- Konu Sahibi hxixztutkunu!!!
-
allahım ya bende başlıktan koşmanın yararlı olduğu ile ilgili haber vereceksin sonucunu çıkardımnaniknaniksırnaşık şey
birinin böyle bir sonuç çıkartacağı aklımın ucundanbile geçmemişti fisfisfis:1rolleyes:
canım bencede acil durumlar için çok pratik bir çözüm..bence jiletle aynı etkiyi vermiyor..farkındaysanız jilet kullanıldığında çıkan tüyler çok sert çıkıyor fakat bu ürününü kullandığımızda tüylerin yumuşak çıktığını farkettim özelliklede özel bölgede.....zamanla azalttığı söyleniyor tüyleri ben kullanmaya devam edicem umarım doğrudur...
Enterasan bir bilgi olacak ama, jiletle kesilen tüyler aslında daha sert çıkmıyor. sadece jilet tüyleri deriye paralel olarak kestigi için normalde sivri olan tüy uçları tepesi kesik olarak uzuyor. Elimize sert gelmesi de tepesinin kenarları olması (örnek: Diş fırçlarının kıllarının da tepesini o yüzden hafif bombeli yaparlar)
Hamam otu ya da tüy dökücü krem ise tüyü bir nevi erittiği için, tepesi kesik değil bombeli oluyor, elimize yumuşak geliyor.
Evet sahiden hoş ve enteresan bir bilgi.Üstelik te mantıklı.
Arkadaşlar Böyle şeyler Kullanmayin Kütfen Zarar Vermeyeceği Ne Malum Yakici şey Diyorsunuz Ondan Kullandiğiniz Yerde Yara Yapabilir.acil Durumlar Için Kullanin Ama Sürekli Kullanmanizi Tercih Etmiyorum.
Malum Bölgeniz Için Doğum Eldivenini Tavsiye Ederim 1 Ayda Anca Belli Oluyolar
Bel Sirt Göğüs Tüylerinede Sir Ağdayi Tavsiye Ederim Hem çok Güzel Yapiyo Hem Zor çikiyo Hem Azaltiyoo
iyide jiletle alınmış tüyü, daha sonra ağdayla da alsan yine kalınlaşmış bir şekilde çıkıyor..eğer üstü kesildiği için olsaydı, bir dahakini ağdayla aldığımızda yine eski haline dönerdi..ama maalesefki eski haline dönmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?