Bende oncomed yaptım pkoyum dengesiz bir düzene sahibimTmm canım çok sağololmadı ben başka marka test alıyım yaa buna güvenemedim hep aynı çıkıyo
Yaa inşallah sende de vardır ikincide sanki bişey belirecek gibi duruyo resimde ama.. tahmini BAT ne zamandı canım.. Ben de tanıyorum canım tabiki seni inşallah senden de güzel haber alalımBende oncomed yaptım pkoyum dengesiz bir düzene sahibim
Birincisi ilk 10
İkincisi 20.dakika aynı test sanki var gibi yada beynim benle oyun oynuyor inşallah sende vardır kuzum çok istiyorum senden haberi almayi seni tanıyorum çünkü eski koonumdan
Yaa inşallah sende de vardır ikincide sanki bişey belirecek gibi duruyo resimde ama.. tahmini BAT ne zamandı canım.. Ben de tanıyorum canım tabiki seni inşallah senden de güzel haber alalımPeki ben şimdi hangi marka alsam acaba yarın yapmak için en güveniliri hangisi ki bebetime için iyi diyolardı sen ne düşünüyosun?
benimki laboquick evet canım ben de 2 gebelik öncesindeki gebeliğimi (o ne demekse :) laboquickle öğrenmiştimBebetime alma bence çok yanlis pzitof var ben laboquick güveniyorum kızımda silikti doğruydu beta hcg 10 du çok silik çıktı ama belirgindi. Seninde laboquick mı?
Ben yarin yapıcam eğerki çizgi çıkarsa predictor early pembe alıcam erken gebelik testi daha iyi cikarir diye düşünüyorum inş hamileyizdir birlikte beklerim benim bat ne zaman bilmiyorum lekelenmeleri hesaplarsam 14 nisanda olmustu 21.gün oluyor yani
cnm sen adet olmamışmiydn ovulasyon topignde konusmustuk sanırımKızlar çok silik çizgiyi görebiliyor musunuz
Evet erken yumurtladım ve test yaptım canımcnm sen adet olmamışmiydn ovulasyon topignde konusmustuk sanırım
sabah idrarinla tekrarla testi benceEvet erken yumurtladım ve test yaptım canım
Hayırlı uğurlu olsun hamilesiniz.kan verseniz 25-30 çıkabilir beta hcgBilmiyorumki valla regine 2 gün var 2 gündür testim bu şekilde cikiyo emin olmadan kan vermek istemiyorum Eki Görüntüle 1990735
Direk kan verin hiç telaşa gerek yok.sevincinizi erken yaşarsınız ne güzel.böyle strese gireceksiniz daha çokTmm canım çok sağololmadı ben başka marka test alıyım yaa buna güvenemedim hep aynı çıkıyo
benimki laboquick evet canım ben de 2 gebelik öncesindeki gebeliğimi (o ne demekse :) laboquickle öğrenmiştimAma 245 civarı olan b-hcg mi aynı gün predictor early ve fortel erken gebelik testleri negatif göstermişti.. Ben de o erken gebeliklere hiç güvenmiyorum.. Neyse o zaman eczaneden rastgele ne verirse alıyım sabah hem laboquick hem de ondan yapayım.. Bence sen de erken gebeliklerden alma boşyere para verip..
Bozuk cnm bu varsa sabah denemelisinKizlar bu teste ne demeliii
Deniycem canimBozuk cnm bu varsa sabah denemelisin
Ama testim biraz degistiiiBozuk cnm bu varsa sabah denemelisin
Çıkan sonuca guvenmemelisin bozuk sonuçta cnm
Canım testin bozuk sanırım ama biraz beklet atma hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?