- 7 Temmuz 2015
- 36
- 16
- Konu Sahibi musmutluluk
Tsk ederim haftaya gidecem dr sorarim bu kasik batmalarinihayırlı uğurlu olsun kasık ağrısı bendede çok oldu düşük iğnesi yaptı doktor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim haftaya gidecem dr sorarim bu kasik batmalarinihayırlı uğurlu olsun kasık ağrısı bendede çok oldu düşük iğnesi yaptı doktor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
anladım canım hayırlısı bol bol dinlenHamileymisim Elhamdllah hala kasik agrilarim varr
bende ilkte kalamam diyordum çikolata kistiyle ama kendiliğinden hamile kaldım tekrar olması şuan hayal gibi geliyor canım. adetlerim ilk düşükten önce düzenliydi ama şu 3 aydır 3-4 günlük gecikmelerle adet oluyorum. sanırım kistler büyüdü o etkiliyorCanım çikolata kisti durumunu okuyunca yazmak istedim...Ben bu kistle evlenmeme 2 ay kala tanıştım sağda 6 cm lik bi kistim vardı ve açık ameliyatla alındı kistim...iki doktora gittim ikiside almalıyız demişlerdi...umuyorum seninki ameliyatlık büyüklükte değildir ama sıkı takip gerektirir çünkü benimki 3 ayda 6 cm olmuş ve ben farketmemiştim bile...Varikosele gelirsek benim eşimde de hafif varikosel vardı ama sperm sonucuda gayet iyiydi...ben ameliyatımdan sonraki 11 ay doğum kontrol kullandım ve 1 yıllık evliyken çocuk çalışmalarına başladık...13 ay bekledim hamilelik haberi için...üstelik gittiğim başka bi doktor ameliyattan sonra doğal yolla olmaz demişti ve tam tedaviye başlayacakken doğal yollarla hamile kaldım...Bende çok üzülüyordum her ay negatifi görünce...Kendimde buldum bütün sorunu...Benim çocuğum olmaz diyordum..Allah affetsin ne kadar yanlış düşünmüşüm...Eğer adetlerin düzenliyse yumurtlamanda düzenlidir... akıntını takip et...kistini kontrol altında tut...hormonlarına da baktır eşinde sperm testi yaptırsın...bak hamile kalmışsın demek ki aslında ciddi bi sorun yok... Üzme kendini böyle yaptıkça strese girer ve vücudunu kötü etkilersin...Bu arada benim sürekli devam ettiğim topikte bi arkadaşımızda çik. kistiyle hamile kaldı sağlıklı olarak...Hayırlı haberler verirsin umuyorum
yani 3-4 günlük sarkmalar normal olarak kabul ediliyor canım benimde normalde 27-28 gün sürerdi adetlerim ama hamile kalmadan önceki 3 ay falan hep 31 de oldum...kistler derken kaç tane var canı bi de iki taraflı mı tek taraflı mı... umuyorum büyümemiştir sen yine de sıkı takipte ol...enerjini de düşürme ummadığın anda gelecek miniğin biraz kafadan at yeterbende ilkte kalamam diyordum çikolata kistiyle ama kendiliğinden hamile kaldım tekrar olması şuan hayal gibi geliyor canım. adetlerim ilk düşükten önce düzenliydi ama şu 3 aydır 3-4 günlük gecikmelerle adet oluyorum. sanırım kistler büyüdü o etkiliyor
sağlı sollu canım iki taraftada var benim kistim. inşallah kistler gecikme yaptırmıyordur. gelsin artık sabırsızlanıyoruzyani 3-4 günlük sarkmalar normal olarak kabul ediliyor canım benimde normalde 27-28 gün sürerdi adetlerim ama hamile kalmadan önceki 3 ay falan hep 31 de oldum...kistler derken kaç tane var canı bi de iki taraflı mı tek taraflı mı... umuyorum büyümemiştir sen yine de sıkı takipte ol...enerjini de düşürme ummadığın anda gelecek miniğin biraz kafadan at yeter
küçükler sanırım o yüzden adetlerinde sıkıntı yok o 3 günlük gecikmelere takılma onları gecikmeden saymıyorlar dediğim gibi...eğer kist büyük olsaydı adet olmazdın hiç...ben 3 ay adet olmamıştım da öyle çıktı ortayasağlı sollu canım iki taraftada var benim kistim. inşallah kistler gecikme yaptırmıyordur. gelsin artık sabırsızlanıyoruz
evet canım bende 6 ay korunmadan cocugumuz olmayınca doktora gittim bir sorun mu var diye gidince öğrendim sağda 2mm solda 3 mm miş. hiç adet gecikmesi yapmadı hep aynı tarihte adet olmuşumdur. saat gibiydi yani. ama kürtajdan sonra düzen bozuldu hep 3-4 gün gecikmelerle adet oluyorumküçükler sanırım o yüzden adetlerinde sıkıntı yok o 3 günlük gecikmelere takılma onları gecikmeden saymıyorlar dediğim gibi...eğer kist büyük olsaydı adet olmazdın hiç...ben 3 ay adet olmamıştım da öyle çıktı ortaya
tekrar hamile kalırsın o vakit yakında bak engel olmamışlar gebeliğe...biraz rahat olmaya çalış canım eninde sonunda o minik göbüşe konacakevet canım bende 6 ay korunmadan cocugumuz olmayınca doktora gittim bir sorun mu var diye gidince öğrendim sağda 2mm solda 3 mm miş. hiç adet gecikmesi yapmadı hep aynı tarihte adet olmuşumdur. saat gibiydi yani. ama kürtajdan sonra düzen bozuldu hep 3-4 gün gecikmelerle adet oluyorum