- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
Adet gunuyle birlikte sayiyosunuz demi?30 32 gun araliklarla oluyordum ama gebelde 30 gunde 1 oluyodum. Ben zaten ilk 5 gun kala cikan teste hic guvenmedm o yuzden 2 gun sonra bida denedim cizgi koyulasinca digital olani almistim
Canım hayırlı olsun topiğin benden de testler böyle
bidahakine inşallah canım örnek olsun diye koydumTeşekkür ederim birtanem hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin cicim
bidahakine inşallah canım örnek olsun diye koydum
Aynen oyle ilk gununu birinci gun alip sayiyosunAdet gunuyle birlikte sayiyosunuz demi?
Selam kızlar , benıde alın aranıza , ınsallah bende sızın gıbı testlerımı koyarım :)
Mrb canım durumunda eylül'üm yazıyo benim kızımın ismi de Eylül olacak senin de mi öyle?? :) bu arada testim bazada eşim gelince kaldırsın fotosunu çekicem :))Evet kızlar test yaptınız. Silik bir çizgi veya net bir çizgi çıktı hemen foto alıp o anı ölümsüzlestirmek istediniz.
Burada herkez ilk pozitif idrar testini paylaşarak diğer arkadaslara destek olabilirsiniz.
Ilk test regl 5 gün kala idi. resim benden kızım suan 3 aylık :)
Ben 3 tane test resmi paylaşıcam ne kadar silikken her gun birer birer nasil artmis görsün :)
Evet çizgi görünüyor :)Kizlar bende test yaptim mens gunlerim bazenn degisik olabiliyor bazen iki gun one geliyor bazwnde her ayin ayni gunu oluyorum yani ya 28 yada 30 gunde bir oluyorum yani testim ya mensden 1 gun erken yada 1 gun gecikme sonrasi hala mens olmadim bu arada hayal meyal bir cizgi var gibi ama siz ne diyosunuz?
Kizlar bende test yaptim mens gunlerim bazenn degisik olabiliyor bazen iki gun one geliyor bazwnde her ayin ayni gunu oluyorum yani ya 28 yada 30 gunde bir oluyorum yani testim ya mensden 1 gun erken yada 1 gun gecikme sonrasi hala mens olmadim bu arada hayal meyal bir cizgi var gibi ama siz ne diyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?