- Konu Sahibi Huzurumsun01
Hoşgeldiniz. Düşüklerinizden sonra hamilelik için uğraştınız mı? İstanbul'da değilim ama araştırma hastanesine gitmeniz daha faydalı olur sizin için.Ayrıca forumda okuduğum kadarıyla Zeynep Kamil'de aşılama yaptıran ve memnun kalanlar var.Allah bu zorlu süeçte yardımcınız olsun inşallah.
İlk düşüğümden sonra kontroller yapıldı ama birşey çıkmadı. İkinci düşüğümde de yine bir çıkmadı. Daha sonra tedavi olalım dedik gittiğimiz doktor eşimle birleştikten sonra test yaptı ve birinizin vücudunda enfeksiyon var dedi. Bize birlikte yapmamız gereken penisilin tedavisi verdi ancak eşim 2 iğneden sonra olmadı ve tedavi yarım kaldı. Zaten birkaç sene sonra da eşimden ayrıldım. Şimdiki eşimle on yıllık evliyim ama çocuk için bir tedaviye girmedik. Sadece film çektirmiştim bundan 4-5 sene önce problem yoktu tüplerde. Bir de yaklaşık 3 sene önce bir ameliyat ile idrar torbamı kaldırttım o arada doktorum görünürde hiçbir problemim olmadığını söylemişti istersen çocuk tedavisine başlayalım sonra ameliyat olursun demişti ama ben önce ameliyat oldum. İki ay önce de smir yaptırdım o da temiz çıktı. Bütün geçmişim bu ((