- Konu Sahibi hxixztutkunu!!!
-
Canim bildigimiz doktorlarin kullandigi ince eldivenlerden iste.. Kili tutuyorsun ve cekiyorsun,bu kadar basit..:) Biraz ugrasman gerekiyor ama sanirim degiyor..
hoşgeldin canım memeleketime a.s. canım ya bende ucuz alıyorum diye seviniyordum...küçük bir kavonoz aldım 3 ytl verdim...bide ay nekadar ucuzmuş diyorum aktarcıya :Roflol: neyse birdaha ki sefere urfada daha ucuza satıyorlar derim belki indirim yapar sırnaşık şeyselam kızlar ben hamam tozunu çok araştırdım asıl yeri urfa eltim ordan almış 5 kg kadar ondan kullanıyo ve çok menun ben küçük bir bölgemde denedim harika birşey ah birde o kokusu olmasa süper pürüzsüz bil cilt yumuşacık kıvılcım1 arkadaşın bahsettiği kutudan bende aldım aktardan 2 ytl içinde 80 gr var fakat urfa da 1 kg 2 ytl çok araştırdım urfadan alabilecek biri varmı diye bulamadım sitede yeniyim zaten özel mesaj gönderemiyorum urfalı arkadaşlar var ama onlara nasıl ulaşırım bilmiyorum yardım eden cevap yazan olursa memnun olurum kıvılcım1 arkadaşım ben kocaeli ne gelin geldim şuanda bursada oturuyorum iş nedeniyle kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım memeleketime a.s. canım ya bende ucuz alıyorum diye seviniyordum...küçük bir kavonoz aldım 3 ytl verdim...bide ay nekadar ucuzmuş diyorum aktarcıya :Roflol: neyse birdaha ki sefere urfada daha ucuza satıyorlar derim belki indirim yapar sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?