Gebeliğe Hazırlık Hamile arkadaşlar, merak ediyorum??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar güzel hayırlı olsun darısı başımıza umarım biz de anne olabiliriz

Hangi marka takviyeleri kullandınız acaba ?

canım eşinde ne sorun var bizdede sorun eşimde nasıl bir tedavi uygulanıyor.
Canım biz bir buçuk yıldır uğrasıyoruz ben sadece geçen yıl kasımda bir kez kimyasal gebelik geçirdim. Bir yıl olunca doktor eşimi de görmek istedi sperm testi istedi. Sperm testimiz çok berbat olmamakla birlikte değerler sınırın biraz altında çıktı. Sadece en kötüsü ileri hızlımız sıfırdı. Bunun üzerine eşim ürologa gitti. Urolog elle muayene edip çift taraflı varikosel teşhisi koydu. Eşim ekimde ameliyat oldu bekliyoruz bu ay kontrolü var değerleri inşallah düzelmiştir.senin eşinin problemş nedir

Bizim normal rutinimizde 2 günde bir birlikte oluyorduk zaten en son hamile kaldığım ay aman ne acelem varsa olduğu zaman olur demistim

Bizde 15 aylık evliyiz cnm hiç gebelik oluşmadı geçen ay kontrollerinizi yaptırdik bende bir sorun çıkmadı çok şükür ama esiminin sperm sayısı azmış olan spermlerimde hareketi yavas şu anda ise yarayan bir sperm yok dedi doktor ilaç tedavisine başladık martta kontrolümüz var tekrar inşallah düzelmiştir değerleri.

Varikoselle alakalı bir şey söylemedi mi canım

7 aylık evliyim tam sizin yazdığınız gibi oldu bu ay olmaz birbirimize vakit ayıramadık dedim ümidimi kestim o ay hamile kaldım şu an 8 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…