- 9 Haziran 2018
- 597
- 305
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 2 denemede basarılı olanlar çok başlıklar açtı burda hepimizin deneyip fayda bulamadığı şeyler onlarda işe yaramıştı. Sonra biz onları eleştirdik abartarak tembihlerde bulundukları için alındılar.![]()
cnm sen regl oldunmubirbirimize faydamız olur belki birine faydası olmayanın bir başkasına faydalı olabilir
Oldum canım 10 gün gecikme ile demek ki rahim filminden dolayı gecikiyormuşcnm sen regl oldunmu
hmm bende cuma bekliyorumOldum canım 10 gün gecikme ile demek ki rahim filminden dolayı gecikiyormuş
İnşallah canım gecikse de bebekten dolayı olur insan çok ümitleniyorhmm bende cuma bekliyorum
İnşllah gecikmez
ben korundum ya cnm bneim olmazİnşallah canım gecikse de bebekten dolayı olur insan çok ümitleniyor
Evet doğru canım inşallah gününde olursunda çalışmalara başlarsın bir an önceben korundum ya cnm bneim olmaz
aynen cnmEvet doğru canım inşallah gününde olursunda çalışmalara başlarsın bir an önce
Merhaba güzel anneler anne adayları burda sizler gibi hamile kalmak için uğraşan bir çok yöntemi deneyen tedavi olanlar var lütfen bizimle denediğiniz ve sonucunda tabiki de Allahında izniyle başarılı olan şeyleri paylaşırmısınız hamile kalmak için neler denediniz ???![]()
Ben tekrar ovulasyon a başladım biran önceinşallah bu ay olur ama geçen ay ki kadar kasmıyormuş kendimiaynen cnm
Ne kadar süre sonra olmayınca bunları denedin canımKendime rahim filmi
Eşime keçiboynuzu ve havuç suyu
Sonra doğal yoldan gebelik:)
Ne kadar süre sonra olmayınca bunları denedin canım
ayenn stres etkiliuor bende cuma adetolumda hemen baslicm ama nbeilim biratarafim cok umutsuzBen tekrar ovulasyon a başladım biran önceinşallah bu ay olur ama geçen ay ki kadar kasmıyormuş kendimi
Umutsuzluk yok canım dua et bol bol rabbimden dileyelim herşey olur senin ekstra bir problem varmıydı canımayenn stres etkiliuor bende cuma adetolumda hemen baslicm ama nbeilim biratarafim cok umutsuz
Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin canımNe zaman başladım hatırlayamadım da
14. Ayda geldi bebegim
yok cnm enson film cekildim sorun yokdedi amnebilim anlamıorumUmutsuzluk yok canım dua et bol bol rabbimden dileyelim herşey olur senin ekstra bir problem varmıydı canım
Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin canım
Benim eşim suyu nu tüketmiyor ama günde 2-3 havuç yer aslında o şekilde fayda edermiki bilmem