• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam Otu Tozunu Duyan Varmi?

Çok kötü kokuyor.
Jiletle aynı sonucu veriyor.
İşlem olarak da jilet kadar zor.
En azından jiletin yakıcılığıy yok.
Ben denedim ve beğenmedim.

arkadaslar iyice arastirmadan böyle ürünleri cildinize yaklastirmayin derim ben sonra daha buyuk cikilmaz sorunlar yaratiyor

selam. arkadaşlar yanlış kullanıyorsunuz hamam tozunu..tamam dediğiniz gibi de kullanıyor ama ben araştırdım ve su şekilde kullandım.önce ağda yapın daha sonra hamam tozunu kullanın.inanın çok etkili oluyo.ben ilk defa kullandım ve bazı yerlerde hiç çıkmadı çıkanlarda oldukça inceydi.bazılarının cildinde yanma ve yara yapmış ama bende ne yanma nede yara oldu. ama yara olanların cildinde de yaralar bi süre sonra geçiyormuş.

yani kökten alınca o kökteki yeni kıl hücrelerini yakması için mi kullanacagız bu hamam otunu...tahris yapmasından korkuyorum, sonucta agda yapınca birazcık kızarıyo gözenekler acılıyo...kafamçokkarıştıyasakkelimeyasakkelime

teyzem kullanıyodu uzun zamandır..bizde kullanmaya başladık başta evet hemen çıkarıyomuş ama zamanla hem azalıyomuş hemde daha geç çıkarıyomuş..ben bacaklarım ve kol altıma makina kullanıyorum ama bikini bölgem için hamam otunu kullanıyorum çünkü jilet yayıyo ve çoğaltıyo makina ise batık ve iltihap yapıyo..valla çok memnunum ben tavsiye ederim..üstelik jiletle aldığında nokta nokta çirkin duruyo bunda öyle bişi olmuyo harika pürüssüz duruyo...

kimseye tavsiye etmem ben bi kaç kez kullandım kokusu zaten irenç ayrıca hiç bi işede yaramıyo benim bazı arkadaşlarımıda tahriş etti helede hassas ciltler kesinlikle kullanmayınız...

ben 6 yılı geçkindir bikini bölgeme kullanıyorum evet çok hassas ciltlerde ve emeliyat ve yara izi olanlarda tahriş oluyo.
bende hiç bisorun çıkmadı çok memnunum

bizim memlekette bakkalda bile satılıyo,sürdükten 1 dk sonra kendiniz koparıyosunuz tüyleri...malum bölge için iyi bir tüy dökücü, ama tüyleri azaltmada pek bir fayda görmedim

arkadaşlar o çok pis kokuyor ya.kullandığınıza değmez.ben kullanmadım ama misafirliğe gittiğim evin tuvaletinde çok iğrenç bir koku vardı.samimiyetimize dayanarak çok kötü bir koku var dedim.o da aşağıdakiler hamam otu yapacaklardı o kokuyor dedi.yani bir üst komşunuzu dahi mahvediyor kokusu.arkadaşın dediği gibi tüy azaltma gibi br özelliği de yok.eğer tüy dökücü kullanmak istiyorsanız bence marketlerde..vs satılanlar daha iyi

bütün yazılanların hepsini baştan sona okuyamadım ama hamam tozu tüyler temizlendikten sonra sürülünce etkili olduğunu biliyorum. gerçekten azalma olabiliyo

Canım hamam otunu çok iyi bilirim..yeni kullanıyosun galiba kesinlikle 15 dk bekletilmez cildin tahriş olur yakar kızarır..normal kıvamında yap bi bacagına sür diger bacagınada sür ilk sürdügün bacagını hafif parmagınla dokun zaten kılları çürüttügü için hemen kopuyo kesinlikle kökten almaz o jiletin biraz daha yumusak çıkaranıdır ama jilet ertesi gün çıkarıyorsa o 2-3 gün sonra daha yumusak çıkarır kullanan arkadaslarım vardı ilk basta bi azdırıyo tüyleri demişlerdi ama sonra azaltıyo tabi bu bahsettiklerim 2-3 sene kullanan kişiler :Dhı bide kesinlikle bi kere yaptıgın yere bi daha kıl kalmışsa bile sürme,bi dahaki sefere kadar yani kıl çıkmayana kadar yapma berbat olur yakar cildini.kokusuda zaten cabası iki dk bitio ama kokusu çok geç çıkıo evden ama çok pratik bişey :)

şu gül kokulu olanlardan alsak ta;ağdadan sonra cilde sürsek kıl köklerini azaltmaz mı acaba???yapan var mı bu şekil de???

canım ben de kullandım ama kokten almıyo kokusu da kotu hem de ust bacak ve kollarda kullandım ben ama jılet kadar da kotu degıl yanı kılların nasılsa yıne oyle cıkıo azalma kesınlıkle yok artma da pek yok gıbı yanı tug dokucu gıbı dıyebılırız belkı ust bacak ıcın olabılır

asla tavsiye etmem kızlar.kıllar kalınlaşıyor,cilt tahriş oluyo,jilet gibi alıyo,iğrenç kokuyo,aldığına uğraşıldığına değmez yani.tövbeler tövbesi bidaha kullanmam.ellerim falan hep yandı ne çektim günlerce :(((

aynen valla bende aldım hamam otuyla hem ev berbat koktu hem ellerim yandı :çok üzgünüm: bildiğin tüy dökücü krem gibi bişey hem kıllarımçok sert çıkmıştı bidaha kesinlikle kullanmam :a015:

Back