amin hepimize birde sebebsiz kisirik çıktı neden yok yine olmuyorAmin. Benim nerdeyse 3 sene olacaktı evleneli. 4 doktora gittim sorunyok. Regl tak gününde. Rahim filmi denedim iyi gelir diye, tüpler için, üzerinden yıldan fazla geçti. Faydası olmadı. İnşaallah Allah siZe de hayırlsıısyla nasip etsin.
aynı ben işteİster istemez kafama takıyorum helede adet günüm yaklaştıkça inşallah adet olmam diye dua ediyorum meryem suresini bende okuyayım her gün 1 keremi okunucak
Sen bi tedavine başlamışsın ne güzel bende gidicem inşallah hayırlısıyla isteyen herkese versin allahımamin hepimize birde sebebsiz kisirik çıktı neden yok yine olmuyor
İste burada devreye kader giriyor rabbim nasib etsin zor yaa
Ben rahimfilmi çekildim ona umutlandim olmazsa yine uzulcem kader
Çok beklentide olunca olmuyor. İnsan üzülüyor tabi çok zor. 2 sene daha var diyip rahatlatın kendinizi. 40 yaşında çabalayanlar var . Allah kolaylık versinamin hepimize birde sebebsiz kisirik çıktı neden yok yine olmuyor
İste burada devreye kader giriyor rabbim nasib etsin zor yaa
Ben rahimfilmi çekildim ona umutlandim olmazsa yine uzulcem kader
amin inşalalh valal ben 5aylikken kendimi rahim filminde buldumSen bi tedavine başlamışsın ne güzel bende gidicem inşallah hayırlısıyla isteyen herkese versin allahım
amin zorya iste hergecebgunun aleyhine olması milletin sorması isteeÇok beklentide olunca olmuyor. İnsan üzülüyor tabi çok zor. 2 sene daha var diyip rahatlatın kendinizi. 40 yaşında çabalayanlar var . Allah kolaylık versin
Evet. Düşünmüyoruz da diyemiyor insan. Bi arkadaşım, 6-7 yıllık falan evli. E yaşı da benle aynı. Borçlarımız var diyordu. İnandırıcı gelmiyodu. Afedersin yaşımıza bak dimi. Ki fakir biri asla depil, iki maaşları var. İki kişiler evde. Günahını almayayım ama aşırı sinir olıyordum tavrına. 30 un üstünde biri nasıl istemez çocuk. Etekleri tutuşmaz. Ben hamile oldum, şak o da oldu. Daha yeni borçlar var diyodun dimi? O kadar iyi niyetli biriyim inan çok sinir oldum. Acaba şey mi dedi, bu salak hamile kaldı ben de mi kalayım anlamadım. Zaten sevdiğim biri değil. Geçen foto atmıştı ben de attım. EmZiği ağzında bizimkinin.bana diyo ki emiyo mu seni vb. Allahım yarabbim. Ama görsen iyi gibi davranır.amin zorya iste hergecebgunun aleyhine olması milletin sorması istee
bende keske duusnmuurosum deseydim iyiki duusnuyorim dedim neredeyse ucankus soruyorEvet. Düşünmüyoruz da diyemiyor insan. Bi arkadaşım, 6-7 yıllık falan evli. E yaşı da benle aynı. Borçlarımız var diyordu. İnandırıcı gelmiyodu. Afedersin yaşımıza bak dimi. Ki fakir biri asla depil, iki maaşları var. İki kişiler evde. Günahını almayayım ama aşırı sinir olıyordum tavrına. 30 un üstünde biri nasıl istemez çocuk. Etekleri tutuşmaz. Ben hamile oldum, şak o da oldu. Daha yeni borçlar var diyodun dimi? O kadar iyi niyetli biriyim inan çok sinir oldum. Acaba şey mi dedi, bu salak hamile kaldı ben de mi kalayım anlamadım. Zaten sevdiğim biri değil. Geçen foto atmıştı ben de attım. EmZiği ağzında bizimkinin.bana diyo ki emiyo mu seni vb. Allahım yarabbim. Ama görsen iyi gibi davranır. Doğumu soruyo ağladın mı diye
