• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile her kadın aksi mi olur?

dün evimize gittim eşimle annemlere de iş yerine gitmem lazım dedim çünkü ailem çok sıkıyor gerçekten eşimi de çok özlemiştim. annem söyledi galiba hiç aramayan kız aradı ve alo alo dedi sesin gelmiyor falan dedi ki evde telefon çekmemesi imkansız her yer full çekiyor alo alo dedi kapattı. sanırım evde olduğumu anlamak için aradı. iş yerinden ses gelir diye düşündü ve tatmin oldu. Safım denedğini anlamadım odadan odaya koştum konuşuruz belki diye. şaşırıyorum gerçekten insan kardeşinin arkasını arar mı ?
Konu sahıbı, kucuk evıne gecıp wc temizlemek isteyen sen mıydın eskı konun var mıydı boyle?

Ya bu kadınlar kulübündeki kızların sinirleri demirden ya ben çok geçimsiz bir insanım.
Neden susuyorsun,ağzının payını vermiyorsun??? Şunların onda birini ablam bana söylese bebek doğana kadar bir cümle kurmam. Ki kuramaz, haddi değil.
Aynı sekilde ben de onu suçlayıcı vs asla konuşamam, basar engeli, sittin sene bayramda bile karsilasmayiz.
Bu ne saygısızlık???
Ayrıca neden evinde yasamiyorsun??
Şu insanlari da anlamak zor.
Evlenmeden olmaz evlenmeden olmaz derler. Evlenirsin,yine de olmaz derler. Turşunu mu kuracaksin kendinin? Nikah memuruna evet demişsin. Sırf düğününde amcan kolbastı oynamadi,ablan damat halayı çekmedi diye neden kocanla sevişemeyeceksin??
Saçma sapan şeyler
Sen şimdi hamile diye sus
Yarın lohusa diye susmaya devam et.
Ablan da ağzına etmeye devam etsin.
Bu yolun sonu bir yere varmaz. Haddini bildir, muhatap olma. İnan ki bu karakterde kadın sen hamile kaldığında sana merhamet etmez. Boşu boşuna varlığının huzursuzluğunu çekiyorsun

ben düğün diye ölen biri değilim ki millet eğlensin diye kendimi sıkmak istemiyorum elbet annem çok istedi 30 mayısa aldık ama oda olmayacak annemi kırmamak için 30 mayısa kadar duruyorum mecburen.
benim yüzümden üzülür ağlarsa bebeği düşer diye korkuyorum ilk bebeği düştü üzülüyorum bişey olur diye :(

Düşündüm ama kondurmak istemedim eşimin evi var ve memur. baba parasıyla hazır eve kondunuz gibisinden bişey söylemişti önceden ama kıskanacak düzeyde bişey olduğunu düşünmek istemiyorum çünkü ben onun mutluluğuyla mutlu oluyorum.
5 parmagin 5i bir degil.Siz kardessiniz diye kisiligide benzeyecek diye bir sey yok.Ortada bir cekememezlik oldugu cokk belli

Konu sahibi eşinin wc ye sebep olduğu şeyleri temizlemek isteyen hanım
Sürekli bir şeylere maruz kalıyor anlamıyorum
Reşit olmayan bireyler bile bazı koşullarda dahil olmak üzere evlenince ergin sayiliyorlar
Konu sahibi 25 yaşında
Anlamamak ben

Hayır ablan hamileliği sebebiyle aksi değil normal halı ve sen bu durumun hamileligiyle alakalı olmadığını yaşamınızdan sundugun örnekle bildiği yazmışsın zaten

Sürekli onay alma ihtiyacı böyle kendini üzer ve ezersin sadece

Brokolis hafızana bayıldım. sürekli bir şeye maruz kalmıyorum ayrıca wc temizlemek diye yazdığım şeyde tamamen gereksiz boş bir şakaydı fazla ciddiye alındığından ötürü gerildim. Kimse bk temizlemeyi sevmez. ;)

ben düğün diye ölen biri değilim ki millet eğlensin diye kendimi sıkmak istemiyorum elbet annem çok istedi 30 mayısa aldık ama oda olmayacak annemi kırmamak için 30 mayısa kadar duruyorum mecburen.
benim yüzümden üzülür ağlarsa bebeği düşer diye korkuyorum ilk bebeği düştü üzülüyorum bişey olur diye :KK43:
Ya ne alaka. Düşeceği varsa düşer bebek. Vadesi o kadardır. Ablanla arbede yasamazsan , merdivenden atmazsan vs neden düşen çocuğundan sorumlu olasın ki???
Gerçekten hiç normal degil düşünceleriniz. Böyle giderseniz bugün abla ezer sizi yarın gorumce..
Ayrıca salgın hastalık var. Siz işe gidiyorsunuz.
yani ölüm hepimizin kapısında.
iş ablanin karnındaki minik bebeğe gelene kadar siz de hık deyip gidebilirsiniz her an. O sizi düşünüyor mu???
Valla bunca naiflikle hem ezilirsin hem hastalık sahibi olursun. Azıcık sesin çıksın. Azıcık insanlara haddini bildir. Cizgiyi de asma. Haddini bildirsen yeter

Brokolis hafızana bayıldım. sürekli bir şeye maruz kalmıyorum ayrıca wc temizlemek diye yazdığım şeyde tamamen gereksiz boş bir şakaydı fazla ciddiye alındığından ötürü gerildim. Kimse bk temizlemeyi sevmez. :KK66:

Eşimin sebep olduğu wc yi temizlemek bu cümle kuruş tarziyla unutamayacağım ilk konulardan birisi ben napabilirim etkileyici ve çarpıcı anlatım tarzınız varsa ajajsnq😂

