- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
Evet. Mesela ben ve eşim. Hiçbir problem çıkmadı kaç aydır kontrole gittim o da gitti. Allah vermezse olmuyor işte. Demek ki zamanı var. Bende çok dert ediyordum çok mutsuzdum hergün düşünüyordum. Sonra düşündüm kendi adıma. acaba bebeğim olsa bakabilir miyim diye. Babası Suriye de ben sürekli göçebe. Bir kayınvalidem bir annem. Şuan kendi evimdeyim ama yalnızım mesela. Bakamazdım sanırım. Kendimi çocuk bakacak kadar tecrübeli ya da nasıl denir bir çocuğum olsa kendime nasıl güvenirim tek başıma napabilirim diye düşündüm. O yüzden Allah a dua ediyorum. En hayırlı zamanda olsun diye. Şuan zamanı değil belki o yüzden olmuyor. Bu benim kendi hayatım tabi sizin de kendinize göre sorunlarınız ya da ne bileyim daha hayırlı olabilecek bir vaktiniz vardır. Allah a şükredin. Bebek düşünmeyin akışına bırakın ben öyle yaptımMerhaba kızlar 6 aylık evliyim yaşım 33 ekim ayında doğum kontrol hapını bıraktım bebek istiyoruz doktora gittim 1 seneden önce hastalık araştırmıyoruz dedi test bile yapmadı yumurtlama testleriyle yumurtlama günümü takip ediyorum bu 2. Ayım hala hamile kalamadım yaşım ilerliyor yumurtlama ve çatlama olduğu halde gebe kalamayan oldumu yada ne yapmalıyım adetlerim düzenli
Akışına bıraktım zaten neden olmuyor diye çokta kafama takmıyorum ama hem eşim hem ben çok istiyoruz kardeşim büyürken anneme çok yardım ettim çocuğum olsa kendim bakanilirim hatta allah verirse ikiz bebek çok istiyoruzEvet. Mesela ben ve eşim. Hiçbir problem çıkmadı kaç aydır kontrole gittim o da gitti. Allah vermezse olmuyor işte. Demek ki zamanı var. Bende çok dert ediyordum çok mutsuzdum hergün düşünüyordum. Sonra düşündüm kendi adıma. acaba bebeğim olsa bakabilir miyim diye. Babası Suriye de ben sürekli göçebe. Bir kayınvalidem bir annem. Şuan kendi evimdeyim ama yalnızım mesela. Bakamazdım sanırım. Kendimi çocuk bakacak kadar tecrübeli ya da nasıl denir bir çocuğum olsa kendime nasıl güvenirim tek başıma napabilirim diye düşündüm. O yüzden Allah a dua ediyorum. En hayırlı zamanda olsun diye. Şuan zamanı değil belki o yüzden olmuyor. Bu benim kendi hayatım tabi sizin de kendinize göre sorunlarınız ya da ne bileyim daha hayırlı olabilecek bir vaktiniz vardır. Allah a şükredin. Bebek düşünmeyin akışına bırakın ben öyle yaptım
amin cnm enkisa zamanda darisi basina inşallahAyyy çok sevindimmm sağlıkla al kucağına inşallah yok canım daha ilk kez klomen içtim rahim filmi istemedi daha yarın kontrole gidicem çatlatma iğnesi vericekmiş
Merhaba canım
Nisan başında doktora gittim baktı 18 mm yumurtan var ilaca gerek yok dedi bu ay hamile kalamazsan adetinin 2. Günü gel dedi ve tabiki kalamadım adet görünce gittim alttan baktı adetimin 5. Günü başlamam için klomen verdi ilaç dün bitti yarın kontrol var
Bu arada tüm hormon testlerimi yaptı bi sorun çıkmadı sadece vitamin değerlerin çok az düşün dedi o kadar ama benim içimde ufacık bile bi umut yok
D vitamini b12 demir ve folik asit verdi düzenli kullanıyorum klomeni günde 3 kere verdi sabah öğlen akşam içtim yarında kontrolüm var çatlatma iğnesi vericem demişti çok kafam karışık kimi hemen kalmış kimi hiç fayda görmemişHangi vitamin değerlerin düşükmüş canım?
