sormak istiyorum ben polip ameliyatı oldum ve doktorum 2 ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi ben 1 ay kullandım 2. ayı da kullanmam gerekir mi sizlere böyle bişey denildi mi Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
ben incir kürünü şöyle yaptım;8 inciri 2,5bardak kaynamış suda 15 dk kaynattım,2büyük havucu 6-7 parçaya bölüp 2,5bardak kaynamış suda 20dk kaynattım,ılınınca ikisinide süzüp karıştırdım,4bardak çıkıyor,sabah akşam 1 bardak içeceksin,yani hazırladığın karışım 2 günlük,kalan kısmını mutlaka dolapta sakla,ama eğer prolaktinin yüksekse kullanma,ben faydasını gördüm,şöyleki,ilk defa servikal akıntıyı hissettim,o nedenlede şimdi ovulasyon testi deneyeceğim,en azından yumurtlama günümü bilirim diye düşündüm,aslında birazda kendini tanıman gerekiyor,ben ilaçsız adet göremezken bu kürler 50.günde kendiliğinden adet gördüm,diğer sorunla ilgili bir bilgim yok,internetten araştırma yapman en doğrusu bence