- 23 Mayıs 2012
- 127
- 0
çoğu kişi para tuzağı diye düşüyor da işe yarayanda var tabiki herkezin vücudu bünyesi farklı. ben sizee taaa lisedeki deneyimimi anlatayım. o zaman o beyaz tozz olan hali vardı. yaptım sürdüm. bu iki kelime kadar kolay olmadı tabi dehşet bir kokusu var ilk deneyimim banyodaydı. annemden bir sürü laf yedim. evi boşalttı gitti ananemde kaldı o denli. tüylerime resmen acıdımm eridi resmen. tüylerinn alınıpta sürüleceğini bilmiordumm. sonra 2. kez denedim. tabi deneyim yok birde gençsin gördüğüm yerlere yapayım başıma birşey gelmesin dedim dize kadar kısmın sadece ön kısmına sürdüm. 3. kezde denedim. dedikleri gibi seyrekleşti. yanlız bende şöyle bir etki oldu sürerken neyi kullansam eridi deforme oldu metalide birşey olur diye süremedim. elimle sürdüm tırnaklarım eridi. tavsiyem 3 kat eldiven giyip tırnak bölümüne değdirmemeniz. tabi bunları görünce korktum. 4. seanstan sonra bıraktım. şimdi 30 yaşındayım. bacağımın her yerinde tüy var ön dize kadar yok :S çok komik bir görüntü umarım bu yağı aldığımda diğer kısımlarıda eşitlerr bende alıcam.
cok komik anlatmissin, cok güldüm. ama bu arada yagi kullananlardan memnun olanlar da var sanki. memlekete geldigimde ben de ismarlamayi kafaya koydum. alerjik reaksiyona sebebiyet vermiyorsa eger, denemeye deger gibi.
ama belki bu arada sonuctan bahsedecek arkadaslar da vardir, merakla bekliyorum.
Son düzenleme: