hamile ablamın bana nefreti

İşte şoku atlattın, herkes sana akıl fikir veriyor daha ne olmalıydı? Velkide istemiyor yüzüne söylemiyorlar nerden biliyorsun. Neden ablanla sakince konuşmuyorsun mesela?

Tükürme gerçek anlamda mı yoksa mecaz mı

Geçen bi kızlar anlatmıştı da tv de amcaları ağzına tükürüyormuş gerçek anlamda şok olmuştum acaba öyle mi dedim
Ahhahaha o nası biseymıs öyle ya tövbe tövbe benım eşim trafikte kızınca ağzına tükürdüğüm diyor da öyle bizim ağzımıza dolandı bu cümle

Ay bu ne drama Queen lik ya
Siz de onu silin? Sanki çok büyük ilişki, bağlılık, kardeşlik varmış gibi. Silseniz hissetmezsiniz. Ezik ezik oturmayın o evde. Çıkın gidin Allah aşkına ya. O tabağı da monte ederdim bana bağıran ağızlara. Size sinir oldum cidden. Ağla ağla ağla, isyan et, yok intihar, yok çaresizlik. Bu nedir yahu?

Bir defa 9 yaş çok fazla. Ben beş yaş küçük kızkardesimle bile o 20 yaşına geldiğinde anlaşmaya başladım. Siz ablanıza hastalık derecesinde bağlısınız. Anne baba ilgisizdi belki o nedenledir bilemiyorum. Okula bu sene ara verdim ablam hamile diye gibi birşey okudum doğru değildir inşallah. Ablanız okuyor olsa kendi hamile diye kendi okuluna ara vermez size ne oluyor . Ablanız hadi u.y.u.z.u.n teki siz niye böyle ezik ve yapışkansınız. Bir psikoloğa gidin. Kendi hayatınız ve varlığınız yok resmen. Ablanızdan bir damla sevgi gelsin diye paspas olmuşsunuz

Benim kız kardeşim de şuan yanımda kaliyor tüp bebek sürecimde destek için geldi 1 aydır yanımda. Ben ona güzel davraniyorum aramız iyidir ama o ergen dönemi gereği mi bilmiyorum çok çok alıngan. Bu evde misafir değil mesela birşeyler yapabilir ev işlerinde vs destek olabilir asla söylemesem yapmiyor. Bende söylüyorum şunu da sen getir gibi bu defa da alınıyor küsüyor odasına gidiyor. İstiyor ki sürekli güler yüzle tatlı dille minnet rica yaklaşayim. Ama misafir değil eşimde ona karşı çok rahat o yüzden biraz birşeylere el atması gerekiyor. Olayları sadece sizin cihetinizden dinledik birde ablayı dinlenememiz gerek belki de olayları abartıyor gereksiz alınganlik yapıyorsunuz

Sizi cepte görüyolar nasılsa bir şey demez diyolar bütün hınçlarını sizden çıkarıyolar. Çıkın gidin o evden bir daha da dönmeyin. Aramayın sormayın. Böyle abla düşman başına. Kocası size bağırıyor gıkını çıkarmıyor. Alay ediyor gülüyor. Ben olsam hayatımdan çıkarır kendi işimi gücümü evimi kurar bir daha da yüzlerine bakmam. Ama sizin vazgeçemeyeceğinizi biliyolar o yüzden işte bu rahat tavırları.

okula ara vermem ablamla alakalı değil zaten öyle olacaktı hem ben istedim kendim gitmek hem de o istedi varlığın yeter evde bir nefes olsa yeter bana diyerek diğer dediklerinizde haklısınız.
Her ne sebepten olursa olsun okula ara vermeniz doğru değil o okulu bitirin ekmeğinizi kazanın ayrı bir eve çıkıp vakti gelince de kendi yuvanızı kurun. Kendi hayatınız olsun sizi istemeyenleri siz hiç istemeyin.

Kıskanç ruh hastası ablandan uzak dur. Kendine yazık etme. Kendi ayaklarının üzerinde dur onlara maddi manevi muhtaç olma. Bu nedir ya kullanıp bir de kavga etmek. Bebek değilsin hakkını yedirme. Çık annenin evine sonra da iletişimini kes ablanla. Seni uzmesine izin verme. Köpek gibi pişman olup peşinde koşacak bak gör.

Ben tek kızım.. Keşke sizin ablanız gibi bir ablam olsaydı. Kendimi bazen çok yalnız hissediyorum..

Maşallah ablanıza

Ben tek kızım.. Keşke sizin ablanız gibi bir ablam olsaydı. Kendimi bazen çok yalnız hissediyorum..

Maşallah ablanıza
Şikayet gibi olmasın bende bazen bunalıyorum mesela bugün sabah gözümü açamıyorum uyuyorum ablam görüntülü arıyor açtım elinde koca bi valiz doğum çantanı hazırlıyorum beğendin mi modelini diyor gözümü açmadım bu arada daha sonra diyorki tamam ben begendım uyu sen hadi

Mecbur musun kuzum daha çok küçüksün. İleride kendine yaptığın bu zulüm için kendine çok kızacaksın. Lonun aşırı uzun hepsini okuyamadım.ama toparlan dön evine. Seni seven sana değer veren insanlara yap fedakarlığını. Seni umursamayan insanların yanında ne işin var. Onlara vicdan yapacağına kendi ruhuna kişiliğine vicdan yap. Yazık günah. Kendine gel. Hiç kimse için değmez. Sen kendine saygı duyup seveceksin ki başkaları da sana saygı duyup sevsin.

Ay ablanla olan her şeyi bir kenara bırakıyorum tamam mı kusura bakma ablan zaten insan değil ben onu geçiyorum, enişten kendini ne hal zannediyor acaba ne münasebet arkadaşım nasıl öyle davranabilir sana????? Onun öyle davranmasına şahit olup da susan ablanın ablalığına tüküreyim ben. O evden çıkacaksın annenlere döneceksin gerekirse ömür boyu ablanın defterini kapatacaksın ta ki ablan insan olup eşek gibi özür dileyene kadar kendini affettirene kadar. Bu kadar saf olma lütfen ya o kadar sinirlendim ki okurken

üvey kardeş lazımsa yancı olabilirmiyim
Hayallerimde ki abla adayı resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…