Hamam Otu Tozunu Duyan Varmi?

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

çok hoş bi forum olmus bu yaw

sonuca ulasılmıs en azından :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:

1..tamamen soyuyorlar
2..kıllar sert ve siyahsa cok daha ii oluyor
3..minimum 1 maksimum 6 seans kesin cözüm
4..benimki 5 seansta bitecek...
5...genital bölgesi baya acıyor
6..zararı yok
7..lazer kılları yakarken bi yandanda soğuk hava üflüyor yanıyormu donuyormu anlamıyorsun....:))))
8...her seansın arsı 2 buçuk ay
9..ben iki tarafada 150 ytl ödüyorum herseferinde
10..kesin cözüm mesela benimkiler cok inceldiii
.
.

:))))

emmak rusma yani hamam tozu bu..eczanede satılıyo ama öyle kökten çözüm falan değil arkadaşlar tecrübe ile sabit..ağda ile alamıyodum can acısından hep bu tozu kullandım kaç sene ama inanın sadece tüy dökme özelliği var tamam alınca çok güzel pürüzsüz alıyo ama 1 gün sonra hemen çıkıyo..

geçenlerde bir aktarcıya gittim.orada bir bayan çalışıyor. kıza sordum tüy dökücü şöyle doğal bir ürün arıyorum diye..ben ağda yapamıyorum canım çok acıyor ve epilasyon aletini hele hiiççç kullanamıyorum.derime süremiyorum bile..anlıcağınız artık jiletlenmekten bıktım.allahtan az tüylü bir insanım yoksa hergün jiletlemek zorunda kalırdım heralde kendimi..ya neyse konuya dönelim...kıza sordum bir önerin var mı diye..bana küçük bir kavanoz içinde beyaz un gibi bir toz verdi..nasıl kullanacağımı iyice anlattı..fiyatı 3 ytl..çok da küçük değil..yüz hariç vücunun heryerine kullnabilirsin dedi..eve geldim ve hemen denedim. bir kaba az miktar döküyorsun...biraz su ile krem kıvamına getiriyorsun ve bir eldiven ile kullanman gerekiyormuş ama ben kullanmadım,yüzüm hariç vücudumun heryerine sürdümbacaklarım koltuk altı göbeğim ve malum bölgeye krem şekline gelmiş ürünü sürdüm ve sadece 3 dk bekledikten sonra bir lif ile ovarak durukadım ve inanın gözlerime inanamadım..özelliklede bacaklarım harika oldu kızlar. dümdüz ve kaygan ...ve yumuşacık..aynı zamanda tüyleri azaltma özelliğide varmış.. tek kötü yanı kokusu çok kötü ama tabi gidiyor kokusu..sadece ortamı biraz kokutuyor okadar ve biraz yanma hissediyorsunuz ama çok fazla değil..kızlar inanaın çok pratik birşey denemenizde fayda var..belki sizde memnun kalırsınız..ben çok memnun kaldım o yüzden paylaşmak istedim...pratik bir çözüm arıyorsanız gerçekten tavsiye ederim...

canım onun adı hamam otu
tüyleri azaltmıyor benim bildiğim bende kullandım 15 günde de çıkabiliyor tüyler bi haftada bende ve ablamda değişmişti çünkü
kokusu bayıyor tabi
tek güzel yonü uğraşmamak az bi su çamur gibi sür bekle su tut tamam
sürdükten sonra beyazlaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam

cok güzel ama o beyaz seyin ne oldugunu merak ettim kesin yakici bi maddedir yoksa killar nasil 3 dakikada gitsin ???

ben PILCA diye bi crem kullaniyom hazir crem kendim karistirmiyom suyla
10 dakika bekliyom sonra killar dökülüyo
ama benim kullandigim crem de yakio biraz.

crem tr de satilomu onubilmiom ama
:sm_confused:

ben adını bilmiyorum ama tubikin dediğine göree sanırım adı hamam otu. saydığı özellikler aynı..tüyleri azaltma özelliği olduğunu bana bunu öneren kız söyledi..oda kullanıyormuş ve onunkiler azalmış...ama ben 1 kere kullandım ve sanırım zamanla anlaşılır azaltıp azaltmadığı....okadar da yakıcı bir şey değil yani çok çok fazla yakmıyor..tabi yine de yaktığını hissediyorsun..

Arkadaşlar Böyle şeyler Kullanmayin Kütfen Zarar Vermeyeceği Ne Malum Yakici şey Diyorsunuz Ondan Kullandiğiniz Yerde Yara Yapabilir.acil Durumlar Için Kullanin Ama Sürekli Kullanmanizi Tercih Etmiyorum.
Malum Bölgeniz Için Doğum Eldivenini Tavsiye Ederim 1 Ayda Anca Belli Oluyolar
Bel Sirt Göğüs Tüylerinede Sir Ağdayi Tavsiye Ederim Hem çok Güzel Yapiyo Hem Zor çikiyo Hem Azaltiyoo

Sevgili Pandur;
Malum bölge için doğum eldivenini kullanmanızı öneririm demişsin. Nereden bulabileceğimizi ve nasıl kullanacağımız konusunda da yardımcı olabilirsen sevinirim.

Sevgili Pandur;
Malum bölge için doğum eldivenini kullanmanızı öneririm demişsin. Nereden bulabileceğimizi ve nasıl kullanacağımız konusunda da yardımcı olabilirsen sevinirim.

Canim bildigimiz doktorlarin kullandigi ince eldivenlerden iste.. Kili tutuyorsun ve cekiyorsun,bu kadar basit..:) Biraz ugrasman gerekiyor ama sanirim degiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…