hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

benım fsh 5 dı adetın 5.başlamak kaydıyle 5 gün 1 tane klomenle 1 adet yumurtam olustu .6 aydır kullanıyorum klomen ve hep bu şekılde kullanmakla 1 adet yumurtam olusuyor 21 mm ve22 mm hep goruyoruz ve çatlatıyoruz ovıtrelle ıgneyle çatlattımız ıcın kıst olusmadı hıc bende hatta dr dedekı normalde dıger hastalarımda kıst olusmustu sende olusmadı bu ıyı bısey dedı:)23 yasındayım 4 bucuk yıllık evlıyım yaklasık 3 sendır cocuk hasretı cekıyoruz benımde eşımde sorun yok bendekı sorunda ılaclarla halledılıyor ama yaklasık 6 aydır tedavıyle olmuyor 3. aşılamamın 12 .gunundeyım bende beklıyorum sımdı ınsallh hepımızın mıs kokulu bebıslerı olur...

işin gıcık tarafı yumurta takibine çağırmadı beni ben ne bilim yumurtam büyüdü mu büyümedi mi keltos ne olacak ya inşallah bu ay hamile kalırız ya çok istiyorum

yumurta takıbıne cagırması lazım bızım dr bazen oluyokı 3 gune bı cagırıyor bakıyor ona gore catlatma ıgnesının saatını soyluyor..bazı doktorlar cok ılgısız ve sorumsuz ..ınsallh hamıle kalırsın canım

Bu sabah idrar testi yaptım ve iki çizgi birazdan kan testimin sonuçarını alıcam neler yaptım neler yaşadım en son nasıl hamile kaldım belirtiler hepsini sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce hiç yazmadım hep bi ümit aradım sizlerden okudum

mrb... ben adetimin 5inci günü klomen kullandım hap bittiğinde kontrole gittim yumurtam 16mm olmuş ve çatlatma iğnesi oldum... çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyım???

normalde çatlatma ıgnesınden 14 gun sonra yapılıyo ama ben genelde hep adetımı beklıyorum ..

ççoook sevındım Allahım saglıklı sıhhatlı kucana almak nasıp etsın ınsallhh...anlatsana nasıl oldu neler yaptın ne asamalrdan gectın benım 3.asılamamda 12.gun beklıorum belırtılerını felan hepsını yaz:)

topıkte neden kımse yok ya cok cansız kaldı valla son sayfalar benım yorumlarımla doldu:))))))))))) herkeze cvp verıyorum kımse gerı donmuyor :)

Merhabalar bende pko luyum ilk bebegimde ghonapene bide catlatma iğneleri ile tedavi gördüm. Doktorum 4 ay daha olmazsa aşılamaya gel dedi aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım 5 yaşinda fatih burak adında bir oğlum var. Şimdiki bebis için 6 ay klomen catlatma iğneleri ile tedavi gördüm olmadı . Bi kimyasal gebelik yaşadım .. sonrasında şubatta aşılamaya karar Verdi doktorum gonal f kullandım 14 şubatta aşılama oldum 28 şubatta test yaptım silik çizgi gördüm 29 şubatta kanda pozitifti...yüce rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

maşallah canım ne kadar şanslısın ahhh ahhh o kadar yıpratıyorki bu çocuk meselesi sıkıldım artık .Rabbim ikinci bebeğini sğlıkla kucağna almayı nasip eder inş

tebrik ederımmmmmmm.şağlıkla kucağına alırsın inşallh bebişini darıs bizlerin başına inşallh ...benımde 3.asılamam sonucu beklıyorum 12.gundeyım az kaldı bakalım zaten olmassa tüpe gecıyorum..

maşallah canım ne kadar şanslısın ahhh ahhh o kadar yıpratıyorki bu çocuk meselesi sıkıldım artık .Rabbim ikinci bebeğini sğlıkla kucağna almayı nasip eder inş

anlıyorum sokintilarinei ben de bi doktorumu bulana kadar çok sıkıntı çektim... Gittigim doktorlar tüp bebek öneriyordu hep çok doktor gezdim tavsiyeyle bu doktorumu. Buldum allah ondan binlerce kez razı olsun.... Üzülme inan vakti zamanı geldinde yüce rabbim sanada nasip edicekler insallah..

Aminn teşekkür ederim inşallah aşılamak tutmuştur... Inşallah en yakin zamanda sende bebegine kavusursun

belırtılerın neydı canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…