- 29 Nisan 2018
- 284
- 131
- 23
- Konu Sahibi Dilekdilek06
Eşim de öyle diyor :) daha doğmadan ne çektirdin bize diyo doğmamış bebeğeinşallah canım benim gelsin artık sıpalar nerdelerse![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim de öyle diyor :) daha doğmadan ne çektirdin bize diyo doğmamış bebeğeinşallah canım benim gelsin artık sıpalar nerdelerse![]()
aynen valla kuzum geçen bizde konuşuyoruz dedim eşime inatçılığı bana çekecek inat etti gelmek bilmiyor diyeEşim de öyle diyor :) daha doğmadan ne çektirdin bize diyo doğmamış bebeğe![]()
Hayırlı olsun hamileliğiniz söyledikleriniz o kadar samimi ki teşekkür ederim bunun için benimde d vitamini eksikliğim var doktora gidicem haftaya bakalım ona göre ilaç alıcam. Rabbim bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)Kizlar bir sey soyleyeyim mi? Hepsii hiiiiikaaaayyyyeeeee.... 1.5sene once bos gebelikten kurtaj oldum 7 kusur haftalikti... korunmayi biraktiktan 3 4 ay sonra hamile kalmistim. Bu 1.5 sene boyunca ovulasyon testleri mi doktor takipleri miiiii klomenler miiiii??.... ne varsa denedim. Pko degilim. Ona ragmen 2 ay arayla klomen verdi doktorum hatta benim israrlarimla cunku normal yumurtlayan ve sorun olmayan kadinlarimizda klomen kullanimi gereksiz... ayrica cok onemsemiyorlar ama rahim duvarini acaip sekilde inceltiyor ve dollenme olussa bile sonraki donemlerde rahim duvari kalinlasmadigi icin bebek tutunamiyor....nitekim buraya konu actim. D vitamini ve b12 takviyesi almaya basladim. Bu ikisinin yeterli olmamasi durumunda gebe kalmakta zorlaniyor insanlar. Ama inanin actigim konuya 1 kisi falan ilgi gosterdi. Kimse iplemedi bile.... bu 2 takviyeyi kullanip 1 ay sonrasinda kafamdan herseyi atarak ama esime de caktirmadan ates takibi yaparak hamile kaldim cok sukur. Kizlar su bir gercek ki esinize cocuk yapma niyetiyle "ayy bugun yumurtlama gunum hadi birlikte olalim" diye yanasmayin. Esinizin aklindan bunu cikarip atin. Lafini bile acmayin. Bizden ziyade erkekler bu psikoloji altinda ezilip kendilerini yetersiz hissetmesin. Eminim cocuk yapmaya calisan tum ciftlerrr eslerinize sorun... kendini robot gibi hissediyor mu hissetmiyor mu?... hele ovulasyon testlerine zerre guvenmiyorum. pko degilseniz durduk yere klomen kullanip rahim duvarinizi inceltmeyin. Her seyin vakti var. Ve kafanizi rahat tutun. Dedigim gibi en onemlisi de esinize yumurtlama donemleriniz hakkinda bilgi verip onlari strese sokmayin. Stresli surecler sperm hareketlerini etkiliyor. Hakkinizda hayirlisi olsun bol bol tum isteyenlere dua ediyorum...
Dualarin ve iyi dileklerin icin asil ben tesekkur ederim ☺ gercekten d vitamini ve b12 vitamini bu surecte cok onemli. Ama ne yazik ki doktorlarimiz bu konu uzerinde durmuyor. Bir tane daha tavsiyem olacak onu yazmayi unutmusum. Hemen hemen her gun esimle 5km civarinda yuruyus yaptik. Rahim duvarina kan akisi saglanmasi hususunda ve sperm hareketine cok buyuk etkisi var yuruyusun. Denemekten zarar gelmez. Rabbim sana da bu vakti hayirli eyleyip, tez zamanda guzel haberler almani nasip etsin. SevgilerHayırlı olsun hamileliğiniz söyledikleriniz o kadar samimi ki teşekkür ederim bunun için benimde d vitamini eksikliğim var doktora gidicem haftaya bakalım ona göre ilaç alıcam. Rabbim bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)![]()
Ayy aminn canım benimm Allah razı olsun güzel duan içinDualarin ve iyi dileklerin icin asil ben tesekkur ederim ☺ gercekten d vitamini ve b12 vitamini bu surecte cok onemli. Ama ne yazik ki doktorlarimiz bu konu uzerinde durmuyor. Bir tane daha tavsiyem olacak onu yazmayi unutmusum. Hemen hemen her gun esimle 5km civarinda yuruyus yaptik. Rahim duvarina kan akisi saglanmasi hususunda ve sperm hareketine cok buyuk etkisi var yuruyusun. Denemekten zarar gelmez. Rabbim sana da bu vakti hayirli eyleyip, tez zamanda guzel haberler almani nasip etsin. Sevgiler
Merhaba, öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, B12 için ne kullanmıştınız acaba? Bana doktor Benexol yazmıştı ama alerji yaptı galiba.Dualarin ve iyi dileklerin icin asil ben tesekkur ederim ☺ gercekten d vitamini ve b12 vitamini bu surecte cok onemli. Ama ne yazik ki doktorlarimiz bu konu uzerinde durmuyor. Bir tane daha tavsiyem olacak onu yazmayi unutmusum. Hemen hemen her gun esimle 5km civarinda yuruyus yaptik. Rahim duvarina kan akisi saglanmasi hususunda ve sperm hareketine cok buyuk etkisi var yuruyusun. Denemekten zarar gelmez. Rabbim sana da bu vakti hayirli eyleyip, tez zamanda guzel haberler almani nasip etsin. Sevgiler
Rica ederim... En etkili olanlari emme tableti... dil altina stiyorsunuz yavas yavas emiyorsunuz. Reklama girmez insallah ben solgar kullanmistim.Merhaba, öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, B12 için ne kullanmıştınız acaba? Bana doktor Benexol yazmıştı ama alerji yaptı galiba.
