- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Bilmiyorum ama belki vucut beta hcg yi atmamisti vucuttan dogumdan sonra ondan olabilir cnm rabbim bidaha boylr aci yasatmaz insallah[/QUOTE aminnnn aminnnn Rabbbbiiiim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor coooook
Insan cok isteyince biraz psikolojik olabiliyor ama belki daha yenidir ondan oyle cikmistir Allah buyuk insallah hamilesinizdir ve Rabbim size de hepimize de saglikli evlatlar nasip ederArkadaşlaaaar 2 gün geçti günüm, test yaptım negatif çıktı normalde hastalığım gününde olur ama 2 gün geçti, psikolojik olabilir mi
Tabiki bekledigimiz guzel haber POZITIF cnm hayirli olsunKızlar lütfen acil yardım adetim 3 gün gecikti 4.günü sabahı testi yaptım sizce sonuç nedir
Merhaba, ilk önce hayırlı olsun :) çift çizgi çok bariz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) bu arada sorum da olacak gecikmenin 1. yada 2 günü test yaptınız mı, ben,mde 3 gün geçti ilk gün test yaptım negatif 3. gün tekrar yaptım negatif acaba 4-5. günü mü belli olur,Kızlar lütfen acil yardım adetim 3 gün gecikti 4.günü sabahı testi yaptım sizce sonuç nedir
Kızlar lütfen acil yardım adetim 3 gün gecikti 4.günü sabahı testi yaptım sizce sonuç nedir
Bende soğan kürü yaptım 4 miyom vardı 2 miyom kaldı bu sayede, bu gün 4. gün olacak sabah yaptım test ama negatifKızlar önce çok teşekkürler geçen aylarda hüsrana uğrayınca sabrettim bu sabaha kadar yapmadım nazlib bu cevap bilmiyorum yeterlimi senin için ama.bu ay sıkı çalıştık adetim bittikten sonra soğan kürü uyguladım 10 gün bu ayda adet olsaydım incir kürüne başlayacaktım nasip.bu sabahta adetim gelmeyince artık yapayım dedim.Allahım isteyen herkese nasip etsin
valla bnmde öyle canım bak buda bnm testim
Benimki de bu dün yaptım ama adet olacakmisim gibi çok agrim var korkuyorum heveslenmesemmi. Bir yanlışlık olabilirdi? Test yanilirmi?
Valla bnmde
valla bnmde öyle canım bak buda bnm testim
Bugün gittim üstten baktı goremedi sonra vajinal ultrasondan baktı ordada goremedi sonra kan testi istedi cnm yarın sonucu alcm var ama kucuktur dedisn doktora gittinmi canım ne kadarlik hamilesin
canım benımde gıttığımde hemen gozukmedı beta hcg nın 1000 lerın ustunde olması gerekıyor gozukmesı ıcın allahın ıznıyle var uzme kendını adet sancısı gıbı sancıyı ben hala cekıyorum 6+3 oldumBugün gittim üstten baktı goremedi sonra vajinal ultrasondan baktı ordada goremedi sonra kan testi istedi cnm yarın sonucu alcm var ama kucuktur dedi
Onlara boşuna para verme bebeğim ya varsa 20 liralık erken gebelik testindede cikarHamile haberlerimiz var, hayirli ugurlu olsun hanimlar, darisi bizlerin basimiza..
Clearblue erken hamilelik testi aldim dijital.. 4 gün öncesinden yüzde 99 kesin sonuç veriyormus.. Ama benim birdahaki adet günüm 10 kasimda
Onlara boşuna para verme bebeğim ya varsa 20 liralık erken gebelik testindede cikar
Öyle deme canım bat günü gelmeden ümidini yitirme bak bn bu ay testlere maaşın yarısını yatirdim ama bat 3 gün geçince 5 liralikta öğrendim stres yapmaBirkaç gün öncesinde ögrenebilecegim birsey olsun dedim, bunu verdi. Cuma yada cumartesi sabahi yapacam. Bu ay olmazsa dahada ümitlenmemde beklememde.. Bu ay hersey beni çok ümitlendirdi, belirtiler rüyalar.. Yoksa bukadar kafaya takmiyordum
Öyle deme canım bat günü gelmeden ümidini yitirme bak bn bu ay testlere maaşın yarısını yatirdim ama bat 3 gün geçince 5 liralikta öğrendim stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?