• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILE ISEM ALDIRACAGIM

24 saat sonra yaklasik

Eklentiler

• 15854295825041747858901.jpg
    15854295825041747858901.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 114
Neyden 24 saat sonrası ilişkiden mi yoksa test yapalı 24 saat mi oldu?
Hayır testten sonra 24 saate çektim bunu şu anda çektim yani ama bu ip ince çizgi testi yaptiktan 8 9 saat sinra belirmis uyandiktan sonra gotdum . Ilk yaptigim 1 saat icinde hicbirsey yoktu bembeyazdi.

Ben cizgi gördüm bazi arkadaslar bakireyken hamile kalinmaz yazmislar ama vajinimus tanidiklarim var burda bende vajinimus geçirdim.
Iliskiye girmeden yani kizligi bozulmadan hamile kalanlar ile denkk geldim. Umadim hamile degilsindir allah yardimcin olaun ama degilsen bile boyle bir hata yapma birdaha zararin neresinden donersen kardir. Belki sevgilin seninle bu is yuzunden birlikte sevdiği icin degil. Inaalllah hamile degilsindir rabbim isteyen kullarina bizlere nasip etsin

Ben cizgi gördüm bazi arkadaslar bakireyken hamile kalinmaz yazmislar ama vajinimus tanidiklarim var burda bende vajinimus geçirdim.
Iliskiye girmeden yani kizligi bozulmadan hamile kalanlar ile denkk geldim. Umadim hamile degilsindir allah yardimcin olaun ama degilsen bile boyle bir hata yapma birdaha zararin neresinden donersen kardir. Belki sevgilin seninle bu is yuzunden birlikte sevdiği icin degil. Inaalllah hamile degilsindir rabbim isteyen kullarina bizlere nasip etsin
Bu vajinismus ne bilmiyorum bir birliktelik yaşamadım zaten. Sperm üzerin e oturdum . Ve bakireyim. Iliskiye girer isem bozulucagindan eminim herhalde bozulur sizlerde öyle oldu dimi . Allah isteyen herkese nasip etsin amin

Gebelik testlerinde ilk 5 -10 dk içerisinde çıkan çizgiler geçerlidir.. Senin çizgi 9 saat sonra çkmş gebelik değil kuruma çizgisi.. İçin rahat olsun hamilelik değil bu.. Ben hamilelik geçirdim belirtiler o kadar erken olmaz birde vajina içinde ağrı, acı, yanma, batma olmaz vajina ayrı bebek rahimde gelişir.. Hamilelik değil sizinki ..boşuna stres oluyorsunuzz

Gebelik testlerinde ilk 5 -10 dk içerisinde çıkan çizgiler geçerlidir.. Senin çizgi 9 saat sonra çkmş gebelik değil kuruma çizgisi.. İçin rahat olsun hamilelik değil bu.. Ben hamilelik geçirdim belirtiler o kadar erken olmaz birde vajina içinde ağrı, acı, yanma, batma olmaz vajina ayrı bebek rahimde gelişir.. Hamilelik değil sizinki ..boşuna stres oluyorsunuzz
Teşekkür ederim çok sağolun allah gönlünüze gire versin ınsallah değilimdir

Back