Hamam Otu Yagi kullananlar

Bu kadar kısa zamanda,böyle sonuç vermesi beni kıllandırıyor :KK53:

:))) wallaa ben psikopata bağladım büyüteçle izliyorum sürdüğüm yerdeki tüyleri, çenemin altına gıdık bölgesine sürmüştüm herhalde alalı 2 hafta oldu kaşım bıyığım uzadı burda hala tık yok normalde de aldığım günün ertesi elime değerdi diken diken... inşallah böyle devam eder yaa

bacak içinde çok güzel bir ayırım oldu. üst bacağım çok çıkmıyor diye altı aldım sürdüm. ve öğrendim ki benim üst bacağa da sürmem gerekliymiş :))) üst bacak belirgin uzadı ama hala alt taraf çıkmadı. nolur değişmesin ben sabırla sürerim :)

koltuk altıma lazer yaptırdım. parasınıda peşin verdim bitirene kadar, o yüzden sürmek istemiyorum yağı... lazerden geçenlerde benim tüycüklerim ama maşallahları var almadan onları nasıl yaşayacağız bu yaz gününde bilemiyorum :S

birde 2 hafta çok kısa bir süre diyen warsa o kişi kaşlarımı görmeli şu an :)))))))) birde regl dönemine bugun yarın gireceğim. bakalım bu dönemide başarıyla atlatabilecek miyiz :)

Son düzenleme:
Lazerden de mi çare bulamadın? bence lazer en etkili çözüm...

hangi lazere gitti? o önemli ıpl ise bıraktığın zaman eskiye dönüyorsun ben diode yaptırıyorum. görünmüyor tek tük çıkıyor ama çıkanlarda uzuyor jiletle güçlendirmek istemiyorum ağda olmaz kollarımızı kaldırmadan kısa kollularla geziyoruz bakalım 6 haftamızı doldurup jiletimizi yapıp tekrar gidene kadar çekeceğiz bunu :))) başka bir topiktede saçıma yaptırdığım mezoterapiyi yazıyorum. bir taraf dökülsün diye bir taraf çıksın diye napacağımı şaşırdım wallaa :KK70:

hamamotu yağını araştırırken bütün yorumlarınızı okudum alıp denemeye karar verdım sipariş verdim yarın ulaşacağını söyledıler. Umarım zararı dokunmaz cildime artık herşeyi deneye deneye bi hal oldum:)

hamamotu yağını araştırırken bütün yorumlarınızı okudum alıp denemeye karar verdım sipariş verdim yarın ulaşacağını söyledıler. Umarım zararı dokunmaz cildime artık herşeyi deneye deneye bi hal oldum:)

umarım dokunmaz bende sipariş verdiğim yeri tlfnuma kaydettim eğer başarılı olursa ulaşamam filan yada yanlış görürüm sahtesini alırım :) benim aldığım cildime iyi bile geldi bacaklarıma gece krem sürmedim onunla yattım sabah krem sürmüş gibi canlıydı, ben hiç yıkamadım ama sürdüm 10 dk bekleyip yattım...

umarım dokunmaz bende sipariş verdiğim yeri tlfnuma kaydettim eğer başarılı olursa ulaşamam filan yada yanlış görürüm sahtesini alırım :) benim aldığım cildime iyi bile geldi bacaklarıma gece krem sürmedim onunla yattım sabah krem sürmüş gibi canlıydı, ben hiç yıkamadım ama sürdüm 10 dk bekleyip yattım...

işte aynen benim de böyle olmuştu :KK9:

Merhaba arkadaşlar! Ben de sizin gibi muzdaribim..epey zamandır araştırıyorum yağları tuzları..şöyle ki daha önce bi dönem biyoder krem kullandım..sonra serum..fakat işe yaramadı..şimdi geçen aktardan natura face tüy azaltıcı yağ aldım.. 4-5 gündür kullanıyorum..cildimi çok güzel yaptı ama bakalım kalıcı çözüm olacak mı? Kardeşim de hürrem yağını aldı..aldığım olumlu olumsuz sonuçları paylaşacağım..ve kullananlar lütfen yazsın..

ya kızlar bişey dicem bende tüylerimden çok sıkılıyor ve onları istemiyorum böyle araştırmaları yapıyroum ama kafama şuda çok takılıyor tamam biz bu tüylerin çıkmasını istemiyoruz ama bu tüyler vücudumuzun kimyası gereği çıkmak zorunda sonuçta şimdi biz böyle ürünleri kullanarak bunu engellersek bunun bizim sağlımıza zararı olurmu acaba ? bu tarz ürünleri duyduğumda kafamda hep bu soru oluyor benim ya :KK43:((

Ben de aldım ve bugün ilk seansıma başladım bakalım üç haftada çıkar benim normalde bakalım üç hafta sonra neler olcak. yalnız sanırım tam olarak alamamışım ben tüylerimi ince ince tüyler kalmış onları da alayım yarın sürüneyim bol bol arap yağı bol bulunca hesabı oldu benimki ayy çokk heyecanlıyımm:KK52:

