- 6 Aralık 2017
- 6.360
- 6.518
- 198
- Konu Sahibi Dilekdilek06
-
Iciyordu canım ama sonuçlar kötü çıkar çıkmaz bıraktı yaklaşık 20 gündür içmiyor.bir şey sorabilir miyim bir de eşin sigara içiyor mu?
Bnm eşimde b12 eksikligide var cnm iğneleri var günlük ve haftalık olanı yaptırdı aylık iğnelerini yaptırmadı halada yaptırmıyor usteliyorum ama dinlemiyorKızlarr merhabalar bende 1 yılın sonunda hamile kalanlardanım. Evet sizlere katılıyorum bende çıldırıyordum birisi "ya hiç aklımda yoktu hamile kalmışım" diyince. Ben hamile kaldığımın önceki ayı b12 ve folik asit takviyesine başlamıştım. O ay 2 gün gecikti adetim. Göğüslerim falan şişti midem bulanıyor dedim kesin hamileyim amaa nerde 3.gece şak adet oldum. Neyse gelecek aya dedim. Öncesinde bizde çok monoton düzenli ilişki içindeydik hep günaşırıydı. Hamile kaldığım ay ise bana bir enerji geldi gerçekten diyorum ilişkiye girerken hiç çocuk düşünmedim tamamen o anın tadınu çıkarıyordum. O ay çok ilişkimiz oldu bizim yani sayısını bile hatırlamıyorum resmen (kusuruma bakmayın yardımcı olmak adına detaylandırıyorum). Bide arkadaşım bana demişti ki önceki ay böyle belirtiler yaşadın bu ayı değerlendir kesin hamile kalacaksın. Ben hiç şaapmadım dedim beni ümitlendirmeye çalışıyor. Kızlar ama gerçekten Allaha şükür o ay hamile kaldım. Yani takip yapmadan ay bugün ovülasyon yok yarın şu bu diye düşünmedim. Eşimede hiç demedim ovulasyon günümü. Benim hikayem böyle inşallah bir yardımım dokunur. Ama kızlar gerçekten eğer b12 düşükse en kısa zamanda tedavi ettirin derim gerçekten bu vitaminin düşük olması engelliyoe gebeliği. Çünkü ben yıllarca çektim bunu. 1 yıl çocuğum olmadı çünkü tedavi olmamıştım. Tedavi olduğum ay hamile kaldım. Dilerim sizlerinde hayırlı yavruları olur canlarııım
Bu erkeklerinde bu doktor ve ilaç fobisini hiç anlamıyorumBnm eşimde b12 eksikligide var cnm iğneleri var günlük ve haftalık olanı yaptırdı aylık iğnelerini yaptırmadı halada yaptırmıyor usteliyorum ama dinlemiyor
valla şu spermler için verilen ilacı hiç aksatmıyor konu bu olunca ilacı geçtim yanında takviye gıdalar kullanıyor, ama diğer sağlık sorunları hep kulak ardıBu erkeklerinde bu doktor ve ilaç fobisini hiç anlamıyorumo zaman hap kullansın 1 aylık kullanım bile yetiyor vücudu kendine getiriyor
Merhaba doktorunuz ne diyor hsg falan çekildiniz mi adetin 3. Günü yapılan tahlilleriniz nasıl çıktı?Amin tatlım:) herkes rahat takmadığı bir dönemde hamile kalmış sanırım kafasına taktığı halde kalan yok. Ben kalırsam ilk olucam sanırım çünkü takmamayı yapamıyorum
Tahlillerim hsg hepsi temiz hiçbir sıkıntı yok. Sadece tsh 4. 25 çıkmıştı o da suan 1.25 falan. Canım benim eşimde sorun var sperm hızı yavaş varikosel ameliyatı oldu üç ay önce. Bilmiyorum artık ya çok zormuş sanki hiç anne olamayacak mışım gibi hissediyorumMerhaba doktorunuz ne diyor hsg falan çekildiniz mi adetin 3. Günü yapılan tahlilleriniz nasıl çıktı?
İyi çok şükür canım MâşâAllah onlar temiz çıktıysa eşinin de değerleri anca düzelir. En yakın zamanda güzel haberler alırsın İnşâAllah.Tahlillerim hsg hepsi temiz hiçbir sıkıntı yok. Sadece tsh 4. 25 çıkmıştı o da suan 1.25 falan. Canım benim eşimde sorun var sperm hızı yavaş varikosel ameliyatı oldu üç ay önce. Bilmiyorum artık ya çok zormuş sanki hiç anne olamayacak mışım gibi hissediyorum
evet, hamile kızlar bir buçuk yıldır hamile kalmaya çalışan biri olarak bir şey çok merak ediyorum, hamile kaldığınız ay eşinizle çalışmalar yaparken aklınızda sürekli bu sefer olacak mı acaba sorusu var mıydı?Herkes diyor ya tam aklımda olmadığı ay hamile kaldım. Ama benim hiç bir ay aklımda çıktığı bir zaman olmuyor bu dönemlerde hep planlı birliltelik oluyor.
