HAMİLE KALABİLMEYİ BAŞARANLAR...

ben eşimle birlikte olurken sadece onu sevdiğim için oluyorum canım inan bebek aklımın ucuna bile gelmiyor bakalım rabbim ne zaman nasip edecek. bende bu ay inofolic kullancam ya valla. iyi bir ilaca benziyor. evet canım şükür hamile kalabiliyorum. nicklerimizde ne kadar çok benziyor

inofolic i kendimiz alsak olur mu? tahlil falan yapılması gerekiyo mu öncesinde ? ooff bilemiyorum ki cok okudum bu sayfalarda aslında ama

kullanalımmm :) iş cıkısı alırım günde 1 mi kullanıyor şase falan yazıyo internette baktım :S şasesini mi alcam

off şasesini nasıl bişi oldu ya

Evet canım ben hamile kaldığım zaman testlerime yorum yapmıştın ozamandan hatırlıyorum nicklerimiz benzediği için Ben şahsen iyice takıntı yapmıştım eşimi tamam çok seviyorum ama birlikte olma konusu tamamen bebek için ödev gibi olmuştu ta ki hamile kaldığım aya kadar Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek canım sonra da ben senin testine yorum yapıcam burdan İnofolici bi dene bide badem ceviz pekmez hem eşine hem kendine

kullanalımmm :) iş cıkısı alırım günde 1 mi kullanıyor şase falan yazıyo internette baktım :S şasesini mi alcam

off şasesini nasıl bişi oldu ya
Pembe kutuydu canım benimki. Ben doktora gitmeden almıştım. arkadasıma doktor sabah 1 akşam 1 demiş bende öyle kullandım zaten kutu bitmeden de şükür hamile kaldım.

Canım üzme kendini diyicem ama elde değil biliyorum bizde 2 seneye yakındır evliyiz 6 7 ay önce çocuk yapmaya karar verdik bn doktor kontrolüme gittim hiç bir sorun yoktu 6 ay içinde olmazsa eşinde gelsin denildi. Sonra olmayınca eşimde gitti ve sperm sonucu yerle bir çıktı yıkıldık resmen 2 milyon sperm sayısı ileri hareketlilik 0 çıktı doktor direk tüp bebek başka çözüm yok denildi sonra vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırdık şuan Şükürler olsun ki hamileyim tutundu bebeğimiz kalp atışları için gidicez inş Doğru tedavi uygulanıp dualar edildikten sonra Rabbim inş nasip eder sanada

tamam canımmm inşallah sende benim testime yorum yaparsın yaa inofolice ne zaman başlayım sence adet bitimimi? ben eşimle birlikteliği inan bebek için yapmıyorum aklıma bile gelmiyor benim kankimde aynen senin gibi eşiyle bebek için birlikte oluyormuş.

anladım canım benimde eşimin ileri hareketlilik var ama 5 milyon sayısı. ben keçi boynuzu kürü yaptım eşime ilk hamile kaldığımda.

anladım canım benimde eşimin ileri hareketlilik var ama 5 milyon sayısı. ben keçi boynuzu kürü yaptım eşime ilk hamile kaldığımda.
Bizim ileri hareketlilik 0 canım normal hareketlilik 35 çıktı. Doktor tüp bebek tedavisinde vitamin ilaçları verdi eşime bitanesi hap diğerini suya döküp içiyorsun bu çok etkili bi ilaçmış araştırdığım kadarıyla

evet canım bende duymuştum o ilacı hatta çok pis kokuyormuş dimi. benim eşime doktor evicap vermişti ama oda ishal yaptı garibimi sonra onu bıraktı ben keçi boynuzu kürü yaptım akşamları ballı muzlu süt içirdim. kuru yemiş yedirdim

Yok canım kokusunu ben hissetmedim hiç eşimde bişey söylemedi ama tadı baya kötüymüş bu ilaçlardan benim eşimi ishal etti ama mecbur kullandık. Keçi boynuzu kürdünden fayda gören çok kişi var canım inş sizede faydası olur güzel haberler verirsin en iyisi zTen doğal yolla tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…