HAMİLE KALABİLMEYİ BAŞARANLAR...

musmutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
2.858
1.228
İyi günler herkese;
Benim çikolata kisti m var. Daha önce şubatta hamile kaldım martta düşük yaşadım. Kürtaj yapıp içimi temizlediler. Marttan beri bebeğimiz için uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. Artık umudumu kaybettim bir daha bebeğim olmayacak gibi hissediyorum. Bu aydan umutluydum hamile kalacağımı hissediyordum ama yine olmadı. Rabbim yine nasip etmedi Evleneli 11 ay oldu artık bende bir bebişim olsun istiyorum rabbimin zoruna gitmesin ama çok birşey değil diye düşünüyorum sokaklarda çöplere atılan bebekleri gördükten sonra.... dün gece ağlamaktan helak oldum. Artık nefret ediyorum kendimden. Bu ay bu bebek hassasiyetimin üstüne tuzu biberi gibi nasıl adet sancım var anlatamam sizlere.Doktorada gitmek istemiyorum eşimde hafif varikosel var bende çikolata kisti artık doktorların olumsuz konuşmalarını dinlemek istemiyorum.

Lütfen hamile kalanlar hangi yöntemleri uyguladılar ne yediler ne içtiler bana anlatabilir mi? İlaç olarak ne kullanmalıyım (inofolic, progestan) daha önce hamile kaldığımda yaptıklarımı bu ay kısmen yaptım ama olmadı olmadı

Neden kendini bu kadar harap ediyorsun canım... Çok haklısın üzülmekte ama böyle bu kadar kendini üzme.. Böyle stres yaparsan zaten olmaz... Annelik hormonları stresten acaip etkilenen hormonlar... Nerde böyle insanlar görsem hep duymuşumdur "artık boşvermiştim hiç kafamda bile yoktu unutmuştum o ay gebe kaldım" gibi şeyler.. İnsanlar yıllarca uğraşıyorlar canım bu kadar çabuk pes etme.. Pozitif git gel doktorlara hep.. Daha ne dertleri olan var çikolata kisti de ne... Yine de şükret haline ve kendini böyle bırakma.. Muhakkak Rabbimin bildiği vardır... Zamanı vardır gelecektir o minik inşallah...

canım artık yapamıyorum gerçekten niye olmuyor diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim o derece.

Cnm bnde de cikolata kisti var eşim dede Varikosel var eşim ilaç içti bnde vısanne kullandım kistim küçüldü ve korunmadığımız ay hamile kaldım bir yıl denedik olmamıştı bu ilaçlardan sonra rabbim isteyince oldu

Cnm kendini cok strese sokma.. akışına bırak. Bn çok taktım felaket. Rabbime hee defasında hayırlısını nasip et dedim. Zamanı geldi oldu.

canım eşinin içtiği ilaç neydi peki.

kimse birşey yazmayacak galiba
canım arkadas yazmıs zaten çok stres yapıosun çocucgun onundekı en buyuk engel bu zaten ben 4 yıldır beklıyorum 5. gebelıgım bu aa ınan zerre stres yapmıyorum cunku dıger bebeklerımı stres yuzunden kaybettım ve bu bebege bır bucuk senede hamıle kalabıldım dusun stres çok yıpratıyor hem bunu soyleyınce yenı evlıler kızıyor ama 11 ay daha cok kısa bır sure kı sen bır hamılelık yasamıssın bırak kendını bı rahmın toprlasın o bılır ne zaman gebe kalacagını

8 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim,daha sonrasında 4 ay kadar uğraştık olmadı sonra incir kürü yaptım yumurtaların gelişip çatlamasına faydası olduğunu okumuştum o ay hamile kaldım onuda 6 haftalık civarında kaybettim düşük yaptım düşükten sonra korunmadık ama ne yumurtlamaya dikkat ettim,nede doğru dürüst ilişki oldu,bu aylarda olmasın yazın tatil yapayım vücudum dinlensin diye düşündüm yani herkesin dediği gibi kafamdan attım rahatladım bebeğim sürpriz yaptı bi baktım düşükten hemen sonraki ay gelmiş ,sende öyle yapmaya çalış biraz olsun rahatlat kendini gerçekten stres çok büyük engel birde eğer yumurtlama takibi yapmıyorsan ovülasyon testi kullan canım yumurtlama tarihini bilmek ilişki zamanını ona göre düzenlemek çok yararlı oluyor

Cnm gün aşırı deneyin biz oyle yaptık. Ayaklarını 1o dk yukarıya kaldır. Sonra yarım saat yat ve orayı cok yıkama...

canım ben beraberlıkten sonra ayaklarımı kaldırarak yarım saat bı saat felan yattım ama sonra orayı yıkadım ıyıce ondan bu ay hamıle kalmamıs olabılırmıyım acabaaa

Haklısın canım seninkide zor biliyorum ama gerçekten hazmedemiyorum ya niye olmuyor ben küçüklüğümden beri anne olmak nasıl birşey merak edip durmuşumdur birkere 1 aylığına tattım bu duyguyu onuda kaybettim. stres yapmayayım aklıma takmayayım diyorum ama elimde olmuyor bazen teşekkür ederim oglak_kadini m

Cnm gün aşırı deneyin biz oyle yaptık. Ayaklarını 1o dk yukarıya kaldır. Sonra yarım saat yat ve orayı cok yıkama...
canım bizde gün aşırı yapıyoruz zaten. yumurtlama takviminide takip ediyorum. bazen sabaha kadar yıkamıyorum bekliyorum öyle ama demekki nasip değil

ben takvim tutuyorum ama ovülasyon testi kullanmadım hiç. evet kafayı rahatlatmak iyi birşey sanırım. düşükten sonra bende korunmadım ama olmadı bir türlü 3 aydır. rabbim buna sağlık versin inşallah bu mübarek günlerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…