Evet de onla biz hep yaZılıyoruz ve uzağızbende keske duusnmuurosum deseydim iyiki duusnuyorim dedim neredeyse ucankus soruyor
ben hep istediğimi soyledimEvet de onla biz hep yaZılıyoruz ve uzağız
Onun dememesi komik. Sorma şansım yok
Yeni evliyken evet yaş büyük de olsa düşünmüyoruz denir. Ben de demişimdir
Daha önce 1 kere özele gittim ordaki doktorda çok umursamazdı
eşinize sperm testi yaptırdınız mı ?Çok üzülüyorum inşallah olur her ay adet gördüğüm zaman oturup ağlıyorum
devlet hastanesi o konularda ilgisiz. Özel hastaneye gidip gebelikle alakalı testleri yaptırmak istediğinizi söyleyin vakit kaybetmeyin, hatta kanda amh değerinize baktırın... 6 ay içinde olmaz ise hsg çektirirsiniz.Merhaba kızlar 6 aylık evliyim yaşım 33 ekim ayında doğum kontrol hapını bıraktım bebek istiyoruz doktora gittim 1 seneden önce hastalık araştırmıyoruz dedi test bile yapmadı yumurtlama testleriyle yumurtlama günümü takip ediyorum bu 2. Ayım hala hamile kalamadım yaşım ilerliyor yumurtlama ve çatlama olduğu halde gebe kalamayan oldumu yada ne yapmalıyım adetlerim düzenli
Merhaba canım en son mart ayı başında mesajlaşmışız tedavi görüyordun hamile kaldın mı inşallah kalmışsındırayni donem evlnemisiz sneinle bende 6aydir korumasiz iliskiye girdim olmadi hala yok ama tedavi goruyorum inşllah allah isteyen herkes verir
cnm ben suan hamileyim darisibasinaMerhaba canım en son mart ayı başında mesajlaşmışız tedavi görüyordun hamile kaldın mı inşallah kalmışsındır
Bende doktora gittim adetimin 2. Günü gittim adetten sonra gel dedi gittim 18 mm yumurtam varmış ilaca gerek yok dedi bu ay gebe kalabilirsin dedi ve malesefki kalamadım tekrar adet görünce gittim ve adetimin 5.günü başlamam için klomen verdi ilaç dün bitti yarın kontrolüm var duruma göre çatlatma iğnesi vericekmiş şimdi yarını bekliyorum ve moralim çok bozuk
Merhaba canımSakın bekleme arkadaşım sakın
Belki bi sorunun var kontrollerini yaptırmadan bilemezsin. İnşallah yoktur ama tedbirimizi almak zorundayız gerisi tevekkül deriz
Doktorlar beni tam 2 sene oyaladılar koskoca 2 senem boşa geçti ve sonunda öğrendim ki meğerse bende doğuştan bi sıkıntı varmış (rahimden kaynaklanan bişey değil)
Bunu öğrendikten sonra çok şükür hamile kaldım (evlendikten 27 ay sonra)
Şimdi tekrar istiyorum 1 senedir..10 ay önce kürtaj oldum bende 33 yaşındayım
Zaman bizim aleyhimize işliyor
Sana bekle diyen doktor hangi kafada diyor bunu hayret ediyorum yahu sen 20-25 yaşında değilsin başlarından savıyolar resmen
Hormon tahlilini adetinin 3.günü gidip yaptır
İstersen devlette de yaptırabilirsin para verme devlete gidip 1 senedir çocuk istediğini söylersen mecbur yaparlar
Sen o şekilde söyle. Sonra alttan bi muayene olursun rahimde yumurtalıklarında bi sorun var mı ona bakarlar
Ayyy çok sevindimmm sağlıkla al kucağına inşallah yok canım daha ilk kez klomen içtim rahim filmi istemedi daha yarın kontrole gidicem çatlatma iğnesi vericekmişcnm ben suan hamileyim darisibasina
Rahim filmi sonrasi hamile kaldim
Sen rahimfilmi cekildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?