- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
-
- Konu Sahibi musmutluluk
öyle canım unutmak gerekir geleceğe umutla bakmak gerekir inşallah bu dediklerini yapcam. haftaya yıllık iznime ayrılıyorum ilk önce eşimin memleketi tokata ordan benim memleketime geçcem 1 ay kafamda olmaz zatenbana da hep dıolardı kı cok stres yapıosun hıc beklemedıgın anda gelecek dıye ınan ne kızıyordum o cumleye bılıyo musun nıye yaa dıyordum ben heveslıyken ben ısterken gelsın nolur nıye tuö hayallerım bıtıp umutlarım tukenınce gelecekmıs dıye sıtem edıyordum ama aynen o dedıklerı gıbı oldu amannn dedım saldım bıraktım olmassa olmasın dedım hve hamıleyım cnm lutfen kızadan su dedıgımı yap bılıyorum cok zor sen 4 katın bekledım ben ıkı mezarımız var bunlar cekılmesı cok guc seyler ama rabbımden geldı sonucta bır de tavsıyem yaptıgın dusugu unut hıc olmamıs gıbı davran yıne gelecek bebegın
bence cumartesiye kadar sabredin. normalde doktorlar 3 gün perhiz diyor amacanım,biz 4 aydır deniyoruz olmadı cumartesi sperm testi istedi doktor eşimden bugün ilişkiye girsek test için bi sorun olurmu
inşallah iyi haberler verirsin kocişinemrblar bende hamile kalmayı başarıp buraya birgün yazarım inşallah1 yıllık evliyim 1 hamilelik geçirdim 10 . haftada kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum ..
5 aydır deniyoruz hala olmadı bu ay bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adete 8 gün var bakalım bu ay güzel haber verebilecek miyim kocişime
inşallah iyi haberler verirsin kocişineben tırt çıktım bu ay nasip ötekine
anladım canım benim eşime hiç birşey vermedi üroloji doktoru ya bi evicap verdi oda ishal yaptı ölüyordu nerdeyseÜroloji doktoru verdi cnm onun faydası cok oldu. Vitamin hapı. Sürekli sperm çıkardı dışına bu ilaçtan sonra cikmadı az coktı
inşallah dün kırmızıları gördüm başladım ağlamaya. birde öncesinde test yaptım testin koyulaşmasını beklerken kahverengi akıntım geldi teste hiç bakmadan fırlattım çöpeadet mi oldun inşallah son adetin olur canm
Bence baska üroloji doktor a gidin ve bu ilacı soyleyin ne diyecekanladım canım benim eşime hiç birşey vermedi üroloji doktoru ya bi evicap verdi oda ishal yaptı ölüyordu nerdeyse
zaten gelecek ay yıllık izin aldık memleketlerimizde olacağız ağustosta doktora giderizBence baska üroloji doktor a gidin ve bu ilacı soyleyin ne diyecek
inşallah dün kırmızıları gördüm başladım ağlamaya. birde öncesinde test yaptım testin koyulaşmasını beklerken kahverengi akıntım geldi teste hiç bakmadan fırlattım çöpe
Hayırlısı ile olur insallah cnm tez zamanda bebeğine kavusursunne yazıkki bende bu konuda boşvermeyi beceremiyorum. tam evet bu ay olacak diyorum bi bakıyorum adet olmusum hüngür hüngür ağlamaya baslıyorum sonra .. hayırlısı olsun tekrar inşallah önümüzdeki aya
aynen canım inşallah öteki ayane yazıkki bende bu konuda boşvermeyi beceremiyorum. tam evet bu ay olacak diyorum bi bakıyorum adet olmusum hüngür hüngür ağlamaya baslıyorum sonra .. hayırlısı olsun tekrar inşallah önümüzdeki aya
Hayırlısı ile olur insallah cnm tez zamanda bebeğine kavusursun
Cnm bn bir yıl denedim olmadı. Sonra 4 ay vısanne kullandım sonra iki ay bir buçuk ay ilaçlar vücuttan açılsın diye bekledim ve o ay korunmadıgımız ay hamile kaldıminşallah sen ne kadar sürede hamile kaldın .. hemen deme nolur
Bide bn ilişkiden sonra aklıma gelmesin diye oyun oynuyordum. Sonra banyoda sonra da oyun oynuyordum ve okulda sürekli çocukların içindeyim. En önemlisi ilişkide getirme olcak mı olmayacak mı demeinşallah sen ne kadar sürede hamile kaldın .. hemen deme nolur
Sen ne zamandan beri korunmuyorsun cnmkıyamam sende beklemişsin baya .. İnşallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini
yok canm getirmiyorum aklıma o anda başka seyler düşünüyorum
İnofolic normal folik asitlerden biraz farklıdır ama canım. Yumurta kalitesini de arttırıyor. İstersen bi araştırhaklısın hamileleik gecirmiş olmam tek tesellim .. testlerde falanda bi problem yok . ne güzel anlatmıssınyumurtlama takip ettiğim söylenemez.bende folikasit kullanıyorum4 aydır bide bekliyorum işte