Hamam Otu Yagi kullananlar

çoğu kişi para tuzağı diye düşüyor da işe yarayanda var tabiki herkezin vücudu bünyesi farklı. ben sizee taaa lisedeki deneyimimi anlatayım. o zaman o beyaz tozz olan hali vardı. yaptım sürdüm. bu iki kelime kadar kolay olmadı tabi dehşet bir kokusu var ilk deneyimim banyodaydı. annemden bir sürü laf yedim. evi boşalttı gitti ananemde kaldı :KK70: o denli. tüylerime resmen acıdımm eridi resmen. tüylerinn alınıpta sürüleceğini bilmiordumm. sonra 2. kez denedim. tabi deneyim yok birde gençsin gördüğüm yerlere yapayım başıma birşey gelmesin dedim dize kadar kısmın sadece ön kısmına sürdüm. 3. kezde denedim. dedikleri gibi seyrekleşti. yanlız bende şöyle bir etki oldu sürerken neyi kullansam eridi deforme oldu metalide birşey olur diye süremedim. elimle sürdüm tırnaklarım eridi. tavsiyem 3 kat eldiven giyip tırnak bölümüne değdirmemeniz. tabi bunları görünce korktum. 4. seanstan sonra bıraktım. şimdi 30 yaşındayım. bacağımın her yerinde tüy var ön dize kadar yok :S çok komik bir görüntü umarım bu yağı aldığımda diğer kısımlarıda eşitlerr bende alıcam.

cok komik anlatmissin, cok güldüm. ama bu arada yagi kullananlardan memnun olanlar da var sanki. memlekete geldigimde ben de ismarlamayi kafaya koydum. alerjik reaksiyona sebebiyet vermiyorsa eger, denemeye deger gibi.
ama belki bu arada sonuctan bahsedecek arkadaslar da vardir, merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
bende sipariş vermek istiyorum ama kullananlar seansları bitirip cevap yazınca sonuçlar iyi olursa verelim siparişi
ahh bu tüyler ahh :KK43:

slm bayanlar ben bu ay sanki farkı daha net görebiliyorum 2. seansı yaptım cıkmaya başladılar ama gerçekten azalma var.. çıkanlarda incelmişler eskisi gibi rahatsız etmiyorlar beni bakalım kullanmaya devamm..

little- angel ve estoda arkaşarların yorumlarını takip ediyorum. paylaştığınız için teşekkürler. yine bir düzen/ kandırmaca değildir umarım. ve kurtuluruz artık. teşekkürler.

canım şimdi burdan yazamam sanırım reklam olur diye 100mesajım olmadığı için özel mesaj da atamıyorum.ama malum arama motoruna hürrem yağı yazarsan arka planı pembe üstte turuncu banner olan bir site çıkıyor.yine turuncu bir kutunun içinde siyah yazıyla hemen sipariş ver yazısı çıkıyor ortada.İşte öyle bir site :KK9: umarım anlatabildim :KK54:

bende tarif ettiğin yerden sipariş verdim kargoya ulaşmış yarın elimde olacak ağdamı bile beklettim bu gelecek die :) umarım değer bende adım adım yazacağım nolduğunu :KK70:

bende tarif ettiğin yerden sipariş verdim kargoya ulaşmış yarın elimde olacak ağdamı bile beklettim bu gelecek die :) umarım değer bende adım adım yazacağım nolduğunu :KK70:

inşallah faydasını görürsün sen de :) bende bekletmiştim epilasyonumu aynen :KK9: senin de iyi haberlerini bekliyoruz spirochetcim.tüylere elveda diyelim artık :nazar:

bu akşam gezerken tesadüfen gördüm aktarda 15 tl ye aldım ...şimdi denedim kolumun bir bölümünde tüyler alınmamıştı bu arada ..5 dk bekledim ne olur olmaz diye yıkayayım dedim ....sürdüğüm yerdeki tüylerde yıkayınca gitmiş :KK52: şok oldum ...süper bişey ozaman bu ya :)))) şimdi koltuk altıma sürdüm yeni çıkmıştı tüyler bakalım bekliyorum ...kokusu kötü ama böyleyse değer bence :KK53:

Son düzenleme:
kızlar yağını bilmiyorum ama şöyle bişe duymuştum eskiden bu gerçek hamam otlarını kullanıyormş bayanlar ve eskiden hamamlarda çok meşurdu biliyosunuz ve büyükannemn kız kardeşi bundan sürmüş zamnında ve tüyleri yok olmuş ve hiç bidaha çıkmamş bende eczaneden alıyodum emmak diye geçiyor hatta ismi,ama aktarlardan alsam daha iyi faydası olacak sanki çünkü benim aldığım kokulu gül kokulu hatta zannedersem gene içine bişe katmşlar ve doğallığını bozmuş olablrler ..diyeceklerim bunlar zararı olmaz tüylerden azalma mutlaka görürsünüz ama öyle 1-2 denemeyle değil tabi yağını bile 4-5 seansta kullannn diyolar tavsiyem jilet kullanıyorsanız hemen buna geçin derim:) kendinize cici bakın öptüm

çok geçmedi üstünden ama bildirim yapayım dedim. geldi benim yağlarım çok güzel faturalı filan geldi. bugun 4. günüm olacak inşallah...

çenemin altındaki tüylerden şikayetçiydim. yüze sürmeyin demişler sadece çene altıma sürdüm. henüz belli olmaz ama ordaki tüyler 2. gün jiletle almışım gibi çıkardı henüz kıpırdamadılar. birde en güzel yanı şu oldu zaten diyet yapıyorum biraz vermiştim. gıdığım vardı. bu yağı sürecem diye 3 gündür 10 dk masaj yapıyorum oraya baya düzleşmiş dün akşamki resimlerime face den yazan bile olmuş diyet bu sefer gıdığıda vurdu demişler :) birde bacaklarıma sürdüm ama bacakları çıktıkça tek tük aldığımdan çıkmadılar ama gözüme de görünmedi.

birde avantaj yanlarını söyleyeyim daha önce yazmıştım hamam otu tecrübemi, bu hiç kokmuyor. kocam farkında bile değil sürdüğümden giriyorum banyoya 15-20 temizlik yapıyorum diye sürüp çıkıp yatıyorum. (farkında olduğu tek konu banyonun temiz olmaması :) aaaa yavaş yavaş yapıyorum dedim :))) napayım yani evlendiğimizden beri ota yağa verdiğim para ve sonuçsuz kalması adamın gözüne batıyor bu kez çaktırmadan yapacağım :KK70:

Kızlar sonuçları yazın lütfen bende bu yağdan almak istiyorum memnun kalırsanız eğer

bu akşam gezerken tesadüfen gördüm aktarda 15 tl ye aldım ...şimdi denedim kolumun bir bölümünde tüyler alınmamıştı bu arada ..5 dk bekledim ne olur olmaz diye yıkayayım dedim ....sürdüğüm yerdeki tüylerde yıkayınca gitmiş :KK52: şok oldum ...süper bişey ozaman bu ya :)))) şimdi koltuk altıma sürdüm yeni çıkmıştı tüyler bakalım bekliyorum ...kokusu kötü ama böyleyse değer bence :KK53:

Senin aldığın tozumuydu yağımıydı canım ?

X