merhaba arkadaşlar yazıları okudum ve okadar iyi anlıyorumki herkesi bende aynı şeyleri yaşadım ocak ayında aşırı kanamadan kürtaj oldum hiç istemedim olmayı hep bekledim kalbi atacak kalbi atacak dedim kendi kendime ama nafile atmadı ve gitti çok üzgünüm hamile görmeye dayanamıyorum arkadaşlarım hamile kalıyo bana söylüyo yada resimlerini görüyorum masus yapıyolar diyorum beni üzmek istiyolar diyorum her şeye ve herkese küstüm çok zor günler geçiriyorum ve hamile kalamıyorum bütün testleri yaptırdım eşimde gitti herşey normal çıktı yumurtlamayı bile gördü doktor ama olmuyor bilmiyorum neden doktorun biri rahim filmi çektir dedi onada korkuyorum ama gidicem ve çektiricem allah hepimize yardım etsin hepimize sağlıklı evlatlar versin ne olur dua edin benim için çok çaresizim korkuyorum eşimde üzülüyo ama belli etmemeye çalışıyo her gün ağlıyorum bilmiyorum ne olacak sonumsadece paylaşmak istedim sizinle
canım o kadar zorki bende 33 haftada kaybettim bide bizi düşün sen hiç görmedin biz herşeyini o tekmelerini yüzünü seno kadarken yıkıldın doğrusu hafta hiç önemli değil bide bizi düşün gizli gizli ağlıyorum eşimde kızıyo ağlayınca hemen başkalrının yanında gülüyorum 1 anım onsuz geçmiyor o kadar özledim ki amniyon sıvısı bittiği için kaybettim ben doktor anlamadı diyorum eğer öyleyse hakkımı helal etmiyorum ona ben zaten salak biriyim hareketlerinin olmadığını nasıl anlamadım nasıl nefret ediyorum kendimden oğlum sağpasağlam oğlum gitti şimdi facedeyim ve arkadaşım yeni doğum yapmış resimlerini koymuş hastanedede çekinmiş bir sürü bende hastaneye giderken makinayı unutmuşum geri döndük aldık resim çekeriz diye içim sızlıyo içim
merhaba hanimlar
bende bu sabah itibariyle bebegimi kaybettim. bu yil 2. kurtajim maalesef.
7 haftamiz bitmisti yaz annesi olucaktim. kalp atislari vardi ama gucsuzdu igne serum yedim ama kurtaramadik
bugun kontrole gittim ve kalp atisi durmustu 2 gun once durmus.
cok agladim ama elden ne gelir. ameliyatla aldilar bebegimi.
onunla birlikte tum heveslerimi. ins saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi tekrar
Allaha cok sukur ki bir kizim var 3 yasina giricek az kaldi. onun varligi bana buyuk destek oluyor gercekten
hic boyle birsey gelmemisti basima diger beebgimi spiral var diye aldirmak zorunda kalmistik.
bu bebegiminde kalbi durdu. cok zor bu olaylar Allah yasayana sabir versin.
gökay canım tşk edrim haklısın kafada bitiyor ve çok etkiliyor doktordan randevu aldım bugün pazartesi gidicem işallah çok korkuyorum hala adet olamadı test de yaptım negatif çıktı anlamıyorum bana ne oluyor yoksa menapozamı giriyorum
cnmm gecmiş olsnnn.allah kızına uzun sağlıklı ömür nasip etsin
inciri bende cok duydum yumurta kalitesini arttiriyormus kuru incir bol bol yemek lazimhaklısın yeşim ben çok stres yapıyorum bide dediğin gibi gün sayıyorum bu adetimide çok etkiledi bu ay birtürlü adet olamıyorum davul oldum şişlikten bende 9 aydır folik asit kullanıyorum ama vitamin falan almadım hiç bilmiyodum onu şuan çalışmıyorum evdeyim 2 ay önce ayrıldım işten dinlenmek istedim kafamı toplamak falan şimdi örgüye başladım dediğin gibio biraz oyalıyo beni birde bol bol yürüyüş yapmaya calışıyorum demir yada vitamin falan hiç kullanmadım ben bende tarçınlı yeşil çay içiyorum incir yiyiyorum bol bol meyva tüketmeye çalışıyorum vitamin kullanmak şirtmı ne gibi etkisi oluyor ?
cnm o kadr iyi anlıyorum ki senii sanki bütün hamileler cevrendeler.inan ki kafayla alakalı hamile kalma işi.bende tekrar dr a gittim bişi yok ama kalamadım hala.kafamızda bitirmemiz gerekiyo ama olmuyo.rabbim en doğru zamanı bekliyor inşallah en kısa zamanda hamile kalıcaz
canım rahim filminden hiç korkma istersen bayıltılarak çektir ben öyle yaptım hiçbir şey hissetmedim 5 dakikada bayıldım ayıldım..istanbuldaysan radyotomu tavsiye ederim.çok kafana takma düşünmediğinde gebe kalırsın inan..