Ya ne alaka. Düşeceği varsa düşer bebek. Vadesi o kadardır. Ablanla arbede yasamazsan , merdivenden atmazsan vs neden düşen çocuğundan sorumlu olasın ki???
Gerçekten hiç normal degil düşünceleriniz. Böyle giderseniz bugün abla ezer sizi yarın gorumce..
Ayrıca salgın hastalık var. Siz işe gidiyorsunuz.
yani ölüm hepimizin kapısında.
iş ablanin karnındaki minik bebeğe gelene kadar siz de hık deyip gidebilirsiniz her an. O sizi düşünüyor mu???
Valla bunca naiflikle hem ezilirsin hem hastalık sahibi olursun. Azıcık sesin çıksın. Azıcık insanlara haddini bildir. Cizgiyi de asma. Haddini bildirsen yeter

Ya normalde çok çirkef biriyim ve aşırı umursamazımdır. Bundan 6 ay öncesine kadar hep kanka arkadaş gibi olduğumuz için şaşırıyorum bu haline ve acaba hamilelikten mi diye düşünüyorum yoksa ağzıma geleni söylerim yaptığım bişeydi önceden çünkü işe de yarıyordu.

Bence okadar önemsenmeyi haketmiyor. Hamileliğin arkasına saklanamaz bu aşağılayıcı saçma tavırları. Sizin yaptığınız durumlarda her hangi bir ayıp veya utanılacak bir şey yok nikahlı eşiniz. Fazla üzerine düşmeyin ablanızın. Haketmiyor

Ne alakası var ablan terbiyesiz bir insan. Hamilelik hastalık değildir
Sanane deyip çenesini kapatamadin mi

Ablan biseylerin hırsını senden cikartiyor, sizin mutlulugunuzu cekemiyor gibi sanki, bunun hamilelikle filan ilgisi yok, herseyi de hormonlara baglamamak lazim.
Eşin o senin, dugunun resmi hiçbir anlami yok. Kendisi eşiyle iliskiye girerken sizden izin mi aliyor? Terbiyesiz...

Dugun yapmadan nikahla evlenen bir suru insan var onlar evli degil sanki.

Ki düşünün ailesine oturmaya gittiğimde biri namaz kılcam diye biri mutfak düzelticem diye 1 saat yalnız bıraktılar odada biz gülmeye başladık noldu bunlara diye konuşmalarını duyduk evliler beraber yaşayamıyolar yalnız kalsınlar diye :D
banada normal geliyo anormal bir durum yok seks dünyanın en utanç verici şeyi giibi davranıyor annemle ablam :D

Konuyu okumadım başlığa cevap vereyim, sakin mutlu hamilelik geçirdim ama bazen basit bir şeye aşırı sinirlendiğim çok oldu. Aşırı sinirlenmek ama cinler bi anda tepeye çıkıyor acayip bişi 😅😅

Ayy şimdi okudum konuyu, ona inat daha çok sevişin o da kudursun deli mi ne???
Hamilelik bu değil canım. 🤦🏻‍♀️

Ne alakası var ablan terbiyesiz bir insan. Hamilelik hastalık değildir
Sanane deyip çenesini kapatamadin mi

öyle zor zamanımda yalnız bıraktı ki beni artık bende terbiyesiz olduğuna inandım hele bu tavsiyelerden sonra :/

Yaşamadığım için hamilelik psikolojisini bilmiyorum ama her kadın hamilelikte böyle olsaydı ortada sağlam insan kalmazdı.

Evli olmasanız bile sevisip sevismeme durumu sadece sizi ilgilendirir, ablaniza çok yüz vermissiniz nasıl bu kadar haddini aşmasına izin verebiliyorsunuz?

Ya sevistik sen de rahatla, beni de rahat birak diyeceksiniz ya da bir sure hiç muhatap olmayacaksiniz.

Valla hamilelik okadar abartiliyorki
Hamilr olanlar kendini prenses sanıyor
Yok neymiş hormonlar tavanmış ,soğan dediklerinde bile ağlarlarmış çok duygusal olurlarmış bilmem ne bilmem ne

Yok oyle bi dünya kimsr kusura bakmasinda bunu kullaniyolar sadece

Ablanizada gelince
Acayip saçmalıyo hiç duymayın onu cevap bile vermeyin sizi kıskaniyo belli

Yaptıkları hamilelik sebebiyle bile olsa ablanız çekilecek gibi değil. Resmen size stres topu muamelesi yapıyor

öyle zor zamanımda yalnız bıraktı ki beni artık bende terbiyesiz olduğuna inandım hele bu tavsiyelerden sonra :/
Yalniz bırakmak ayrı bişey seninki resmen hayatına karışıyor. Hamileyim diye böyle kaprisler yapmaya hakkı yok ayrıca ona ne hangi restorana gittiniz fln. Sende resim cekmeudk deseydin niye kanıtlamaya calisiyosun ki . O da dedektiflik yapmış. O kadar endişeli bı insan oturup bebeğini düşünür milletin sevişmeesine takmaz

Yaşamadığım için hamilelik psikolojisini bilmiyorum ama her kadın hamilelikte böyle olsaydı ortada sağlam insan kalmazdı.

Evli olmasanız bile sevisip sevismeme durumu sadece sizi ilgilendirir, ablaniza çok yüz vermissiniz nasıl bu kadar haddini aşmasına izin verebiliyorsunuz?

Ya sevistik sen de rahatla, beni de rahat birak diyeceksiniz ya da bir sure hiç muhatap olmayacaksiniz.

zaten dedim evet seviştik ne var bunda niye bu kadar taktın dedim ondan sonra ne melek görünümlü şeytanmışsın hemen işi pişirmişsin yazdı cevap vermemiştim sinirlenmemek için.

Back