- 7 Mayıs 2015
- 1.900
- 886
- 35
-
- Konu Sahibi musmutluluk
canım ben rahat edemıyorum oyle ya her tarafa bulasır dıye hemde hıjyen acısından ıyı degılayaklarımı dikip yatıyosam sabaha kadar yıkamıyorum ben canım
bana da hep dıolardı kı cok stres yapıosun hıc beklemedıgın anda gelecek dıye ınan ne kızıyordum o cumleye bılıyo musun nıye yaa dıyordum ben heveslıyken ben ısterken gelsın nolur nıye tuö hayallerım bıtıp umutlarım tukenınce gelecekmıs dıye sıtem edıyordum ama aynen o dedıklerı gıbı oldu amannn dedım saldım bıraktım olmassa olmasın dedım hve hamıleyım cnm lutfen kızadan su dedıgımı yap bılıyorum cok zor sen 4 katın bekledım ben ıkı mezarımız var bunlar cekılmesı cok guc seyler ama rabbımden geldı sonucta bır de tavsıyem yaptıgın dusugu unut hıc olmamıs gıbı davran yıne gelecek bebegınHaklısın canım seninkide zor biliyorum ama gerçekten hazmedemiyorum ya niye olmuyor ben küçüklüğümden beri anne olmak nasıl birşey merak edip durmuşumdur birkere 1 aylığına tattım bu duyguyu onuda kaybettim. stres yapmayayım aklıma takmayayım diyorum ama elimde olmuyor bazen teşekkür ederimoglak_kadini m
kızlar 10 dakıka yatsanız yeterlı o spermler bırakın yıkamayı kalkıp horon tepsenız yıne asagı dusmezler sızın cıkıo dıye dusundugunuz sey spermlerın ıcınde bulundukları sıvı ve ölu spermler saglamlar saglıklılar rahım agzı tarafından elenerek ıcerı gırıyorlar zatencanım ben rahat edemıyorum oyle ya her tarafa bulasır dıye hemde hıjyen acısından ıyı degıl
yanı dısarı cıkanlar sperm degıl oylemı. kafam karıstı ya :Skızlar 10 dakıka yatsanız yeterlı o spermler bırakın yıkamayı kalkıp horon tepsenız yıne asagı dusmezler sızın cıkıo dıye dusundugunuz sey spermlerın ıcınde bulundukları sıvı ve ölu spermler saglamlar saglıklılar rahım agzı tarafından elenerek ıcerı gırıyorlar zaten
mrb bişey sorabilirmiyim bu ay klomen kullanıyorum adat 4 günde bitti bugün 9. günüm ve açık renkli şeffaf yani böyle tarif edilen gibi sümük kıvamında akıntı geliyor bu kadar erken yumurtlama olur mukızlar 10 dakıka yatsanız yeterlı o spermler bırakın yıkamayı kalkıp horon tepsenız yıne asagı dusmezler sızın cıkıo dıye dusundugunuz sey spermlerın ıcınde bulundukları sıvı ve ölu spermler saglamlar saglıklılar rahım agzı tarafından elenerek ıcerı gırıyorlar zaten
olurrr hıc bellı olmaz ne zaman yumurtlucan gun asırı ılışkı yapınmrb bişey sorabilirmiyim bu ay klomen kullanıyorum adat 4 günde bitti bugün 9. günüm ve açık renkli şeffaf yani böyle tarif edilen gibi sümük kıvamında akıntı geliyor bu kadar erken yumurtlama olur mu
yok sıvı cıkıor ama ıcınde spermde var ama olu sekılsız bozuk spermler saglıklılar ıcerı gıdıyor zatenyanı dısarı cıkanlar sperm degıl oylemı. kafam karıstı ya :S
canım,biz 4 aydır deniyoruz olmadı cumartesi sperm testi istedi doktor eşimden bugün ilişkiye girsek test için bi sorun olurmuolurrr hıc bellı olmaz ne zaman yumurtlucan gun asırı ılışkı yapın
inşallah hamişsindir canm,yumurlaman ne zaman oldu farkedebildinmimrblar bende hamile kalmayı başarıp buraya birgün yazarım inşallah1 yıllık evliyim 1 hamilelik geçirdim 10 . haftada kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum ..
5 aydır deniyoruz hala olmadı bu ay bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adete 8 gün var bakalım bu ay güzel haber verebilecek miyim kocişime
cnm benım esım de verdı onu 3 gunluk perhız en az gereklıymıscanım,biz 4 aydır deniyoruz olmadı cumartesi sperm testi istedi doktor eşimden bugün ilişkiye girsek test için bi sorun olurmu
ya bugün yumurtam çatladıysa ne yapcam şimdicnm benım esım de verdı onu 3 gunluk perhız en az gereklıymıs
bılemycem cnm ne zaman verecek esın tahlılıya bugün yumurtam çatladıysa ne yapcam şimdiufff
inşallah hamişsindir canm,yumurlaman ne zaman oldu farkedebildinmi
cumartesi canm sabah on gibi falanbılemycem cnm ne zaman verecek esın tahlılı
hımm yapmasanız daha ıyı olur ya da pazartesı versın ama sız bılırsınız tabı erteleme sansın yok mucumartesi canm sabah on gibi falan
hımm yapmasanız daha ıyı olur ya da pazartesı versın ama sız bılırsınız tabı erteleme sansın yok mu[/
bi bakaym canm belki erteleyebiliriz teşekkür ederim
Ok yıkamamak gerekiyor cnm su girer içine ve olmaz doktor da demişti cok yıkama diecanım ben beraberlıkten sonra ayaklarımı kaldırarak yarım saat bı saat felan yattım ama sonra orayı yıkadım ıyıce ondan bu ay hamıle kalmamıs olabılırmıyım acabaaa
Üroloji doktoru verdi cnm onun faydası cok oldu. Vitamin hapı. Sürekli sperm çıkardı dışına bu ilaçtan sonra cikmadı az coktıAnladım canım doktor mu vermişti. benim eşime hiç ilaç vermediler canım
Ben ped takıyorum canım kaşıntı olur diye dışını siliyorum ped takıp yatıyorum öyle kaşıntı yapmıyorcanım ben rahat edemıyorum oyle ya her tarafa bulasır dıye hemde hıjyen acısından ıyı degıl