Canım eşimizin de d vitamini b12 alması önemli değil hem bizim hem de eşimizin?Rica ederim... En etkili olanlari emme tableti... dil altina stiyorsunuz yavas yavas emiyorsunuz. Reklama girmez insallah ben solgar kullanmistim.
Canim ben esime sadece e vitamini takviyesi aldirdim. Bizim sperm sorunumuz yoktu. 1mlde 118 milyon sperm vardi ama hizli sperm sinirdaydi. Esimde 3 aya yakin e vitamini kullandi. Onun d vitamini b12 seviyelerine baktirmadik hic. Kadinda bu 2 vitaminin dusuk olmasi cocuga engel. Hic olmaz diye bir sey yok. Ama zaman aliyor olmasi. Dollenme olsa bile bebegin tutunmasini sagliyor... ben kendim kullandim d ve b12. Rabbim sana da kisa zamanda nasip etsin insallah...Canım eşimizin de d vitamini b12 alması önemli değil hem bizim hem de eşimizin?
Doktora gitsen?Adetlerimde bi önceki adetim 2 hafta önce 2 3 gün sürdü ondan önceki adetim de 20 gün önceydi o da 2-2.5 gün sürdü
Tabiki de gidicem hafta sonu devam ederse bu şikayetim ama burda da yazip sormak istedimDoktora gitsen?
Kuzm hikayeni okudmmm bnmde 3 yıldır bu özlemleym 1 yıl istemedik diğer yılda dış gebelik ve düşük yaşdm rahim filmi çekilen iki tüp tıkalı 1 mi zorla acılar diğeri açılmadı denildi başka doktora gösteremem bana o diğerinde acık gözyor dedi ama olmadı iki tarafta da hala hormonal bir sıkntmz yokk ama bnm kan degerm ve d vitamini eksikliğim var sayısını bilmem ama devir 3 15 damla verildi eşimdede ve Rahim yapıp yumurta çatlaması kendi kendine olyor ama malesf tutmuyor Allah Nsibni Yazmamış demekki veesim tek spermiyogram testi yaptı başka test varmı ve o testten anlaşlr mıCanim ben esime sadece e vitamini takviyesi aldirdim. Bizim sperm sorunumuz yoktu. 1mlde 118 milyon sperm vardi ama hizli sperm sinirdaydi. Esimde 3 aya yakin e vitamini kullandi. Onun d vitamini b12 seviyelerine baktirmadik hic. Kadinda bu 2 vitaminin dusuk olmasi cocuga engel. Hic olmaz diye bir sey yok. Ama zaman aliyor olmasi. Dollenme olsa bile bebegin tutunmasini sagliyor... ben kendim kullandim d ve b12. Rabbim sana da kisa zamanda nasip etsin insallah...
