Testlere güvn olmuyr en iyisi kan testi
Benimki de bu dün yaptım ama adet olacakmisim gibi çok agrim var korkuyorum heveslenmesemmi. Bir yanlışlık olabilirdi? Test yanilirmi?
canım bat a 7 gün kala kanda çıktı mı yani benimde 5 günüm var da yapma dedi kızlar ama idrar testi yaptım onda cıkmadı tabi.kanda sence çıkar mı?Selam kızlar ikli adete 7 gün kala yaptıgım diğeride 2 gün kala pozitif ama ben 7 gün kala silik çizgiyle öğrendim beta hcg 8 çıkmıştı
7 gün kala kanda çıktı ama çok erken oldugu için düşük çıkar biraz daha bekle bence benim 8 çıkmıştıcanım bat a 7 gün kala kanda çıktı mı yani benimde 5 günüm var da yapma dedi kızlar ama idrar testi yaptım onda cıkmadı tabi.kanda sence çıkar mı?
Benimki de bu dün yaptım ama adet olacakmisim gibi çok agrim var korkuyorum heveslenmesemmi. Bir yanlışlık olabilirdi? Test yanilirmi?
Benimde adet olacakmisim gibi cok sancim olmuştu ama bi kac güne geçmişti
Ben 3 ay olacak dogum yapali Kizim 41 gun yasadi ve 32 gundur oldu.. hasta olmadim hala ve hamile gibi bulantilar ayni o zamani yasiyorum diye bi test yaptim ikinci cizgi cooook hafif gozukuyor ya da ben mi oyle goruyorum bilmiyorum acaba bende sizin gibi paylasabilir miyim? Biri bana bisey diyebilirmi
Iste burda ben yaniliyorsam deyin lutfennResim eklerseniz, bakarız. İnşallah hayırlısıyla, gönlünüzce olur.
Iste burda ben yaniliyorsam deyin lutfenn
Acim cok taze ve Yawrumun ustune bi yawru daha sevebilir miyim bilmiyorum varsa nasil bi tepki verecegim onu da bilmiyorumResim eklerseniz, bakarız. İnşallah hayırlısıyla, gönlünüzce olur.
Evet hatta 10 dk gecince daha da belli oldu bu ilk gorunen haliEğer ilk on dakika içinde çıktıysa, hayırlı olsun, bayağı belli bi çizgi var, hamilesiniz. Allahü teala sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Evet hatta 10 dk gecince daha da belli oldu bu ilk gorunen hali
Eki Görüntüle 1673472 Bu beyaz çizgi ne anlama geliyor arkadaşlarbu prediktor adet günü belli eden test, adetime daha 3 gün var
Evet dogru pazartesi ilk isim olsun bu Allah razi olsun sizden cok sagolun..Allah onun sevgisini de verir inşallah, siz zaten hamilelik süresince ona bağlanırsınız, hiç üzülmeyin, ayrıca Allahü teala yardımcınız olsun, çok zor olmalı, inşallah yaralarınızı sarar. Bir an önce kan testi yaptırın, hem içiniz de daha rahat eder.
Kan testi yapmama gerek kalmadi cunku gece hastalandim.. demekki baska baharaymis diger yawruma Annelik..Allah onun sevgisini de verir inşallah, siz zaten hamilelik süresince ona bağlanırsınız, hiç üzülmeyin, ayrıca Allahü teala yardımcınız olsun, çok zor olmalı, inşallah yaralarınızı sarar. Bir an önce kan testi yaptırın, hem içiniz de daha rahat eder.
Kan testi yapmama gerek kalmadi cunku gece hastalandim.. demekki baska baharaymis diger yawruma Annelik..
Aminnn insallah bende anlamadim isteAllah Allah, o çizgi neydi o zaman, çok garip. Neyse, belki de hayırlısı böyledir, üzülmeyin, olur inşallah.
Bilmiyorum ama belki vucut beta hcg yi atmamisti vucuttan dogumdan sonra ondan olabilir cnm rabbim bidaha boylr aci yasatmaz insallahAminnn insallah bende anlamadim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?