- 11 Temmuz 2012
- 250
- 0
yalan bu tür şeylere inanmayın daha da kötü olur.
ama baksana kullananlar var işe yaradığını söylüyorlar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende işe yaramasına sevindim canım ya bende kullanmak istiyorum benimde çene var ve çok sert gerçekten işe yarıyormu çenede gıdıkta anlatırmısın birde hangi siteden aldın nasıl kullandın yardımcı olursan çook sevinirim yüze kullanmayın yazıyor ama çok çaresizim
evet ben çok yerden okudum yüze kullanmayın yazıyordu. hatta facede firmayla kişilerin konuşmaları vardı. gıdığa kullanıyorum dedi birisi firmadaki de yüze kullanmayın dedi. ben gıdık bölgesine çok düzenli kullandım ve masajıda o kadar düzenli yaptımki gıdığım toparlandı (özendim her akşamda normal kremle devam ediyorum yakında gıdığım yok olacak:) kullandığımdan beri baya oldu ki aynen yazdığım gibi ağdayla aldırırdım 2. gün elime bişiler sert sert batardı. en kötüsü kocamın eline batması tabikide birde uzayınca maşallahı vardı kol tüylerimde çok yoğun ve uzun aynı onlar gibi oluyordu. işlem yaptığım günü yazmıştım hatırlayamadım şimdi ne zamandı ama şimdi de uzadı ama görünmüyor belki inceldiğindendir ben çok sinir olduğumdan inceliyorum, hani hemen bitti diyemem ama oda mucize olurdu sanırım, ama şu an elimi ben sürüyorum birkaç tüy hissedilir gibi ama eline bile gelmiyor çok hoş bir durum.
ayrıca yüze sürmedim ama en son elimde kalan yağı yüzümün yanlarındaki yine sakal gibi çıkan o yerlere sürdüm. onlara da dokunuyorum. normal tüy gibi değiyor elime eskisi gibi belirgin de değil. bu kadar değişim bile bence mükemmel ilk seansta böyle değiştiysek inşallah 4-5 seansta o tüylere veda edeceğim :)
birisi zararlımı diye yazmıştı. lazer yaptırmayı düşündüğümde doktorum (beni iyi tanıyan bir arkadaşım) zaten çok terliyorsun iyice boşaltacaksın derini açık olacak kanallar daha da çok terlemeye hazırlan dedi. doğan çocuğuma karınca yağı süreceğim dediğimde de minnacık çocuk sürerken birşey olsa eline yüzüne ağzına bulaşsa naparsın kolaymı doğuyor bir çocuk dediydi. bende sürerken baya dikkat ediyorum bu hamam otu yağını....
cevap yazdığın için çok teşekkür ederim ben yüzümü ağda ile aldım önceden sonra çok sert çıktı yanaklarım falan çenem sonra iğneli epilasyona gittim hala gidiyorum kıllAR inceldi ama bitmiyor bir türlü ve çok canım yanıyor arada yine kalın kıllar var tabi tek tük iğneli çeneme pek etki etmedi sert çıkıyor hala bende alıp deniyeceğim şimdi spariş vericem . çenemi cımbızla alıcam öyle uygulaycağım seninki kaç kullanımda inceldi yani hiç çıkmayan yer yokmu canım ? biten bir nokta falan
cımbızla alma bence kökleri çok güçlendiriyor. iğneli epilasyonu üni. ilk yıllarında yaptırdım. yüzüm gözüm saçım kapkara bişiydim. ilk iğneli epilasyon yaptırdım bende dayanamıyordum acısına ama 1 seneyi devirdim. hatta 1 sene 2 ay filan gittim. kaşlarım baş parmağım kalınlığındayken incecik oldu istersen devam edip bitirelim dedi. sonra sıkılırda şekil vermek istersen kaşın kalmaz dedi hakkatende yaptıran tanıdıklarım içini kalemle dolduruyordu riske atmadım şimdi ince bir kaşım var... ayrıca lisedeki simsiyah kız gitti saçlarım röfleli filan bana açık tenli diyorlar (çok açık olmasamda:) yani sonuç olarak iğneliye dayanabildiğin kadar devam et yanlız herkeste etkisi nasıldır bilmemde benim nedense zayıf kökleri bitirdi iğneli epilasyon. yüzüm kıl kaplıydı şimdi belirgin yanlarda var gıdıkta var. sert olanları etkilemedi. hiç çıkmayan yer dersen bacaklarımla mesela 3-4 günde bir epilatörle geziniyorduk