Cok cok gecmis olsun kayiplarin icin. Senin hormonal bir sikintin yoksa esinde de yoksa demek ki takdiri ilahi. Spermiyogram yapildiginda esinin sonuclari nasil cikti? Onda da sorun yoksa kan degerlerini yukseltmeye bak. Bunun icin doktorun takviye verdi mi? Vermediyse bir muddet beslenmene dikkat et ve takviye almaya calis. Mesela cekirdekli siyah uzumun kan yapici ozelligi var. Her gun 21 tane o uzumden yoyebilirsin. Esine e vitamini takviyesi alabilirsin. Ileri hareketli spermi cogaltiyor. Baktin olmuyor demekki zamani var kuzum. Ben b12 ve d vitamini takviyesi aldim ama oncelikle sebebi Allahin izniyle hamile kaldim. Bir de cok kafaya takmamak lazim. Kadinda erkekde strese giriyor. Biraz rahatlamaya bakin. Aklinda surekli cocuk yapma psikolojisiyle birliktelik olmasin. Kafamdan attigim ay Allahin izniyle hamile kaldim. Ve bol bol dua ettim. Yasin suresinin sondan bir onceki ayeti okudum. Annemin tavsiyesiyle. Innema emruhu iza erade seyen en yekule lehu kun fe yekun... bunu okudum cokca. Karnimi sivazladim ☺ Allahim insallah tez vakitte nasip.eder tum isteyenlere. Hayirli saglikli merhametli evlatlarKuzm hikayeni okudmmm bnmde 3 yıldır bu özlemleym 1 yıl istemedik diğer yılda dış gebelik ve düşük yaşdm rahim filmi çekilen iki tüp tıkalı 1 mi zorla acılar diğeri açılmadı denildi başka doktora gösteremem bana o diğerinde acık gözyor dedi ama olmadı iki tarafta da hala hormonal bir sıkntmz yokk ama bnm kan degerm ve d vitamini eksikliğim var sayısını bilmem ama devir 3 15 damla verildi eşimdede ve Rahim yapıp yumurta çatlaması kendi kendine olyor ama malesf tutmuyor Allah Nsibni Yazmamış demekki veesim tek spermiyogram testi yaptı başka test varmı ve o testten anlaşlr mı
Allah razı olsnnn gülümm içimi ferahlattnnn ama istesekte atmyorz bu kafadan güzlm Allahım kucagna Almayı nasip etsn yarn adet günm bnm dua et ne olrr Allah ne derse o olr spermigram testnden anlıyorsan atym bnm hormonlarmm gayet güzl Rahimde tertemz sükrler olsnnn sadce enfeksiyon nedeniyle tüplerde tıkanıklık olmş en son onu öğremdm ve açılmş dediler bilmiyormm biri şüpheli ama diğeri kesinn ve kesin açıldı yani istyen Rabbimmm her sekilde verir bn bnu bilrm bu dediğin vitaminleri eşime alacmm bnm cook fazla d vitamni eksikliğim varr ne kullanaymmm kuzmmm doktora gttm düşük denildi devit 3 verdi bitti şimdi ne kullanym güzlnnnCok cok gecmis olsun kayiplarin icin. Senin hormonal bir sikintin yoksa esinde de yoksa demek ki takdiri ilahi. Spermiyogram yapildiginda esinin sonuclari nasil cikti? Onda da sorun yoksa kan degerlerini yukseltmeye bak. Bunun icin doktorun takviye verdi mi? Vermediyse bir muddet beslenmene dikkat et ve takviye almaya calis. Mesela cekirdekli siyah uzumun kan yapici ozelligi var. Her gun 21 tane o uzumden yoyebilirsin. Esine e vitamini takviyesi alabilirsin. Ileri hareketli spermi cogaltiyor. Baktin olmuyor demekki zamani var kuzum. Ben b12 ve d vitamini takviyesi aldim ama oncelikle sebebi Allahin izniyle hamile kaldim. Bir de cok kafaya takmamak lazim. Kadinda erkekde strese giriyor. Biraz rahatlamaya bakin. Aklinda surekli cocuk yapma psikolojisiyle birliktelik olmasin. Kafamdan attigim ay Allahin izniyle hamile kaldim. Ve bol bol dua ettim. Yasin suresinin sondan bir onceki ayeti okudum. Annemin tavsiyesiyle. Innema emruhu iza erade seyen en yekule lehu kun fe yekun... bunu okudum cokca. Karnimi sivazladim ☺ Allahim insallah tez vakitte nasip.eder tum isteyenlere. Hayirli saglikli merhametli evlatlar
Cnm mesajlarna yant yazmıyormm nednDualarin ve iyi dileklerin icin asil ben tesekkur ederim ☺ gercekten d vitamini ve b12 vitamini bu surecte cok onemli. Ama ne yazik ki doktorlarimiz bu konu uzerinde durmuyor. Bir tane daha tavsiyem olacak onu yazmayi unutmusum. Hemen hemen her gun esimle 5km civarinda yuruyus yaptik. Rahim duvarina kan akisi saglanmasi hususunda ve sperm hareketine cok buyuk etkisi var yuruyusun. Denemekten zarar gelmez. Rabbim sana da bu vakti hayirli eyleyip, tez zamanda guzel haberler almani nasip etsin. Sevgiler
Bilmem ki canim neden acaba?Cnm mesajlarna yant yazmıyormm nedn