Sordum dedi eğer küçükse görünmeye bilir kan değerlerini yarın alıcam inşallah pozitif çıkar :)
Hiç deme valla sabahı nasıl edicem bilmiyorum canımInşallah canım benim zaman geçmez
şimdi sana :)
Aaa :/ hayırlısı demekki buymus canım en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım benimVişneli_Turtam svartbabe az önce aradılar gebelik yok maalesef kandada negatif çıkmış
Vişneli_Turtam svartbabe az önce aradılar gebelik yok maalesef kandada negatif çıkmış
Aynen kızlar hayırlısı böyleymiş sizin haberlerinizi bekliyorum belki önümüzdeki ay size müjdeli haberler verebilirim :) belli olmaz
Allah bağışlasın canımInşallah canım ben beklemiyorum 9 aylık kızım var Rabbim isteyene versin inşallah
Allah bağışlasın canım
heyyy turtaa naberrr
ayyy ewetttt eylul nasılllllVay ablacim nasılsın ya görüşmedik hiç
ayyy ewetttt eylul nasılllll
Kızlar kan testi yaptırmadım daha 10 nisanda yaptım testi.
Kızlar kan testi yaptırmadım daha 10 nisanda yaptım testi.
Sabah yaptım tekbcizgi çıkınca eşim daha uyurken hastaneye koştum ama sonuç ...daha laboquick kullanmamıştır beni hayal kırıklığına uğrattı
Ayy ne süper bir konu olmuş tüm testlere baktığım baktıkça umut doldum zaten bu ara yapmayı en sevdiğim şey bu
Evet canım farkettim konu eski bende eve gidince oğlumun testinin resmini çekip paylaşayım bari çok içimde kaldı :)))Burda herkez testini paylassin ani olarak kalsin diye acmistim ama ilk actigimda cogu arkadas paylasmisti simdi paylasan kalmadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?