Allah bilir tabi ama çift çizgiyi görüp hüsrana uğrayanı görmedimm canım bende görseydim bu çok mutlu olurum Rabbim duysun sesimiÇok sağol canıminşallah doğru sonuçtur, umarım yanıltmaz
Allah bilir tabi ama çift çizgiyi görüp hüsrana uğrayanı görmedimm canım bende görseydim bu çok mutlu olurum Rabbim duysun sesimi
bende göremedim seçemeiyorum resmi
Snmclsn ah canım bi bilsen o günler saatler dakilar ne kadar uzun geliyor insana bi bilsenn
2. Testi de yaptım onda kontrol cizgiside silik cıktı gerci sanırım idrar az geldi ama 2.çizgi de silikte olsa gene belirdi. iki tane test birden beni yanıltmaz inşallah... Yarın hemen kan testi yaptırıcam hepimiz icin hayırlısı olur inşallah :)
moral bozuyor evet hemde çok bende kendimi tutuyorum yapmicam diye haftaya bugüne kadar bakalım nasıl geçcek zaman aslında kk ya girmesem daha kolay geçer de dayanamıyorum maalesefCanım bılmez olurmuyum ben 10 aydır bebiş ıcın ugrasıyorum , ama ne bılım ya ben 5 aydır gunum gecmeden test yapmıyorum . daha az moralım bozuluyor .
Merhaba ELA3411 bende 10 aydır bebiş için ugrasıyorum , kaç yıllık evlisin .Merhba kızlar ben henüz hamiş değilim atacağım bir test fotosu yokadet günüme 3 gün var zor duruyorum test yapmamak için ama sürekli tek çizgi görmekten sıkıldım üzülmek istemiyorum.10 aydır uğraşıyoruz bakalım buay nolcak paylaşılan fotolara baktım sevindim adınıza umarım bende paylaşırım yakın zamanda
1.5 yıllık evliyim canım ya senMerhaba ELA3411 bende 10 aydır bebiş için ugrasıyorum , kaç yıllık evlisin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?