Mesela d vitamini çok önemli çok düşük olursa hamile kalmayı zorlaştırıyo
Düşükse devit ampul al eczaneden 2 tane , haftada 1 kırıp iç onu dozu yüksek olduğu için haftada 1 kere kullanılıyo ve kan değerini daha çabuk yükseltiyo eşinede al hatta o da içsin
Onun dışında demir ve b12' de önemli
Sen düşük olanları bana söyle yardımcı olayım . Bende klomen yerine femara kullandım 2 -3 ay önce çatlatma iğnesi de vurulmuştum ama yine olmadıçokda pahalı oluyo şu takip işi
2 aydır doktora gitmedim
Sende klomeni günde 2 defa kullandın dimi bu sefer çatlatma iğnesi yapabilir
Dediğin gibi takip işi çok pahalı oluyor her gitmemde test istiyor test yaptırmadan çıkamadım daha çatlatma iğneside bi kalçaya yapılan varmış bide evde kendin göbeğine vuruyomuşsun işi çeşit oluyomuş sabah beri dua ediyorum fiyatı uygun olan iğneden versin diyeD vitamini b12 demir ve folik asit verdi düzenli kullanıyorum klomeni günde 3 kere verdi sabah öğlen akşam içtim yarında kontrolüm var çatlatma iğnesi vericem demişti çok kafam karışık kimi hemen kalmış kimi hiç fayda görmemiş
Allah ım tüm isteyen kullarına şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evlat nasip etsin inşallahAkışına bıraktım zaten neden olmuyor diye çokta kafama takmıyorum ama hem eşim hem ben çok istiyoruz kardeşim büyürken anneme çok yardım ettim çocuğum olsa kendim bakanilirim hatta allah verirse ikiz bebek çok istiyoruz
Dediğin gibi takip işi çok pahalı oluyor her gitmemde test istiyor test yaptırmadan çıkamadım daha çatlatma iğneside bi kalçaya yapılan varmış bide evde kendin göbeğine vuruyomuşsun işi çeşit oluyomuş sabah beri dua ediyorum fiyatı uygun olan iğneden versin diye
Aminnn inşallahAllah ım tüm isteyen kullarına şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evlat nasip etsin inşallahRabbim kimsenin kucağını boş kalbini hayallerini kırık bırakmasın Amin
Amin canım inşallahBana ovitrelle çatlatma iğnesi vermişti göbeğimin yanından yaptırdım canım
Fiyatı 118 liraydı 1 aylık takibim bana 553 liraya mâl oldu☹ bide femara çok pahalı klomen gibi değil kutusunu 150 liraya almıştım muhtemelen sanada ovitrelle verir inşallah umduğuna nail olursun
Merhaba canım banada ovitrelle verdi bu akşam saat 11 de karnından yap dedi nasıl yapıcamı bilemedim sen nasıl yaptınBana ovitrelle çatlatma iğnesi vermişti göbeğimin yanından yaptırdım canım
Fiyatı 118 liraydı 1 aylık takibim bana 553 liraya mâl oldu☹ bide femara çok pahalı klomen gibi değil kutusunu 150 liraya almıştım muhtemelen sanada ovitrelle verir inşallah umduğuna nail olursun
Merhaba canım banada ovitrelle verdi bu akşam saat 11 de karnından yap dedi nasıl yapıcamı bilemedim sen nasıl yaptın
Evet vitamin eksikliği cidden çok önemli,benimde hiç bir sorunum yoktu ve hamile kalamıyodum,d vitamini eksikliği çıktı,2ay kadar d vitamini kullandım ,3aydır da solgar ın folik asitini düzeli olarak kullandım ve şimdi 6haftalık hamileyimHangi vitamin değerlerin düşükmüş canım?
