Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Evet kızlar test yaptınız. Silik bir çizgi veya net bir çizgi çıktı hemen foto alıp o anı ölümsüzlestirmek istediniz.
Burada herkez ilk pozitif idrar testini paylaşarak diğer arkadaslara destek olabilirsiniz.
Ilk test regl 5 gün kala idi. resim benden kızım suan 3 aylık :)
Ben 3 tane test resmi paylaşıcam ne kadar silikken her gun birer birer nasil artmis görsün :)

Eklentiler

• 20141129_112129.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 3.836
  • 20141201_084942.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 3.745
  • 20141201_160907.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 3.416
Canım merhana kalp atışlarını ne zaman duydunuz kasık ağrıların ne zaman kesildi ben çok korkuyorum. Ve kasıklarım ağrıyor batıyor en ufak harekette ve gidip 1 gün ara ile 24 saat nöbet tutucam.

Selam kızlar ikli adete 7 gün kala yaptıgım diğeride 2 gün kala pozitif ama ben 7 gün kala silik çizgiyle öğrendim beta hcg 8 çıkmıştı

Eklentiler

• image.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 3.357
  • image.jpg
    177,6 KB · Görüntüleme: 3.288
Canım merhana kalp atışlarını ne zaman duydunuz kasık ağrıların ne zaman kesildi ben çok korkuyorum. Ve kasıklarım ağrıyor batıyor en ufak harekette ve gidip 1 gün ara ile 24 saat nöbet tutucam.

Son testten 2 hafta sonra yani 6 haftalikken.
Son testte 4 haftalikti miniğim korkma canım inşallah sende duyarsin

Bunlarda benden ilki adete 5 gun kala ikincisi 3 gun kala son digital olanda adete 2 gun kala. Simdi 28+3 haftalik hamileyim heyecanla kizima kavusacagim gunu bekliyorum :)

Eklentiler

• 20150420_194954.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 968
  • 20150422_083258.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 1.030
  • 20150423_153322.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 983
Bunlarda benden ilki adete 5 gun kala ikincisi 3 gun kala son digital olanda adete 2 gun kala. Simdi 28+3 haftalik hamileyim heyecanla kizima kavusacagim gunu bekliyorum :)

Maşallah ne çabuk büyüdü sanki dün gibiydi :)
Hemde kız :) sağlıkla kabus kızına inşallah

Maşallah ne çabuk büyüdü sanki dün gibiydi :)
Hemde kız :) sağlıkla kabus kızına inşallah
aynen canim ya dun aksam esimle dusunduk aynisini daha sanki yeni geldin supriz yaptin gibi ne ara bu kadar buyudu bu kiz die dedim sen daha dur ne ara buyudu bu kiz acaba diye daha coook sorcaksin dedim gulduk falan :) saglikla bi kavusayim kuzuma insalla asil telas o zaman baslicak zaten de hayirlisi insalla

canım hayırlı olsun yeni topiğin inşallah benimde yazmam nasip olur zaten silikte olsa bir çizgi göreyim ilk sana atcam fotosunu POWERHACK

Inşallah birtanem en kisa zamanda seninde testini görmek nasip olur.. sağolasın kuzum burada çok arkadaş var acaba var mı hamilelik diye soruyorlar dedim açalim topik onlar faydalansin hemde bizlere güzel ani olur burada paylasmistik deriz

Evet canım inşallah birgün buraya testi atmak mümkün olur. Bende çok seviyorum testlere bakmayı görünce onlarla birlikte heyecanlanıyorum :)

Evet canım inşallah birgün buraya testi atmak mümkün olur. Bende çok seviyorum testlere bakmayı görünce onlarla birlikte heyecanlanıyorum :)

Bende :)
Sanirim herkez seviyor bakmayı pozitif testi arkadaşların mutluluğunu paylaşmayı seviyorum destek vermeyi

Merhaba arkadasim testlerine baktim bu kadar erken belli oluyor mu? Kac gunde bir adet oluyordun.

Merhaba arkadasim testlerine baktim bu kadar erken belli oluyor mu? Kac gunde bir adet oluyordun.
30 32 gun araliklarla oluyordum ama gebelde 30 gunde 1 oluyodum. Ben zaten ilk 5 gun kala cikan teste hic guvenmedm o yuzden 2 gun sonra bida denedim cizgi koyulasinca digital olani almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…