Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

bana da yardımcı olur musunuz bu t estten bişey çıkar mı sizce bikaç defa foto çektim. adete 3 gün var

bakın biri bu

Eklentiler

• GetAttachment.jpg
    3,3 KB · Görüntüleme: 500
tam boyuta cıkmıyor galiba ya

hıcbırsey gozukmuyor cok uzak cekmıssın , yakınlaştırda cek .
ahh bız kızlar ne kadar acele edıyoruz , bırak regl gunun gelsın o gün yap .

ay sanki var gibi yahu :) benim 2. olacak ilki 1.5 yaşında oğlum var

bugün gidip 5 tane daha test alıcam benim oğlum adet geciktiğnde bile çıkmamıştı. adet gecikip 3 gün sonra kanda çıkmıştı sıpam :)

bende göremedim seçemeiyorum resmi
Snmclsn ah canım bi bilsen o günler saatler dakilar ne kadar uzun geliyor insana bi bilsenn

canım bısey gozukuyor 2.çizgi ama ınsallah senın dedıgın gıbı hamılesındır .

bende göremedim seçemeiyorum resmi
Snmclsn ah canım bi bilsen o günler saatler dakilar ne kadar uzun geliyor insana bi bilsenn

Canım bılmez olurmuyum ben 10 aydır bebiş ıcın ugrasıyorum , ama ne bılım ya ben 5 aydır gunum gecmeden test yapmıyorum . daha az moralım bozuluyor .

Kan ver birtanem evet hamilesin :)

Canım bılmez olurmuyum ben 10 aydır bebiş ıcın ugrasıyorum , ama ne bılım ya ben 5 aydır gunum gecmeden test yapmıyorum . daha az moralım bozuluyor .
moral bozuyor evet hemde çok bende kendimi tutuyorum yapmicam diye haftaya bugüne kadar bakalım nasıl geçcek zaman aslında kk ya girmesem daha kolay geçer de dayanamıyorum maalesef

Msjlarin hepsini tek tek okudum. Testler paylaşılmış. Bir başkasının İkinci çizgisini görünce seviniyorum. İnşallah Allahım bu mutluluğu heyecanı bize de yaşatsın. Biz çocuğumuzu alalım die uğraşıyoruz, çabalıyoruz. Olan da atacak yer arıyor. İçim yanıyor.
Aşılama yapılacak ve şimdi göbekten iğne vurunuyorum. Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahım bizim de yüzümüze gülsün. Ne olur birbirimize dua edelim. Allahım isteyen kullarına, bize versin.

kızlar bana akıl verin ya dayanamıyorum yapsam mı acaba test daha adetime 4 gün var ama bnde gögüslerde ağrı var bende adet zamanı gögüs ağrısı olmazdı bide acayip şekilde ne yersem yiyim bişey yemesem bile midem yanıyor boğazıma geliyor ekşiyor dua edin nolur hamile olduğumu öğreneyim bu ay sizce hamilelik belirtisimidir bu allah bizlerede nasip etsin inşallah

Merhba kızlar ben henüz hamiş değilim atacağım bir test fotosu yok adet günüme 3 gün var zor duruyorum test yapmamak için ama sürekli tek çizgi görmekten sıkıldım üzülmek istemiyorum.10 aydır uğraşıyoruz bakalım buay nolcak paylaşılan fotolara baktım sevindim adınıza umarım bende paylaşırım yakın zamanda

Merhaba ELA3411 bende 10 aydır bebiş için ugrasıyorum , kaç yıllık evlisin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…