evet doruk evet canım ya aynen benimde etrafımda herkes doğum yaptı bu ay 3 doğum yapan oldu onlara bebişlerine bakınca bende istiyorum benim olmıyacakmı diye diye kendimi yiyiyorum bu düşüncelerden dolayı adetim gecikti belirtileri var ama hala sökülemedim ne kadar zor ya evet görüşmek istemiyorum onlarla ama napayımki olmuyor hep ağlıyorum ya nasıl bişey bu anlamıyorum hep dua edicem benim gibi olanlar için işallah allahım yardım etsin bize dorukcuğum ve yeşimciğim inanmak istiyorum buna yazışmaya devam inanın sizden başka kimse anlamıyor ve dinlemiyor yaşamamışlarki anlamamaları da çok normal burdan devam yazışmaya bu cuma namaz kılıcam ve hepimiz için dua edicem
Dularimiz kabul olur insallah bundan sonraki gebelikgimi hem cok isyorum nbir o kadar da korkuyorum
benim marta kadr beklemem gerekiyor 3 ay dedi dr ama martta kendimi hazir hissedermiyim bilmiyourm
vucudum toparlansin diye folik asite devam ediyorum demir ilcimida iciyorum zten sinirdaydi demirim
adet oluncada ilk 3 uc gun ada cayi icicem beslenmemize dikkat edelim ki bebiste saglikla tutunsun
canım benim korunmam 3 ay dedi doktor bir sene olacak kürtaj olalı ben bu sene ocak ayında kürtaj oldum ama olmuyor işte doktorada gittim her şey normaldi yumurtlamayıda gördü ama olmuyor çok stres yapıyorum çookkk bir sürü doktora gittim bir tanesi rahim filmi çektir dedi onu yapacağım bakalım
canim stres yapma inanki cok etkiliyor biliyorum cok zor ama ben dusunmemeye calisiyorum gun saymamaya calisiyorum
o zaman zaman daha hizli geciyor
birseylerle mesgul olmaya calis calisiyormusun bilmiyorum ama calismiyorsan bile el isi gilan yap kafani dagit
inanki iyi geliyor ben resim yapiyorum kafami dagitiyorum. simdi dilde ogrenmeye baslicam yani yarim birakmistim
devam edicem
bu arada vitamin filan kullaniyormusun???
Dorukcum dr 6 ay dediyse sabret canim bende hemen olsun istiyorum ama once depolari doldurmak lazim
birde senin bebegin buyuktu bizim gibi degil senin depolarin iyice bosalmistir.
beslenmene dikkat et canim. balik et sebze meyve bunlara agirlik ver.
bal corekotu tarcin karisimida iyi geliyormus. yumurtalar icin. tabi bunlar bahane canim ama elimizden geleni yapalim biz yinede
sen birsey kullanyormusun suanda