Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende arkadaşlarımdan duydum . onlar araştırıyorlardı tüylerden kurtulma yöntemlerini .. dediler ki 6 kutusu 74 lira bizde iki arkadaş alıcaz 3 - 3 paylaşıcaz denicez dediler .. bende düşündüm hesapladım zaten agda için aldığımız malzeme aylık 20 lirayı buluyo bu da 6/74 kutusu 12 liraya felan geliyo .. bende dedim kızlar bende alayım sizinle onlarda dedi ki o zaman 2 tane 6 li alalım 4-4 bölüşelim .. artık öle yapıcaz bi kaç ay kullanalım bakalım umarım işe yarar yaramazsa paraya değilde hevesime üzülücem artık kurtulmak istiyorum ilk defa güvenip bi şey denicem bu konuda .. bakalım yaşıcaz görcez .. bu arada benim emzirdiğim bebeğim var arakadaşlarında hamile kalma çabaları var o yüzden onuda araştırmışlar ne emzirene nede hamileye bir zararı yokmuş .. bi de doğal bi ürün diyolar zaten .. ben i sıkıntı olacağını düşünmedim .. paylaşayım istedim :)
aman diyorum kızlar üniversitedeyken denemiştim ooyyyy o ne koku tüy dökücü kremden farkı yok benim kullandıgım tozdu slandırıp sürüp bekliyorsun şu veetler gibi faydasız yani..
benim hamamotu yağım geldi kızlar dün akşam bıyıklarımda denedim kokusunu merak edenler koku yok gibi birşey..cok ama cok hafif bir yanma oldu sanki sürdüğümde hepsi bu bakalım tüyler çıkarken etkisi farkedilecekmi..
canım bnde sipariş verdim yarın gelcek inşallah cuma günüde denemeyi düşünüyorum ama sitesinde okudugum kadarıyla yüzde kullanılmıyomus ya yüz bölgesinde pek etki etmiyomus ve diger bölgelere göre de cok hassas oldugu için tahriş edebiliyomuş yüz bölgesinde bi etkisi yokmuş yani acık acık yüzde kullanılmaz yazmıslar
bir şişesi tüm bacak ve kollara ne kadar süre yeter acaba yada yetermiki acaba :) alanlar bi bilgi verirse sevinirim epilasyondan sonra bi kaç gün sürmek gerkeiyo sanırım ben kollar bacaklar için düşünüyorum işe yararsa ama küçük bi şişedir o şimdi :44:
Arkadaşlarr benn külübee dahaa yenii katıldımm buu hamamm otuu sayesindee :)banaa teyzemm önerdii .benn kararsızdımm makinee mii kullansamm ağdaa mıı yaptırsamm diyee hepsindenn dee çok korkuyordumm teyzemlee buu sorunuu paylaşıncaa o daa banaa buu hamamm otuu şeyinii önerdii anlattığınaa göree çok basitmişş.çarşıdaanndaa istediğinn kadrr alabiliyormusssunnzz benn 5 liralıkk aldımm.kullanımıı çok basitt birazz suu ilee birr kaptaa karıyoruzzz yoğurtt gibii kılamaagelincee dişş fırçasıı gibii birr şeyy ileee yüzünüzz hariçç herr yereee sürebilirmisssinizz .1 -2 dk sonradaaa suu ttutuyorsunuzzz veee süprizzzzzzzzz .. aaaa tüylerinzz nerdee gitmişlerrmii yaşaasınnnnnn:))))))
ama bu agdadan sonra yag gibi suruluyormus ben tozu biliyorum acida veriyor galiba oo bunda agda yapip oyle kullanin diyorlar...