gökay canım galiba hamişlik var bu sabah test yaptım birtanesi silik diğeri net çıktı sabah aç karına yaptım çok ümitlenmek istemiyorum ama bilmiyorum yarın gene yapıcam eczacı 2 gün sonra gene yapın dedi aldım bakalım pazarteside doktora gidicem işallah hamiş kalırız valla ya stresten menopoza girdim sandım dağlara vuracaktım kendimi heee :)))
canım herşey istediğin gibi olsun ALLAH ım ne olur bizde gülelim artık bebeklerimizi kucağımıza alalım çok sevindim çok:)okadar çok düşündümki bunu yazıp yazmama konusunda ben bilirim çünkü acısını biri bana hamileyim dediği zaman içim gidiyodu ama yazıyı görünce yazmak istedim evet gökaycığım hamilelik var ulturasonda gözükmedi ama kanda çıktı doktor daha çok yeni dedi 1 hafta sonra gene gidicem tekrar bakacaklar gelişmişmi diye ne kadar sağlıklı diye umarım herşey yolunda gider çok korkuyorum ama her şeyin hayırlısını istemek lazım bence bu cuma hepimiz için dua ettim allahım gökaya yeşime doruk 'a bizim gibi olan bütün herkese sağlıklı çocuklar nasip et dedim işallah allahım yüzümüze gülecek ve canlarım kesinlikle ve kesinlikle kuru incir yiyin günde 3 4 tane inanınki yumurtlamada çok etkisi var emin olun hepinizi çok seviyorum yazmaya devam bende işallahhhhhh güzel haberlerinizi bekliyorum ben nihayet 10 ay sonra azıcık mutlu oldum şimdi sıra sizde
okadar çok düşündümki bunu yazıp yazmama konusunda ben bilirim çünkü acısını biri bana hamileyim dediği zaman içim gidiyodu ama yazıyı görünce yazmak istedim evet gökaycığım hamilelik var ulturasonda gözükmedi ama kanda çıktı doktor daha çok yeni dedi 1 hafta sonra gene gidicem tekrar bakacaklar gelişmişmi diye ne kadar sağlıklı diye umarım herşey yolunda gider çok korkuyorum ama her şeyin hayırlısını istemek lazım bence bu cuma hepimiz için dua ettim allahım gökaya yeşime doruk 'a bizim gibi olan bütün herkese sağlıklı çocuklar nasip et dedim işallah allahım yüzümüze gülecek ve canlarım kesinlikle ve kesinlikle kuru incir yiyin günde 3 4 tane inanınki yumurtlamada çok etkisi var emin olun hepinizi çok seviyorum yazmaya devam bende işallahhhhhh güzel haberlerinizi bekliyorum ben nihayet 10 ay sonra azıcık mutlu oldum şimdi sıra sizde
aaaaaaaaaaa çok sevindiiimmmmmm hayırlı uğurlu olsuuuunnnn inaşşallllhh hersey yolunda gidecek ve bebişini kucağına alacaksın ben inanıyorummm.duaların için allah razı olsun bu arada ismim gökçe:)inan rahat olabilirsin gercekten hamile haberi alınca üzülüyodum ama sana çok sevindim çünkü bnm gibi bişi yaşayanların hamile kalması beni de umutlandırıyoo.allahım hayırlı zamanı biliyo bu aralar hep dua ediyorum allahım bana da ver bi tane diye.bgn çok ilginç bişey oldu.ben izmitte yaşıyorum ve umuttepe üniversiteye kursa gidiyorum.otobüs çok dolu oluyor bgn bende tekerlek üstünde yer vardı koltuklar doluydu oraya oturdum.bi süre sonra bi bayan bindi elinde bebek taşıma cantası vardı dedim isterseniz ben alayım bebişi verdi kadın.daha küçücüktü 1aylık falan hastaneye gidiyolarmış.yol boyu o kucağımdayken hep dua ettim allahım bana da nasip et sen doğru zamanı biliyosun diye.bebek kucağımdayken bi ara kötü oldum olsaydı bnm bebğimde bu kadarlık olacktı diye.ama sonra dedimki hakkımda hayırlısı buymuş belki allah abana önce iş nasip edecek sonra bebek...
doruk canım benim olacak buna inan bak ben hiç inanmıyordum senin gibi çok üzülüyordum olacak seni okadar iyi anlıyorumkiolacak incir ye inan bak incirin çok faydasını gördüm 2ay yedim ve hamile kaldım günde 3 tane ya kuru incir birde hep dua et çok üzüldüm çok seni okadar iyi anlıyorumki ama olacak bak gör buradan alacağım haberlerinizi hepinizin hep dua ediyorum sizin için canım benim çekenbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?