çıkanları alıyordum. ilk uyguladıktan sonra 1 kez ara çıkanlara yaptım onada yine yağ sürdüm hiç bakmıyorum bile çıkmıyor. yanlarda ve gıdığımda da dediğim gibi sert elime gelen aynada iyice baktığında bile göze görünen bir tüy yok. hani çıkmadıki doğru dürüst sana çıkmayan belirgin yerler var diyeyim yani hepside aynı ölçüde etkilenmiş yağdan anca elinle hafif üzerine sürttüğünde hissedebiliyorsun tüyleri... ama dediğim gibi ben iğnelide yaptırmış biri olarak önünü alamadığım gıdığımdaki tüylerime güveniyorum kendilerini 1 haftaya kadar gösterirler bende o zaman yine yazarım :)
Merhaba :) Konuyu bir süredir takip ediyorum düzenli olarak. Benim de gıdık bölgemde ve çenemde tüylenme var. Pek sık rastlayamadığım bir durum bu çevremde. Sir ağda ile sık sık almak durumunda kalıyorum ve bu durum beni psikolojik olarak çok fazla etkiliyor. Öyle ki kendime kapandım. Sürekli elim çenemde oluyor, kapatma isteği duyuyorum. Ne denediysem uzun süreli, kalıcı bir yöntem bulamadım. Düşünsenize tatile gitmek istesem 3 günde peyda olan gıdık tüylerim yüzünden vazgeçiyorum. Yani kendimi güvende hissedemiyorum, sürekli aynadan kontrol etme gereği duyuyorum. Bu inanılmaz yorucu...
cımbızla alma bence kökleri çok güçlendiriyor. iğneli epilasyonu üni. ilk yıllarında yaptırdım. yüzüm gözüm saçım kapkara bişiydim. ilk iğneli epilasyon yaptırdım bende dayanamıyordum acısına ama 1 seneyi devirdim. hatta 1 sene 2 ay filan gittim. kaşlarım baş parmağım kalınlığındayken incecik oldu istersen devam edip bitirelim dedi. sonra sıkılırda şekil vermek istersen kaşın kalmaz dedi hakkatende yaptıran tanıdıklarım içini kalemle dolduruyordu riske atmadım şimdi ince bir kaşım var... ayrıca lisedeki simsiyah kız gitti saçlarım röfleli filan bana açık tenli diyorlar (çok açık olmasamda:) yani sonuç olarak iğneliye dayanabildiğin kadar devam et yanlız herkeste etkisi nasıldır bilmemde benim nedense zayıf kökleri bitirdi iğneli epilasyon. yüzüm kıl kaplıydı şimdi belirgin yanlarda var gıdıkta var. sert olanları etkilemedi. hiç çıkmayan yer dersen bacaklarımla mesela 3-4 günde bir epilatörle geziniyorduk çıkanları alıyordum. ilk uyguladıktan sonra 1 kez ara çıkanlara yaptım onada yine yağ sürdüm hiç bakmıyorum bile çıkmıyor. yanlarda ve gıdığımda da dediğim gibi sert elime gelen aynada iyice baktığında bile göze görünen bir tüy yok. hani çıkmadıki doğru dürüst sana çıkmayan belirgin yerler var diyeyim yani hepside aynı ölçüde etkilenmiş yağdan anca elinle hafif üzerine sürttüğünde hissedebiliyorsun tüyleri... ama dediğim gibi ben iğnelide yaptırmış biri olarak önünü alamadığım gıdığımdaki tüylerime güveniyorum kendilerini 1 haftaya kadar gösterirler bende o zaman yine yazarım :)
ben istedim bu yağdan olmadı koltuk altıma bacağıma sürerim çenemdeki sertler bir sakinleşse yanaklarımda falan iğneli sayesinde kalmadı zaten kılların elinde kalmışımm ya :/ ne olurdu sarı tüysüz birşey olaydım
Merhaba :) Konuyu bir süredir takip ediyorum düzenli olarak. Benim de gıdık bölgemde ve çenemde tüylenme var. Pek sık rastlayamadığım bir durum bu çevremde. Sir ağda ile sık sık almak durumunda kalıyorum ve bu durum beni psikolojik olarak çok fazla etkiliyor. Öyle ki kendime kapandım. Sürekli elim çenemde oluyor, kapatma isteği duyuyorum. Ne denediysem uzun süreli, kalıcı bir yöntem bulamadım. Düşünsenize tatile gitmek istesem 3 günde peyda olan gıdık tüylerim yüzünden vazgeçiyorum. Yani kendimi güvende hissedemiyorum, sürekli aynadan kontrol etme gereği duyuyorum. Bu inanılmaz yorucu...