Mesela d vitamini çok önemli çok düşük olursa hamile kalmayı zorlaştırıyo
Düşükse devit ampul al eczaneden 2 tane , haftada 1 kırıp iç onu dozu yüksek olduğu için haftada 1 kere kullanılıyo ve kan değerini daha çabuk yükseltiyo eşinede al hatta o da içsin
Onun dışında demir ve b12' de önemli
Sen düşük olanları bana söyle yardımcı olayım . Bende klomen yerine femara kullandım 2 -3 ay önce çatlatma iğnesi de vurulmuştum ama yine olmadıçokda pahalı oluyo şu takip işi
2 aydır doktora gitmedim
Sende klomeni günde 2 defa kullandın dimi bu sefer çatlatma iğnesi yapabilir
Ovulasyon testinin faydası kızlar bende senin gibiydim telefon iki gün sonrayı gösteriyordu iyikide onlarca testi bulunduruyorum cekmecemde iki gün önce yumurtlamisim meğerse test gösterdiSelam kızlar ben 7 ay hiç bir ayı es geçmeden takvime göre uyguladım canım ama sonu hep hüsran sonra geçen ay ovulasyon testine başladım bu siteden bi arkadaşımın tavsiyesi ile ve iyikide almışım telefon uygulaması yumurtlama dönemimi 18 gösterdi ovulasyon testi 15 i yani hep kaçırmışım ve yumurtlama günümde 3 gün üst üste birlikte oldum şuan 3 haftalık hamileyim canım Allah isteyen herkes e nasip etsin canım
Evet vitamin eksikliği cidden çok önemli,benimde hiç bir sorunum yoktu ve hamile kalamıyodum,d vitamini eksikliği çıktı,2ay kadar d vitamini kullandım ,3aydır da solgar ın folik asitini düzeli olarak kullandım ve şimdi 6haftalık hamileyim
O yüzden güzel bi test yaptırıp herşeyinize baktırın derim
Cnm senin bir cocugun var demjAllah kavuştursun evet önemli bende kullandım en son 2 tane d vitamini ampulü almıştım yükselmiştir inşallah
Onun dışında 3 aydır doktor bi takviye verdi yumurta kalitesini artırıyomuş onu kullanıyorum bitmek üzere daha almicam
Tabi Allah nasip etmişse bunlarda vesile
Nasip sabır
Cnm senin bir cocugun var demj
amin cnmEvet canm çok şükür ama ilk hamileliğimden önce çok sıkıntılarım olmuştu bıçak altına yattım bekledim o süreçte çok üzüldüm o hasreti çok yaşadım
Şimdi oğlumun kardeşi olmasını çok istiyorum yaşım daha fazla ilerlemeden
İnşAllah nasip olur bütün isteyenlere de banada
baska bir dr a gidin ve bir senenin doldugunu soyleyin.. alninizda mi yaziyor.. biz bir sene dolmadan kem kum ettik bir sene olmustur vs dedik yalan da soylemeden.. hemen testler yapildi.. iyiki yapilmis senesinde virus patladi hayat durdu.. simdi hic degilse iyi miyiz degil miyiz onu biliyoruz. tupler tikali mi ben de mi esimde mi sorun diye diye supheyle oturacaktim kac ay.Merhaba kızlar 6 aylık evliyim yaşım 33 ekim ayında doğum kontrol hapını bıraktım bebek istiyoruz doktora gittim 1 seneden önce hastalık araştırmıyoruz dedi test bile yapmadı yumurtlama testleriyle yumurtlama günümü takip ediyorum bu 2. Ayım hala hamile kalamadım yaşım ilerliyor yumurtlama ve çatlama olduğu halde gebe kalamayan oldumu yada ne yapmalıyım adetlerim düzenli
Kendim yaptım eşim çalışıyordu internetten baktım eczacı nasıl yapılıcanı anlatmamıştı dediğin gibi acıtmıyor küçük bi ucu vardı yarında kontrolüm var bakalım ne dicekBen kendim yapmadım canım hastanenin aciline gittim o gün saat 12:00'de hemşire yaptı. Göbek deliğimin tam sağ yanına yaptı hiç acımadı hiç hissetmedim
Ben kendime hayatta yapamazdım o konuda becerim ve cesaretim yok:)
Sen yapamazsan istersen eşine söyle o yapsın ama deriye yaptı öyle fazla batırmadı bide o iğneyi yaptırmadan hemen önce almak daha iyi yani iğnenin soğuk durması lazımmış ben vurdurmadan hemen önce almıştım yanına buz kütlesi koymuştu eczacı
Hadi hayırlısı inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?