Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullananlar yorum yapıcaktı.Yapmalarını rica ediyorum...Bende bugun şipariş verdim bakalım...
Ya kullanıp sonuc alan yokmuuuu
Çok sevindim CNm senin adına sanırım bu sefer kurtulcaz bu tüylerden:) peki miktar olarak ne kadar sürdün yani bayaa yağlı yaglimi oluo bol bol mu suruosun; cnku bende aldım suruorm ama ya direk emio Yada azmi suruorum anlamadım
canım ben ilk seansımın sonucunu anlatayım sana,benim tüylerim çok çabuk çıkar ve çok kalın çıkardı.kolumdaki ve koltuk altımdaki tüyler yine çabuk çıktılar ama tüylerim gerçekten zayıflamıştı.o kadar cılızlar ki anlatamam.Özellikle kollarımdaki tüyler beni çok rahatsız ederdi.Ama şuan çok zayıf çıktılar ve acaba bidaha almasam mı falan diye bile düşündüm ve bazı yerlerde hiç tüyüm çıkmadı.
koltuk altında falan boşluklar var yani çoğu yerde.bikini bölgeme de uyguladım ve hâlâ orada tüylerim çıkmadı,çıkanlarsa çok cılız tüyler bende işe yaradı açıkçası bu ilk seansımdı.ve faydasını hemen gördüm açıkçası bende güvenememiştim olur mu olmaz mı diye düşünmüştüm ama iyiki almışım diyorum şuanda
sanırım estoda isimli kullanıcı da faydasını görmüştü
ürünü hangi siteden aldınız bende kullamayı dusunuyorum.
Bir zamanlar da karınca yumurtası yağı mucize olarak pazarlanıyordu. Fiyasko olduğu onaylandı. Ee, bunlar boş durur mu? Hemen yeni bir yağ daha sürdüler piyasaya. 20 liralık ürünün 20 milyon sitede reklamı var! Piyasaya çıkalı 2 ay oldu; kullanıp da faydasını gören(!) bir çok müşteri var! Bu yağın da mutlaka faydası vardır ama saçı dökülenlere. Önceki yağı kullananlar bayağı bir kıllandılar zira.
Bakıyorum da kimse etkisi görmemiş demekki yazma geregi duyulmamış.Zamanında karınca yagı denemiştim bende hiç etkisini görmedim.Bu da onun gibi bi para tuzagı demek.
canım ben ilk seansımın sonucunu anlatayım sana,benim tüylerim çok çabuk çıkar ve çok kalın çıkardı.kolumdaki ve koltuk altımdaki tüyler yine çabuk çıktılar ama tüylerim gerçekten zayıflamıştı.o kadar cılızlar ki anlatamam.Özellikle kollarımdaki tüyler beni çok rahatsız ederdi.Ama şuan çok zayıf çıktılar ve acaba bidaha almasam mı falan diye bile düşündüm ve bazı yerlerde hiç tüyüm çıkmadı.
koltuk altında falan boşluklar var yani çoğu yerde.bikini bölgeme de uyguladım ve hâlâ orada tüylerim çıkmadı,çıkanlarsa çok cılız tüyler bende işe yaradı açıkçası bu ilk seansımdı.ve faydasını hemen gördüm açıkçası bende güvenememiştim olur mu olmaz mı diye düşünmüştüm ama iyiki almışım diyorum şuanda
sanırım estoda isimli kullanıcı da faydasını görmüştü