- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- Konu Sahibi musmutluluk
Hmm anladm canm ben bi druma sorayım onuda :) adamcagiz bıktı benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eşimle birlikte olurken sadece onu sevdiğim için oluyorum canım inan bebek aklımın ucuna bile gelmiyor bakalım rabbim ne zaman nasip edecek. bende bu ay inofolic kullancam ya valla. iyi bir ilaca benziyor. evet canım şükür hamile kalabiliyorum. nicklerimizde ne kadar çok benziyorCanım olumsuz düşünme nolur. Bende geçtiğimiz eylülde düşük yapmıştım ve aralıkta korunmayı bırakmıştık. 5-6 sürdü hamile kalabilmem. Ve inan okadar ovulasyon testi kullandım gün hesapladım günaşırı ilişki olmasına dikkat ettim ayaklarımı dikip yattım ne yaptıysam olmadı. Artık son ay okadar boşverdim ki yaz için tatil planı yapmaya başladık. ne gün hesapladım ne de düzenli ilişkiye dikkat ettim. Hatta afedersin söylicem ama hamile kalmak için uygun ilişkiye girme şekilleri vardır erkek üstt olsun fln diye. Biz ona da dikkat ediyoduk ama hamile kaldığım ay tamamen yerçekimine aykırı bi şekilde oldu Benim için tek farklı şey o ay inofolic kullandım bir de yememe içmeme dikkat ettim. Tatil dönüşü için hazırlanayım bari dedim. Ve ben bütün bu planları yaparken hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim. boşverdiğinde ve eşinle sadece o an onu sevdiğin için ve birlikte olmak istediiğin için ilişki yaşarsan bu iş oluyo Hem ne güzel hamile kalabildiğini görmüş oldun sonucu üzücü olsa dahi. Şimdi yine bebeğin zamanını bekliyo rahatla biraz
bende maşallah 11 aydır korunmuyorum 1 kere tuttu5 ay oldu benim
bende maşallah 11 aydır korunmuyorum 1 kere tuttu
canım bu ilacın içinde folik asit var mış ve yumurtayı geliştiriyormuşinofolic i kendimiz alsak olur mu? tahlil falan yapılması gerekiyo mu öncesinde ? ooff bilemiyorum ki cok okudum bu sayfalarda aslında ama
inşallah canım bekletmez ne dersin bu ay inofolic kullanalım mı birlikteinşallah daha bekletmez rabbim
Evet canım ben hamile kaldığım zaman testlerime yorum yapmıştın ozamandan hatırlıyorum nicklerimiz benzediği için Ben şahsen iyice takıntı yapmıştım eşimi tamam çok seviyorum ama birlikte olma konusu tamamen bebek için ödev gibi olmuştu ta ki hamile kaldığım aya kadar Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek canım sonra da ben senin testine yorum yapıcam burdan İnofolici bi dene bide badem ceviz pekmez hem eşine hem kendineben eşimle birlikte olurken sadece onu sevdiğim için oluyorum canım inan bebek aklımın ucuna bile gelmiyor bakalım rabbim ne zaman nasip edecek. bende bu ay inofolic kullancam ya valla. iyi bir ilaca benziyor. evet canım şükür hamile kalabiliyorum. nicklerimizde ne kadar çok benziyor
Pembe kutuydu canım benimki. Ben doktora gitmeden almıştım. arkadasıma doktor sabah 1 akşam 1 demiş bende öyle kullandım zaten kutu bitmeden de şükür hamile kaldım.kullanalımmm :) iş cıkısı alırım günde 1 mi kullanıyor şase falan yazıyo internette baktım :S şasesini mi alcam
off şasesini nasıl bişi oldu ya
Pembe kutuydu canım benimki. Ben doktora gitmeden almıştım. arkadasıma doktor sabah 1 akşam 1 demiş bende öyle kullandım zaten kutu bitmeden de şükür hamile kaldım.
tamam canımmm inşallah sende benim testime yorum yaparsın yaa inofolice ne zaman başlayım sence adet bitimimi? ben eşimle birlikteliği inan bebek için yapmıyorum aklıma bile gelmiyor benim kankimde aynen senin gibi eşiyle bebek için birlikte oluyormuş.Evet canım ben hamile kaldığım zaman testlerime yorum yapmıştın ozamandan hatırlıyorum nicklerimiz benzediği için Ben şahsen iyice takıntı yapmıştım eşimi tamam çok seviyorum ama birlikte olma konusu tamamen bebek için ödev gibi olmuştu ta ki hamile kaldığım aya kadar Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek canım sonra da ben senin testine yorum yapıcam burdan İnofolici bi dene bide badem ceviz pekmez hem eşine hem kendine
farkeder mi ki yakullanalımmm :) iş cıkısı alırım günde 1 mi kullanıyor şase falan yazıyo internette baktım :S şasesini mi alcam
off şasesini nasıl bişi oldu ya
anladım canım benimde eşimin ileri hareketlilik var ama 5 milyon sayısı. ben keçi boynuzu kürü yaptım eşime ilk hamile kaldığımda.Canım üzme kendini diyicem ama elde değil biliyorum bizde 2 seneye yakındır evliyiz 6 7 ay önce çocuk yapmaya karar verdik bn doktor kontrolüme gittim hiç bir sorun yoktu 6 ay içinde olmazsa eşinde gelsin denildi. Sonra olmayınca eşimde gitti ve sperm sonucu yerle bir çıktı yıkıldık resmen 2 milyon sperm sayısı ileri hareketlilik 0 çıktı doktor direk tüp bebek başka çözüm yok denildi sonra vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırdık şuan Şükürler olsun ki hamileyim tutundu bebeğimiz kalp atışları için gidicez inş Doğru tedavi uygulanıp dualar edildikten sonra Rabbim inş nasip eder sanada
farkeder mi ki ya
Bizim ileri hareketlilik 0 canım normal hareketlilik 35 çıktı. Doktor tüp bebek tedavisinde vitamin ilaçları verdi eşime bitanesi hap diğerini suya döküp içiyorsun bu çok etkili bi ilaçmış araştırdığım kadarıylaanladım canım benimde eşimin ileri hareketlilik var ama 5 milyon sayısı. ben keçi boynuzu kürü yaptım eşime ilk hamile kaldığımda.
evet canım bende duymuştum o ilacı hatta çok pis kokuyormuş dimi. benim eşime doktor evicap vermişti ama oda ishal yaptı garibimi sonra onu bıraktı ben keçi boynuzu kürü yaptım akşamları ballı muzlu süt içirdim. kuru yemiş yedirdimBizim ileri hareketlilik 0 canım normal hareketlilik 35 çıktı. Doktor tüp bebek tedavisinde vitamin ilaçları verdi eşime bitanesi hap diğerini suya döküp içiyorsun bu çok etkili bi ilaçmış araştırdığım kadarıyla
Yok canım kokusunu ben hissetmedim hiç eşimde bişey söylemedi ama tadı baya kötüymüş bu ilaçlardan benim eşimi ishal etti ama mecbur kullandık. Keçi boynuzu kürdünden fayda gören çok kişi var canım inş sizede faydası olur güzel haberler verirsin en iyisi zTen doğal yolla tedavievet canım bende duymuştum o ilacı hatta çok pis kokuyormuş dimi. benim eşime doktor evicap vermişti ama oda ishal yaptı garibimi sonra onu bıraktı ben keçi boynuzu kürü yaptım akşamları ballı muzlu süt içirdim. kuru yemiş yedirdim