- 18 Eylül 2009
- 114
- 2
hmmm ilginç ilk defa duydum bikini bölgesinede kullanılıyormu acaba?
evet kullanılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm ilginç ilk defa duydum bikini bölgesinede kullanılıyormu acaba?
Kızlar kızlar kızlaaaaaar bu hamam otu yağını bulandan Allah razı olsun Koltuk altıma 3. seansımı yapmıştım tüylerimin yarısı yok artık ve çıkanlar da zayıf tüyler.
Veeee bikini bölgesi için bugün güzellik salonuna gittim,inanmazsınız çok az acı çektim.normalde kıvranırdım.Tüyler zayıflamıştı ve daha az tüy vardı.Bugün de bikini bölgemin ikinci seansına başlayacağım şuanda havalara uçabilirim
Ciddi misin ilk defa duydum ben bu yagı nasıl temin ettin peki?
canım şimdi burdan yazamam sanırım reklam olur diye 100mesajım olmadığı için özel mesaj da atamıyorum.ama malum arama motoruna hürrem yağı yazarsan arka planı pembe üstte turuncu banner olan bir site çıkıyor.yine turuncu bir kutunun içinde siyah yazıyla hemen sipariş ver yazısı çıkıyor ortada.İşte öyle bir site umarım anlatabildim
son zamanlarda kullanan var mı hanımlar ya aktarda bulabilirim inşallah merak ettim bir de kızarıklık falan yapmıyor değil mi?
Bu kadar kısa zamanda,böyle sonuç vermesi beni kıllandırıyor
Ya kızlarrr hamileler de kullanabiliyor muu?
bu hamam otu tüy almak için kullandğmz hamam tozuyla aynı şey mi ki ya ?
O kadar cok sey var ki, hangisini deniycegimi sasirdim. Bu yagida siraya koydum:)