HAMİLE KALABİLMEYİ BAŞARANLAR...

öyle canım unutmak gerekir geleceğe umutla bakmak gerekir inşallah bu dediklerini yapcam. haftaya yıllık iznime ayrılıyorum ilk önce eşimin memleketi tokata ordan benim memleketime geçcem 1 ay kafamda olmaz zaten

inşallah iyi haberler verirsin kocişine ben tırt çıktım bu ay nasip ötekine

inşallah dün kırmızıları gördüm başladım ağlamaya. birde öncesinde test yaptım testin koyulaşmasını beklerken kahverengi akıntım geldi teste hiç bakmadan fırlattım çöpe

ne yazıkki bende bu konuda boşvermeyi beceremiyorum. tam evet bu ay olacak diyorum bi bakıyorum adet olmusum hüngür hüngür ağlamaya baslıyorum sonra .. hayırlısı olsun tekrar inşallah önümüzdeki aya

ne yazıkki bende bu konuda boşvermeyi beceremiyorum. tam evet bu ay olacak diyorum bi bakıyorum adet olmusum hüngür hüngür ağlamaya baslıyorum sonra .. hayırlısı olsun tekrar inşallah önümüzdeki aya
Hayırlısı ile olur insallah cnm tez zamanda bebeğine kavusursun

kıyamam sende beklemişsin baya .. İnşallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini
yok canm getirmiyorum aklıma o anda başka seyler düşünüyorum

Canım olumsuz düşünme nolur. Bende geçtiğimiz eylülde düşük yapmıştım ve aralıkta korunmayı bırakmıştık. 5-6 sürdü hamile kalabilmem. Ve inan okadar ovulasyon testi kullandım gün hesapladım günaşırı ilişki olmasına dikkat ettim ayaklarımı dikip yattım ne yaptıysam olmadı. Artık son ay okadar boşverdim ki yaz için tatil planı yapmaya başladık. ne gün hesapladım ne de düzenli ilişkiye dikkat ettim. Hatta afedersin söylicem ama hamile kalmak için uygun ilişkiye girme şekilleri vardır erkek üstt olsun fln diye. Biz ona da dikkat ediyoduk ama hamile kaldığım ay tamamen yerçekimine aykırı bi şekilde oldu Benim için tek farklı şey o ay inofolic kullandım bir de yememe içmeme dikkat ettim. Tatil dönüşü için hazırlanayım bari dedim. Ve ben bütün bu planları yaparken hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim. boşverdiğinde ve eşinle sadece o an onu sevdiğin için ve birlikte olmak istediiğin için ilişki yaşarsan bu iş oluyo Hem ne güzel hamile kalabildiğini görmüş oldun sonucu üzücü olsa dahi. Şimdi yine bebeğin zamanını bekliyo rahatla biraz

haklısın hamileleik gecirmiş olmam tek tesellim .. testlerde falanda bi problem yok . ne güzel anlatmıssın yumurtlama takip ettiğim söylenemez.bende folikasit kullanıyorum4 aydır bide bekliyorum işte

haklısın hamileleik gecirmiş olmam tek tesellim .. testlerde falanda bi problem yok . ne güzel anlatmıssın yumurtlama takip ettiğim söylenemez.bende folikasit kullanıyorum4 aydır bide bekliyorum işte
İnofolic normal folik asitlerden biraz farklıdır ama canım. Yumurta kalitesini de arttırıyor. İstersen bi araştır Ben bi arkadasımın tavsiyesiyle kullanmıştım ona da doktor avsiye etmiş. O da kullandığı ay hamile kaldı o kalınca bana da söyledi Onun da etkisi varmıdır bilmem ama rahat olmak en büyük etken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…