Bugün bana aktar önerdi kızı kullanmış ağda yaptığı halde haftasına tüyleri çıkıyormuş ama bu yağı kullandıktan sonra seyrek ve geç çıkmaya başlamış bazıları da çıkmamış bile. Bende yarın gidip alacağım kadın bir araştır istersen dedi gene emin olabilmem için gene denemeye değer diyorum alacağım.

canım ben ilk seansımın sonucunu anlatayım sana,benim tüylerim çok çabuk çıkar ve çok kalın çıkardı.kolumdaki ve koltuk altımdaki tüyler yine çabuk çıktılar ama tüylerim gerçekten zayıflamıştı.o kadar cılızlar ki anlatamam.Özellikle kollarımdaki tüyler beni çok rahatsız ederdi.Ama şuan çok zayıf çıktılar ve acaba bidaha almasam mı falan diye bile düşündüm :21: ve bazı yerlerde hiç tüyüm çıkmadı.
koltuk altında falan boşluklar var yani çoğu yerde.bikini bölgeme de uyguladım ve hâlâ orada tüylerim çıkmadı,çıkanlarsa çok cılız tüyler :KK76: bende işe yaradı açıkçası :KK9: bu ilk seansımdı.ve faydasını hemen gördüm açıkçası bende güvenememiştim olur mu olmaz mı diye düşünmüştüm ama iyiki almışım diyorum şuanda :KK42:
sanırım estoda isimli kullanıcı da faydasını görmüştü

zaman zaman kaçıncı seanstasın ve etkiler nasıl yorumlarını paylaşırmısın lütfennnn noluuurrrr=(((

zaman zaman kaçıncı seanstasın ve etkiler nasıl yorumlarını paylaşırmısın lütfennnn noluuurrrr=(((

paylaşayım tabii ki canım :) koltuk altı bölgemden pek bişey anlamıyorum artık,malum yaz mevsimindeyiz çıktıkça alıyorum bazen de kullanmayı unutuyorum o yüzden koltuk altım için pek bişey diyemeyeceğim,anlamıyorum çünkü sık sık aldığım için.ama bikini bölgemde çok değişiklik var,ikinci seansımı uyguladım oraya,ve tüyler gerçekten azaldı,boşluklar var artık heryerde çıkmıyo.3.seansımı uygulamaya daha var,tüyler yavaş da çıkıyo :KK9:

bende gördükten sonra araştırmaya başladım. kızlar ben bunun toz halini ağdadan sonra krem yapıp kullanmıştm çok inceltiyor ve azaltıyordu gerçekten ama bazı yerlerimi yaktı hafif iz kaldı bende kullanamıyorm açıkcası yağı da aynı etkiyi yapıyorsa kullanmak mantıklı yağ tahriş etmez sonuçta aktarıma söyledim bende duydum soran çok getirtebilme yetkimizz varsa getirtiirm dedi bakalm bekliyorm olmadı netten alırm

umarım memnun kalırsın canım,sen de sonuçlarını bize söyle :KK34:

Selam

Ben ilk seansımı bitirdim fakat üzerinde yazdıklarına sadık kalmadım yani düzenli kullanmadım:KK50::KK50: ama kollarımda ve bacaklarımda çıkan tüyler ince geldi belki tam çıkmadığı içindir:KK53: Bu arada bacaklara kollara bol bol sürünce yağım çok az kaldı ve yeniden sipariş verdim. Yağlar geldikten sonra ikinci seansa başlayacağım ama bu defa yazılanlara uyucağım ve ilk seans kabul edicem. bakalım sonuç ne olacak.

Bence bu yağı denemekten kaçınmayın sonuçta çok fazla birşey ödemiyorsunuz ve belki şans eseri size iyi gelebilir. :KK76::KK76::KK76:

:))) wallaa ben psikopata bağladım büyüteçle izliyorum sürdüğüm yerdeki tüyleri, çenemin altına gıdık bölgesine sürmüştüm herhalde alalı 2 hafta oldu kaşım bıyığım uzadı burda hala tık yok normalde de aldığım günün ertesi elime değerdi diken diken... inşallah böyle devam eder yaa

bacak içinde çok güzel bir ayırım oldu. üst bacağım çok çıkmıyor diye altı aldım sürdüm. ve öğrendim ki benim üst bacağa da sürmem gerekliymiş :))) üst bacak belirgin uzadı ama hala alt taraf çıkmadı. nolur değişmesin ben sabırla sürerim :)

koltuk altıma lazer yaptırdım. parasınıda peşin verdim bitirene kadar, o yüzden sürmek istemiyorum yağı... lazerden geçenlerde benim tüycüklerim ama maşallahları var almadan onları nasıl yaşayacağız bu yaz gününde bilemiyorum :S

birde 2 hafta çok kısa bir süre diyen warsa o kişi kaşlarımı görmeli şu an :)))))))) birde regl dönemine bugun yarın gireceğim. bakalım bu dönemide başarıyla atlatabilecek miyiz :)

sende işe yaramasına sevindim canım ya bende kullanmak istiyorum benimde çene var ve çok sert gerçekten işe yarıyormu :KK43:çenede gıdıkta anlatırmısın birde hangi siteden aldın nasıl kullandın yardımcı olursan çook sevinirim yüze kullanmayın yazıyor ama çok çaresizim :KK43:

X