Hamam Otu Tozunu Duyan Varmi?

ya evet yakıcı olduğu doğru fakat şuanda cildime bir zararı olmadı...2 dk da tüylerden kurtuldum...ama çok kullanımda zarar verir mi bilemem. ben özellikle bunu bana öneren kıza sordum.. o da her 2 haftada bir yapıyormuş ve kızarıklık filan yapıyormu diye özellikle sordum ya da başka yan etkileri olup omadığını hayır yok dedi..aslında bir satıcı olarak yok demesi normal tabi ama yine de bilemiyorum.sık kullanımda zararı olup olmayacağını...aslında yakıyor derken birtek tüyleri yakıyor yani cildi yakmıyor..zaten cildi yaksa durukadıktan sonra hemen yanık etkisi geçmez cilt yanmaya devam eder...işte zararı olup oolmadığını kullanmaya devam edersem öğrenicem...

gerçekten de iyi bir çözüm.arkadaşım kullandı çok memnun kaldığını söyledi.o da senin gibi ağda yapamıyormuş.canı acır diye korkuyormuş.bu krem gibi şeyi almış ve çok memnun kaldığını söyledi ama kokusu çok feciymiş

evet canım ya kokusu çok kötü ama allahtan kokusu insan vücudunda kalmıyor sadece ortamı biraz kokutuyor okadar..onun dışında gerçekten çok pratik bir yöntem..

Kivilcimin Bahsettiği Haham Otu. Tamamen Bitkisel Yani Zarari Felan Yok. Eskiden Annelerimiz Hamamlarda Kullanirmirlarmiş. Ağda Yerine Zararli Olabileceğini Sanmiyorum. Bikere Bende Denedim Ama Kokusu Yüzünden Biraktim

adını öğrendiğim iyi oldu :) evet haklısın canım ya kokusu kötü ama önemli olan sonucu valla sonuç iyi olduktan sonra katlanıyorum..ayrıca kullandığınız an lifledikten sonra yani durularken bacaklarınızın nekadar kaygan ve pürüzsüz olduğunu hissediceksiniz..okadar pürüzsüz yaptı ki anlatamam...ah birde kokmasa

arkadaşlar onun adı hamam tozu cokk eski bir yöntemmiş.annemler anlatırdı.hamama gidilince hemen çözüm verdiğinden kullanırlarmıs eskiler adı ordan geliyor.
bi zararı yok fakat tek yaptığı tüyleri derinin üstünden kesmek .
kökünden almadığından azalma söz konusu değil.
ama jiletten iyidir.tüylerin derinin üstünde uzama süresi ne kadarsa ozaman çıkıyor tüyler.fakat jilette bu uzama hızı artıyor çünkü tüye metal değiyor.cımbız jilet metaller değmemeliymiş .

selam kızlar ben hamam tozunu çok araştırdım asıl yeri urfa eltim ordan almış 5 kg kadar ondan kullanıyo ve çok menun ben küçük bir bölgemde denedim harika birşey ah birde o kokusu olmasa süper pürüzsüz bil cilt yumuşacık kıvılcım1 arkadaşın bahsettiği kutudan bende aldım aktardan 2 ytl içinde 80 gr var fakat urfa da 1 kg 2 ytl çok araştırdım urfadan alabilecek biri varmı diye bulamadım sitede yeniyim zaten özel mesaj gönderemiyorum urfalı arkadaşlar var ama onlara nasıl ulaşırım bilmiyorum yardım eden cevap yazan olursa memnun olurum kıvılcım1 arkadaşım ben kocaeli ne gelin geldim şuanda bursada oturuyorum iş nedeniyle kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrrrrr

hoşgeldin canım memeleketime a.s. canım ya bende ucuz alıyorum diye seviniyordum...küçük bir kavonoz aldım 3 ytl verdim...bide ay nekadar ucuzmuş diyorum aktarcıya :Roflol: neyse birdaha ki sefere urfada daha ucuza satıyorlar derim belki indirim yapar sırnaşık şey

benim bi arkdasım var yaklaşık 5 aydır kullanıyo valla oda çok memnun hemde baya azalltıgını söylüyo,ilk kullanımda jiletinki gibi çıktıgını ama her seferinde daha yumuşak çıktıgını söyledi.

sağol canım bende eltimde kg olarak görünce aktardaki 80gramcık şeyi alamadım eşim almış haberim yoktu urfalı bir arkadaş bulursak inşaallah ondan rica ederiz belki ödemeli kago ile gönderir urfalı arkadaşlarrr duyun sesimizi yardım edinnnnnnnnnn

bu hamam otu daha once burda cok konusulmustu yanılmıyosam.
eger o ıgrenc kokusuna, cıldı yakmasına ve jıletten hıcbır farkı olmamasına ragmen uzun zahmet gerektıren bır toz olmasına aldırmadan uzun sure kullanmayı gozum kesmedı ve ılk denememden sonra copu boyladı.
eger lazer epılasyonumdan bır sonuc alamazsam karınca yumurtası yagını denemeyı dusunuyorum.

dediğin hamamotu tozunu kullandım ama ağda yaptıktan sonra sürülürse azalma yapıyomuş ben direk sürdüm bacaklarıma ve bir haftada çıktı sürekli kullanmak gerekiyo sanırım bende hiçbir yöntemde istikrarlı olamıyorum ama kızlar kullanırken eldiven takmak gerekiyomuş elimde gümüş yüzük vardı ve işim bittikten sonra bi baktım yüzük simsiyah olmuş aşınmış korktum valla açıkçası

Aerkadaşlar herşey gibi hamam tozuda değişti artık.Eczaneden alın parfümlüsü var mis gibi kokuyor sürekli lapiden tazı şeyler kullananlar için gayet iyi bir ürün.yüz gölgesinde kullanmayın.

allahım ya bende başlıktan koşmanın yararlı olduğu ile ilgili haber vereceksin sonucunu çıkardımnaniknaniksırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…