- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi baharifkara
Kahkaha attım inanınBebeğinizi kusma yoluyla düşürmüş olabilirsiniz.

Eşim bakakaldı bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahkaha attım inanınBebeğinizi kusma yoluyla düşürmüş olabilirsiniz.
Bebeğinizi kusma yoluyla düşürmüş olabilirsiniz.
Ahaha ben evde yalnızım Allah’dan rahat rahat kahkaha atıyorum bugüne çok iyi geldi bu trollerKahkaha attım inanın
Eşim bakakaldı bana![]()
Amaçları ne gerçekten çok merak ediyorumAhaha ben evde yalnızım Allah’dan rahat rahat kahkaha atıyorum bugüne çok iyi geldi bu troller![]()
Bılmem ama aynı isim soyisim araya harf atmış tesadüf olamaz aslında mod lar görse IP den görür engeller trol olduğunu ama çok güldüğüm için şikayet etmiyorum hiçAmaçları ne gerçekten çok merak ediyorum
Aynen yaa çok iyi geldi şikayet etmeyinBılmem ama aynı isim soyisim araya harf atmış tesadüf olamaz aslında mod lar görse IP den görür engeller trol olduğunu ama çok güldüğüm için şikayet etmiyorum hiç![]()
Eder miyim çok eğleniyorumAynen yaa çok iyi geldi şikayet etmeyin![]()
Arkadaşı takibe alalım bakalım daha ne saçmalıklar çıkacakEder miyim çok eğleniyorum![]()
Az önce çevrimiçiyi yazmadı çıktıArkadaşı takibe alalım bakalım daha ne saçmalıklar çıkacak![]()
Trolmüş demek ben de cevap verecektim neredeyseAhaha ben evde yalnızım Allah’dan rahat rahat kahkaha atıyorum bugüne çok iyi geldi bu troller![]()
O ooooo sen geç bile kaldınTrolmüş demek ben de cevap verecektim neredeyse![]()
Konu arıyordurAz önce çevrimiçiyi yazmadı çıktı
Ben kaçirmişim sonuna geldim ancakO ooooo sen geç bile kaldın![]()
Yaaa gülmekten yerlerdeyim desem yeridirBen kaçirmişim sonuna geldim ancak![]()