Amin inşallah Allah’ım tüm isteyenlere nasip etsinİyi çok şükür canım MâşâAllah onlar temiz çıktıysa eşinin de değerleri anca düzelir. En yakın zamanda güzel haberler alırsın İnşâAllah.
Hayırlı olsun aminCanım ben mesela geçen ay çok umutluydum çok belirtim vardı negatifi görünce üzüldüm. Bu 4 ay çalışmamdı ama hiç umudum yoktu , olur diye düşünmedim , hatta şubat ayında gider bir neyim var neyim yok doktora baktırayım diyordum ki , cumartesi günü yumurtlama testi ile öğrendim ardından gebelik testi yaptım onda da çıktıBir de ben aralık ayı çalışmalarında duphaston a ve bal çörekotu tarçın kürüne başlamıştım , etkiisi olduğunu düşünüyorum. Rabbim isteyen herkese aratmadan versin.
Canım ben mesela geçen ay çok umutluydum çok belirtim vardı negatifi görünce üzüldüm. Bu 4 ay çalışmamdı ama hiç umudum yoktu , olur diye düşünmedim , hatta şubat ayında gider bir neyim var neyim yok doktora baktırayım diyordum ki , cumartesi günü yumurtlama testi ile öğrendim ardından gebelik testi yaptım onda da çıktıBir de ben aralık ayı çalışmalarında duphaston a ve bal çörekotu tarçın kürüne başlamıştım , etkiisi olduğunu düşünüyorum. Rabbim isteyen herkese aratmadan versin.
Ama işte kombine kullanılması lazım bazı şeylerin anlamıyorlar erkek milleti işte napıcan bacımmvalla şu spermler için verilen ilacı hiç aksatmıyor konu bu olunca ilacı geçtim yanında takviye gıdalar kullanıyor, ama diğer sağlık sorunları hep kulak ardı
Benim eşim de keçiboynuzu kürünü d vitamini hiç aksatmıyor ama hala günde 10 sigara içebiliyorAma işte kombine kullanılması lazım bazı şeylerin anlamıyorlar erkek milleti işte napıcan bacımmdiğer ilacı aksatmaması yine iyi inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Eşine yinede çıtlat gerçekten çok önemli b12 1 haftalık kullanımda bile o kadar fark ediyor ki
Tamamdır cnm ustelemeye devam edicem şu kontrolden hayırlı bir sonuç alalım inşallah yeni yılda gelsin bebislerimiz:)Ama işte kombine kullanılması lazım bazı şeylerin anlamıyorlar erkek milleti işte napıcan bacımmdiğer ilacı aksatmaması yine iyi inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Eşine yinede çıtlat gerçekten çok önemli b12 1 haftalık kullanımda bile o kadar fark ediyor ki
Takviyesini alıyorsa sigara içmesinde bişey yok bence çünkü bende günde en fazla 10 tane içerdim. İlaç kullanmadığımda etkiliyordu ama ilacı kullanmaya başladıktan sonra pek bi etkisi yok. Bide bence sigara o kadar etkilemiyor. Yani etkilemesi için uzun yıllar lazım bide eşinde büyük bi problem olması lazım. Eğer eşinizin çok kardeşi varsa hiç canınızı sıkmayın derim :) inşallah gönlünüzce olur herşeyBenim eşim de keçiboynuzu kürünü d vitamini hiç aksatmıyor ama hala günde 10 sigara içebiliyoro kadar istemelerine rağmen erkekler beden hiç çabalamıyor anlamıyorum
İnşallaahhh canımm rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsinTamamdır cnm ustelemeye devam edicem şu kontrolden hayırlı bir sonuç alalım inşallah yeni yılda gelsin bebislerimiz:)
Amin kuzum inşallahİnşallaahhh canımm rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Ben de senin gibiyim aslında gerçi şuan 9 gün var bata ben çoook merak ediyorum:) hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına alırsınBen yumurtlama günleri dışında kafama takmadım, yani şartlandırmadım ama yumurtlama günleri illaki aklınıza geliyo olacak mı olmayacak mı vs
Ben yumurtlama günleri dışında kafama takmadım, yani şartlandırmadım ama yumurtlama günleri illaki aklınıza geliyo olacak mı olmayacak mı vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?