Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Vişneli_Turtam svartbabe az önce aradılar gebelik yok maalesef kandada negatif çıkmış

Aynen kızlar hayırlısı böyleymiş sizin haberlerinizi bekliyorum belki önümüzdeki ay size müjdeli haberler verebilirim :) belli olmaz

Aynen kızlar hayırlısı böyleymiş sizin haberlerinizi bekliyorum belki önümüzdeki ay size müjdeli haberler verebilirim :) belli olmaz

Inşallah canım ben beklemiyorum 9 aylık kızım var Rabbim isteyene versin inşallah

Kızlar kan testi yaptırmadım daha 10 nisanda yaptım testi.

Eklentiler

• 20160411_085319.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 173
Sabah yaptım tekbcizgi çıkınca eşim daha uyurken hastaneye koştum ama sonuç ... daha laboquick kullanmamıştır beni hayal kırıklığına uğrattı

Kuzum sen hamileymissin sanirim h.o testten sonra mi hamile oldugunu ogrendin

Ayy ne süper bir konu olmuş tüm testlere baktığım baktıkça umut doldum zaten bu ara yapmayı en sevdiğim şey bu

Ayy ne süper bir konu olmuş tüm testlere baktığım baktıkça umut doldum zaten bu ara yapmayı en sevdiğim şey bu

Burda herkez testini paylassin ani olarak kalsin diye acmistim ama ilk actigimda cogu arkadas paylasmisti simdi paylasan kalmadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…