Hamile halimle çalışmak ?

Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?

seni hamile halinle işe almışlar kaçırma çalış. millet normal çalışanı hamile kaldı diye nasıl işten çıkarırıma bakıyor mis gibi iş bulmuşsun.

Sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsan çalışmalısın. Hamilelik hastalık değil ki sana engel olsun.

İş yeri hamile olduğunu biliyor değil mi?

ablam acil doktoru hep ayakta. 4-5 ay hergün kustu. 8 buçuk aya kadar çalıştı.

Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
eger risklı gebelik yoksa cok yorulmayacaksan ve dogum izninde sorun cıkartmayacak ,hsklarını alsbıleceksen calış ...

geçen bir restoranda kahvaltı yapmaya gittik.
Garsonlardan biri hamileydi karnı burnunda hatta servis yapıyordu içeride ki masalara..

Hayat şartları o kadar zoruma gitti ki.. hala aklıma gelince içim sızlıyor.
Ve en çok çalışan garson oydu , iş arkadaşları bile sen dur ben yapayım demiyordu..
of ne bileyim :(

Ben kamuda memurum dogum iznine ayrildiktan 1 hafta sonra dogum yaptim. Simdi yine hamileyim ve emin ol disarda olmak evde koskos oturmaktan cok iyi. ( tabi hamileligin riskli degilse )

Büyük konuş büyük lokma yeme derler herkes bunu yaşıyor bende 37 ye kadar çalışcam diyip diyip durdum da 32 de ayrıldım izine erken ayrıldığım için çok fena başımın etini yedim eşimin. Ücretsiz izine cikicam şimdi bak bebek doğunca herşeyi anlıyorsun çok zor oluyor herkes bunu sonradan büyük konuştuğu farkına variyo sora içten geçiyor. Bende haftaya bugün ise basliycam yarım gün işte.sora senelik izinler derken hoop ücretsiz izine ayrılıyorum
Büyük konuşmuyorumki msjımı dikkatli okursanız hamileliğin durumuna bağlı tabi yazmışım.. Çalışmak istemem gönlümden geçirdiğim şey yalnızca..

Bebeğiniz sağlıkla, hayırla büyüsün inşallah.. Ömürlü olsun:)

Ben çalışıyorum çok iyi geliyor , 2 ve 3 ayda zorlandım midemden dolayı onun dışında herşey çok iyi şükür .

İşveren hamile olduğunuzu biliyor mu ?eger biliyor ve işe alıyorsa hiç kaçırmayın derim çünkü işverenler bu kamu dahi olsa izine gidecek personeli sevmezler

Masa başı sıkıntı olabilir canım ya bildiğim kadarıyla çok oturmak sakincali sebebini tam açıklayamıyorum bilen varsa yazabilir. Ben satisciydim ayakta 32. Haftaya kadar çalıştım hep merdiven çıktım depoya. Son haftalar cikartmadilar yukarı artık :D millet doğuma kadar çalışıyor ama masa başı sıkıntı

Hamileliginiz sorunlu degilse ,calisin.Hem de calisip ,hareket ederseniz dogumunuz daha kolay olur.Evde oturup bol bol kilo almayin.Kadinlar cok guclu varliklar.Erkeklerden daha da gucluyuz bu konularda.Ben 37. haftama kadar calistim,bol bol yurudum ve dogumum da kolay oldu cok sukur.

-Ayakta çok kalmayın. Uzun süre ayakta kalmak, yorgunluğa ve tansiyonun düşmesine yol açar. Aynı pozisyonda uzun süre oturmak da sakıncalı.

Ben çalışıyorum 3. Ayım Yen'i bitti fakat hala bulantılarım baş ağrılarım devam ediyor. Ben de masa başındayım ama bazen otururken bile zorluyor. Bir de yolunuzu hesaplayın benim iş yerim uzak değil fakat ulaşım kötü etkiliyor ama siz iyiyim diyorsanız çalışabilirsiniz tabi neden olmasın ben de bebişe para biriktiriyorum :)

Beni oturmak kötü yaptı hatta bu yüzdn misafrlk yada kursa falan bile gitmedim. Ev bana en rahatıydı. İstedğm zamn istedğmi yapabldm yani:) paraya ihtiyacnz varsa ve kendinizi iyi hissedyrsanz calisin tabi. Ama ilk gebelikse ben boyle rahat rahat tadini cikarmaktan yanayim:)) ama tabi çalışan gebelerede Rabbm yardm etsin ve tebrik ederm :)

Benim çalıştığım yerde abla doğumdan birkaç gün önceye kadar çalıştı. Meyve yiyodu, sağlık ocağına gidiyodu gayet rahat bi gebelik geçirdi. Doktor ne derse ona uyun. Siz pek istemiyo gibisiniz. Çocuk doğunca kendinden büyük bezlere ihtiyacı olacak o zaman ah vah demeyin :KK45:

Daha once hic hamile olmadiniz sanirim.zorluklarini bilmiyorsunuz

Ben daha önce hamileyken çalıştım, o yüzden konu sahibine tabi ki çalış, hastalık değil bu diyebilirim sanirim:))

37 haftalık olana kadar aktif bir şekilde çalıştım ki bir çok hamileye göre çok sıkıntım vardı, yuksek tansiyon, 5 ay mide bulantısı, bel fıtığı gibi...

Isverenin de haberi varsa, ki etik olan budur, çalışın gonul rahatlığıyla. Kazandığınız para da ihtiyacını görür bebisin

Back
X