ben istedim bu yağdan olmadı koltuk altıma bacağıma sürerim çenemdeki sertler bir sakinleşse yanaklarımda falan iğneli sayesinde kalmadı zaten kılların elinde kalmışımm ya :/ ne olurdu sarı tüysüz birşey olaydım
Arkadaşlarr benn külübee dahaa yenii katıldımm buu hamamm otuu sayesindee :)banaa teyzemm önerdii .benn kararsızdımm makinee mii kullansamm ağdaa mıı yaptırsamm diyee hepsindenn dee çok korkuyordumm teyzemlee buu sorunuu paylaşıncaa o daa banaa buu hamamm otuu şeyinii önerdii anlattığınaa göree çok basitmişş.çarşıdaanndaa istediğinn kadrr alabiliyormusssunnzz benn 5 liralıkk aldımm.kullanımıı çok basitt birazz suu ilee birr kaptaa karıyoruzzz yoğurtt gibii kılamaagelincee dişş fırçasıı gibii birr şeyy ileee yüzünüzz hariçç herr yereee sürebilirmisssinizz .1 -2 dk sonradaaa suu ttutuyorsunuzzz veee süprizzzzzzzzz .. aaaa tüylerinzz nerdee gitmişlerrmii yaşaasınnnnnn:))))))
bu hamam otu denilen şeyin diğer adı zırnık. zırnık asitli bir ot. tozu da öyle. belki yağını hafifletmişlerdir biraz. bunu hayvan derilerini eritmek için kullanıyorlar. tüy dökmek için çok etkili evet ama dediğim gibi deriyi eritip yakabilir. hele de ağda sonrası kesinlikle kullanmanızı önermiyorum, kalıcı hasarlar bırakabilir. zırnık otuyla ilgili bi başlık var, orda da bu üzücü tecrübeleri paylaşan kullanıcılar var zaten. ben de tüy dökücü olarak bikaç kere kullandım ama belirgin bir artış yaptı. jilet gibi. hatta parmağımda aylarca kapanmayan bir de yara yaptı. eritti resmen derimi. bi daha da kullanmadım zaten. kısaca önermiyorum yani.
Sonuçlar kalıcı mı oluyo bi daha tüyle filan uğraşmak zorunda kalmıyo musunuz yksa mesela 5 seans sonunda tüyler artık çıkmamaya başladı ve kullanmayı bıraktığınzda eski hale dönme durumu oluyo mu :44:
ayyyy arkadaşım Allah korusun yahu valla bende hiç öyle şeyler olmadı,baya da uzun bi zamandır kullanıyorum bu hamam otu yağını ama
canım valla benim tüylerim tamamen sona ermedi şuan daha,ama bazı yerlerde hiç çıkmamaya başladı.çocukların bıyıkları falan yeni terler ya aynen öyle oldu tüyler zayıflaştı ve azaldı inşallah zamanla hepsiii yok olur
inşallah canım merak ettiqim şey şu an kullanmayı bıraksan tekrar eski haline döner mi yoksa aynı zayflkta mı devam eder?
Ben de kullanmak istiyorum hamam otu yağını kızlar. Bacaklarımın alt kısmına uygulamayı düşünüyorum ilk olarak. Sipariş vereceğim ama kaç şişe kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Siz kaç şişe aldınız?
Anladım canım. Çok teşekkür ederim İnşallah faydasını görürüm. İlaç tedavim de devam ediyor bir yandan. İdiyopatik hirsutizm var bende.