• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin. Benim nerdeyse 3 sene olacaktı evleneli. 4 doktora gittim sorunyok. Regl tak gününde. Rahim filmi denedim iyi gelir diye, tüpler için, üzerinden yıldan fazla geçti. Faydası olmadı. İnşaallah Allah siZe de hayırlsıısyla nasip etsin.
amin hepimize birde sebebsiz kisirik çıktı neden yok yine olmuyor
İste burada devreye kader giriyor rabbim nasib etsin zor yaa

Ben rahimfilmi çekildim ona umutlandim olmazsa yine uzulcem kader

İster istemez kafama takıyorum helede adet günüm yaklaştıkça inşallah adet olmam diye dua ediyorum meryem suresini bende okuyayım her gün 1 keremi okunucak
aynı ben işte ;) evet her gün 1 kere 40 veya 41 gündü ama zaten süre dolmadan olur inşallah

Sen bi tedavine başlamışsın ne güzel bende gidicem inşallah hayırlısıyla isteyen herkese versin allahım

Çok beklentide olunca olmuyor. İnsan üzülüyor tabi çok zor. 2 sene daha var diyip rahatlatın kendinizi. 40 yaşında çabalayanlar var . Allah kolaylık versin

Yasiniz cok ileri degil ve henuz cocuk olmuyor demeniz icin cok cok cok erken acele etmeyin olacaktir insallah

amin zorya iste hergecebgunun aleyhine olması milletin sorması istee
Evet. Düşünmüyoruz da diyemiyor insan. Bi arkadaşım, 6-7 yıllık falan evli. E yaşı da benle aynı. Borçlarımız var diyordu. İnandırıcı gelmiyodu. Afedersin yaşımıza bak dimi. Ki fakir biri asla depil, iki maaşları var. İki kişiler evde. Günahını almayayım ama aşırı sinir olıyordum tavrına. 30 un üstünde biri nasıl istemez çocuk. Etekleri tutuşmaz. Ben hamile oldum, şak o da oldu. Daha yeni borçlar var diyodun dimi? O kadar iyi niyetli biriyim inan çok sinir oldum. Acaba şey mi dedi, bu salak hamile kaldı ben de mi kalayım anlamadım. Zaten sevdiğim biri değil. Geçen foto atmıştı ben de attım. EmZiği ağzında bizimkinin.bana diyo ki emiyo mu seni vb. Allahım yarabbim. Ama görsen iyi gibi davranır.

Evet. Düşünmüyoruz da diyemiyor insan. Bi arkadaşım, 6-7 yıllık falan evli. E yaşı da benle aynı. Borçlarımız var diyordu. İnandırıcı gelmiyodu. Afedersin yaşımıza bak dimi. Ki fakir biri asla depil, iki maaşları var. İki kişiler evde. Günahını almayayım ama aşırı sinir olıyordum tavrına. 30 un üstünde biri nasıl istemez çocuk. Etekleri tutuşmaz. Ben hamile oldum, şak o da oldu. Daha yeni borçlar var diyodun dimi? O kadar iyi niyetli biriyim inan çok sinir oldum. Acaba şey mi dedi, bu salak hamile kaldı ben de mi kalayım anlamadım. Zaten sevdiğim biri değil. Geçen foto atmıştı ben de attım. EmZiği ağzında bizimkinin.bana diyo ki emiyo mu seni vb. Allahım yarabbim. Ama görsen iyi gibi davranır. Doğumu soruyo ağladın mı diye
bende keske duusnmuurosum deseydim iyiki duusnuyorim dedim neredeyse ucankus soruyor 😁

bende keske duusnmuurosum deseydim iyiki duusnuyorim dedim neredeyse ucankus soruyor 😁
Evet de onla biz hep yaZılıyoruz ve uzağız
Onun dememesi komik. Sorma şansım yok
Yeni evliyken evet yaş büyük de olsa düşünmüyoruz denir. Ben de demişimdir

Evet de onla biz hep yaZılıyoruz ve uzağız
Onun dememesi komik. Sorma şansım yok
Yeni evliyken evet yaş büyük de olsa düşünmüyoruz denir. Ben de demişimdir
ben hep istediğimi soyledim 😂istedigimle kaldim

Selam kızlar ben 7 ay hiç bir ayı es geçmeden takvime göre uyguladım canım ama sonu hep hüsran sonra geçen ay ovulasyon testine başladım bu siteden bi arkadaşımın tavsiyesi ile ve iyikide almışım telefon uygulaması yumurtlama dönemimi 18 gösterdi ovulasyon testi 15 i yani hep kaçırmışım ve yumurtlama günümde 3 gün üst üste birlikte oldum şuan 3 haftalık hamileyim canım Allah isteyen herkes e nasip etsin canım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Sakın bekleme arkadaşım sakın
Belki bi sorunun var kontrollerini yaptırmadan bilemezsin. İnşallah yoktur ama tedbirimizi almak zorundayız gerisi tevekkül deriz
Doktorlar beni tam 2 sene oyaladılar koskoca 2 senem boşa geçti ve sonunda öğrendim ki meğerse bende doğuştan bi sıkıntı varmış (rahimden kaynaklanan bişey değil)
Bunu öğrendikten sonra çok şükür hamile kaldım (evlendikten 27 ay sonra)
Şimdi tekrar istiyorum 1 senedir..10 ay önce kürtaj oldum bende 33 yaşındayım
Zaman bizim aleyhimize işliyor
Sana bekle diyen doktor hangi kafada diyor bunu hayret ediyorum yahu sen 20-25 yaşında değilsin başlarından savıyolar resmen
Hormon tahlilini adetinin 3.günü gidip yaptır
İstersen devlette de yaptırabilirsin para verme devlete gidip 1 senedir çocuk istediğini söylersen mecbur yaparlar
Sen o şekilde söyle. Sonra alttan bi muayene olursun rahimde yumurtalıklarında bi sorun var mı ona bakarlar

