Hamam Otu Yagi kullananlar

Kızlar kızlar kızlaaaaaar :KK1: bu hamam otu yağını bulandan Allah razı olsun :KK9: Koltuk altıma 3. seansımı yapmıştım tüylerimin yarısı yok artık ve çıkanlar da zayıf tüyler.
Veeee bikini bölgesi için bugün güzellik salonuna gittim,inanmazsınız çok az acı çektim.normalde kıvranırdım.Tüyler zayıflamıştı ve daha az tüy vardı.Bugün de bikini bölgemin ikinci seansına başlayacağım :KK9: şuanda havalara uçabilirim :KK52:

Kızlar kızlar kızlaaaaaar :KK1: bu hamam otu yağını bulandan Allah razı olsun :KK9: Koltuk altıma 3. seansımı yapmıştım tüylerimin yarısı yok artık ve çıkanlar da zayıf tüyler.
Veeee bikini bölgesi için bugün güzellik salonuna gittim,inanmazsınız çok az acı çektim.normalde kıvranırdım.Tüyler zayıflamıştı ve daha az tüy vardı.Bugün de bikini bölgemin ikinci seansına başlayacağım :KK9: şuanda havalara uçabilirim :KK52:

Ciddi misin ilk defa duydum ben bu yagı nasıl temin ettin peki?

Ciddi misin ilk defa duydum ben bu yagı nasıl temin ettin peki?

ayy ciddiyim ciddiyim vallahi :KK3: ben de acaba işe yarar mı yaramaz mı diye tereddütle aldım.İlk defa aldım böyle bişeyi denedim.Ama çok memnun kaldım inşallah devamı da gelecek.
Nerden aldığımı iki önceki sayfada anlatmıştım canım yine de yazayım.

canım şimdi burdan yazamam sanırım reklam olur diye 100mesajım olmadığı için özel mesaj da atamıyorum.ama malum arama motoruna hürrem yağı yazarsan arka planı pembe üstte turuncu banner olan bir site çıkıyor.yine turuncu bir kutunun içinde siyah yazıyla hemen sipariş ver yazısı çıkıyor ortada.İşte öyle bir site :KK9: umarım anlatabildim :KK54:

Aktarlarda yok sanırım.Ama bu anlattığım site asıl yeri satan galiba.

son zamanlarda kullanan var mı hanımlar ya aktarda bulabilirim inşallah merak ettim bir de kızarıklık falan yapmıyor değil mi?

evet ya konunun başlarında rabbish vardı ilk kullanan o olması lazım faydasını da gördüyse en çok o gördü veya görmedi bi yorum yazsada bizde ona göre alsak

Ben kullandım kollarımın altına 1 kere sürdüm azalma oldu ama ben düzenli kullanmadığım için şuanda yine aynı düzenli kullanırsanız gerçekten işe yarıyor

Ya kızlarrr hamileler de kullanabiliyor muu?

Bildiğim kadarıyla hamilelerin doktoruna danışması gerekiyor :KK34:

bu hamam otu tüy almak için kullandğmz hamam tozuyla aynı şey mi ki ya ?

canım yağ kokmuyo hiç,hamam otu tozuyla aynı değil sanırım.Hamam otu yağı epilasyondan sonraki ilk 4 günde kullanılıyo

insan güvenemiyo artık böyle şeylere bitmesinnde falan değilim artık azalsn yeter. bikini bölgesinde bi ara limon tuzu karınca yumurtası yağını ve kremini ayrıca hamamotunu denedim bunların hepsini aynı dönemlerde yapmıştm bi tanesi azalttı hala seyrek az çıkıyo ama hangisi etki etti ahh bi bilebilsem :KK5:

bioder krem kullandım yıllar önce. her gece sürülmesi insanı gıcık eden bişey. önce tüyleri sert çıkardı ama 6 ayın sonunda tüylerim kalıcı olarak bayağı azaldı. sonra sıkılıp kullanmayı bıraktım.

bioder serum aldım sonra vücut için. tentürdiyot gibi bişey. koyu renkli ve yapışkan bi hiç vermesi çok rahatsız ettiği için sadece bi kere kullandım, kalan 2 tüp hala duruyo.

karınca yumurtası yağı aldım, denedim. orjinaliydi ve çok memnun kaldım. elimde kalan 2 şişeyi bitirsem hiç sorunum kalmayacak belki ama erindim diyelim.

kıl tüy uzmanı oldum derken şimdi de bu çıktı.kullanım olarak karınca yumurtası yağıyla aynı görünüyo(tüyleri mümkünse kökünden aldıktan sonra 4-5 gece üst üste kullanmak 1 seans oluyo) ve 4-5 seansta kesin çözüm deyişi 4-5 ay bu sürecin işleyeceğini gösteriyo. yani kimse 1 sürüşte tamamen kurtulacağını düşünmesin :KK34: "taşı delen suyun şiddeti değil damlaların sürekliliğiydi" unutmayalım :KK34:

bunun sahteleri çıkıp artık siz piyasadan alamaz hale gelince bi şey daha çıkar. ama madem sonuç alındı, taşınma telaşelerinden sonra alıp deneyelim bakalım :KK37: bu arada alıcam denicem diyenlerden 2 kişi hariç kimse sonuç yazmamış. sonuçlarını beklyoruz herkesten

X