- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- Konu Sahibi Huzurumsun01
Kızlar napıyorsunuz? Bende hiçbir değişiklik yok.Bugün doktorda son kontrolüm vardı tabiki yumurtalar yine büyümedi küçük küçük bir sürü var ama 8-9-11 mmlik.Klomen yine bir işe yaramadı.Temmuz başında aşılama tedavisine başlıyoruz. menogon kullanıcam.Ama doktor dozu çok yüksek kullanmayacağım dedi.Büyümeme ihtimali var mı dedim var dedi.Allah'ım çok korkuyorum.Bir sürü para bir sürü emek, elim boş dönmek istemiyorum.Dua din kızlar nolur.
Bir de bugün eşimle gittik doktora tam biz beklerken bir arkadaşı geldi eşi hamile, çocuklar da olmasa görüşemeyeceğiz dedi.Bebek bekliyorsunuz değil mi dedi.Eşim durakladı birkaç saniye ne diyeceğini şaşırdı.Sonra yok beklemiyoruz çalışıyoruz ddi ama çok kötü oldu hissettim.Ezildikçe ezildim
Bir de bugün eşimle gittik doktora tam biz beklerken bir arkadaşı geldi eşi hamile, çocuklar da olmasa görüşemeyeceğiz dedi.Bebek bekliyorsunuz değil mi dedi.Eşim durakladı birkaç saniye ne diyeceğini şaşırdı.Sonra yok beklemiyoruz çalışıyoruz ddi ama çok kötü oldu hissettim.Ezildikçe ezildim