Merhaba kızlar 6 aylık evliyim yaşım 33 ekim ayında doğum kontrol hapını bıraktım bebek istiyoruz doktora gittim 1 seneden önce hastalık araştırmıyoruz dedi test bile yapmadı yumurtlama testleriyle yumurtlama günümü takip ediyorum bu 2. Ayım hala hamile kalamadım yaşım ilerliyor yumurtlama ve çatlama olduğu halde gebe kalamayan oldumu yada ne yapmalıyım adetlerim düzenli
devlet hastanesi o konularda ilgisiz. Özel hastaneye gidip gebelikle alakalı testleri yaptırmak istediğinizi söyleyin vakit kaybetmeyin, hatta kanda amh değerinize baktırın... 6 ay içinde olmaz ise hsg çektirirsiniz.

ayni donem evlnemisiz sneinle bende 6aydir korumasiz iliskiye girdim olmadi hala yok ama tedavi goruyorum inşllah allah isteyen herkes verir
Merhaba canım en son mart ayı başında mesajlaşmışız tedavi görüyordun hamile kaldın mı inşallah kalmışsındır
Bende doktora gittim adetimin 2. Günü gittim adetten sonra gel dedi gittim 18 mm yumurtam varmış ilaca gerek yok dedi bu ay gebe kalabilirsin dedi ve malesefki kalamadım tekrar adet görünce gittim ve adetimin 5.günü başlamam için klomen verdi ilaç dün bitti yarın kontrolüm var duruma göre çatlatma iğnesi vericekmiş şimdi yarını bekliyorum ve moralim çok bozuk😔

Merhaba canım en son mart ayı başında mesajlaşmışız tedavi görüyordun hamile kaldın mı inşallah kalmışsındır
Bende doktora gittim adetimin 2. Günü gittim adetten sonra gel dedi gittim 18 mm yumurtam varmış ilaca gerek yok dedi bu ay gebe kalabilirsin dedi ve malesefki kalamadım tekrar adet görünce gittim ve adetimin 5.günü başlamam için klomen verdi ilaç dün bitti yarın kontrolüm var duruma göre çatlatma iğnesi vericekmiş şimdi yarını bekliyorum ve moralim çok bozuk😔
cnm ben suan hamileyim darisibasina
Rahim filmi sonrasi hamile kaldim
Sen rahimfilmi cekildinmi

Sakın bekleme arkadaşım sakın
Belki bi sorunun var kontrollerini yaptırmadan bilemezsin. İnşallah yoktur ama tedbirimizi almak zorundayız gerisi tevekkül deriz
Doktorlar beni tam 2 sene oyaladılar koskoca 2 senem boşa geçti ve sonunda öğrendim ki meğerse bende doğuştan bi sıkıntı varmış (rahimden kaynaklanan bişey değil)
Bunu öğrendikten sonra çok şükür hamile kaldım (evlendikten 27 ay sonra)
Şimdi tekrar istiyorum 1 senedir..10 ay önce kürtaj oldum bende 33 yaşındayım
Zaman bizim aleyhimize işliyor
Sana bekle diyen doktor hangi kafada diyor bunu hayret ediyorum yahu sen 20-25 yaşında değilsin başlarından savıyolar resmen
Hormon tahlilini adetinin 3.günü gidip yaptır
İstersen devlette de yaptırabilirsin para verme devlete gidip 1 senedir çocuk istediğini söylersen mecbur yaparlar
Sen o şekilde söyle. Sonra alttan bi muayene olursun rahimde yumurtalıklarında bi sorun var mı ona bakarlar
Merhaba canım
Nisan başında doktora gittim baktı 18 mm yumurtan var ilaca gerek yok dedi bu ay hamile kalamazsan adetinin 2. Günü gel dedi ve tabiki kalamadım adet görünce gittim alttan baktı adetimin 5. Günü başlamam için klomen verdi ilaç dün bitti yarın kontrol var
Bu arada tüm hormon testlerimi yaptı bi sorun çıkmadı sadece vitamin değerlerin çok az düşün dedi o kadar ama benim içimde ufacık bile bi umut yok

cnm ben suan hamileyim darisibasina
Rahim filmi sonrasi hamile kaldim
Sen rahimfilmi cekildinmi
Ayyy çok sevindimmm sağlıkla al kucağına inşallah yok canım daha ilk kez klomen içtim rahim filmi istemedi daha yarın kontrole gidicem çatlatma iğnesi vericekmiş

Back