• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam Otu Tozunu Duyan Varmi?

ben bu tozu kk da öğrendim tabi hemen koşup aldım:Roflol::Roflol:
henüz bir kez kullandım sürünce önce çok endişelendim tüyler gözümün önünde resmen yandı denemek için çok az bir bölgeye sürmüştüm hemen panikle yıkadım baktım bir sorun yok daha geniş bir bölgeye sürdüm sonra bir cesaret geldi koltuk altına da sürdüm:Roflol::Roflol:
acil durumlarda gerçekten çok iyi bir çözüm ağdacıya gidemediğim zaman kullanmaya devam edeceğim

canım bencede acil durumlar için çok pratik bir çözüm..bence jiletle aynı etkiyi vermiyor..farkındaysanız jilet kullanıldığında çıkan tüyler çok sert çıkıyor fakat bu ürününü kullandığımızda tüylerin yumuşak çıktığını farkettim özelliklede özel bölgede.....zamanla azalttığı söyleniyor tüyleri ben kullanmaya devam edicem umarım doğrudur...

canım bencede acil durumlar için çok pratik bir çözüm..bence jiletle aynı etkiyi vermiyor..farkındaysanız jilet kullanıldığında çıkan tüyler çok sert çıkıyor fakat bu ürününü kullandığımızda tüylerin yumuşak çıktığını farkettim özelliklede özel bölgede.....zamanla azalttığı söyleniyor tüyleri ben kullanmaya devam edicem umarım doğrudur...

Gülüm jiletle aynı sonucu verir den kasdım,jilet gibi kökten değil cilt üstünden itibaren kopartıp temizlemesidir.Ayrıca jilet herkeste tüyleri sert çıkartmıyor ki,yıllarca jilet yapan ve bacakları kaymak gibi olan arkadaşlarım var.
Ama hamamotunun tüyleri jilete kıyasla biraz daha yumuşak çıkarttığı doğrudur.Yani ilk çıkarken dik ve sert gelmiyorlar.Fakat sonuç olarak tüylerin uzama süresi,yine aynı.

Enterasan bir bilgi olacak ama, jiletle kesilen tüyler aslında daha sert çıkmıyor. sadece jilet tüyleri deriye paralel olarak kestigi için normalde sivri olan tüy uçları tepesi kesik olarak uzuyor. Elimize sert gelmesi de tepesinin kenarları olması (örnek: Diş fırçlarının kıllarının da tepesini o yüzden hafif bombeli yaparlar)

Hamam otu ya da tüy dökücü krem ise tüyü bir nevi erittiği için, tepesi kesik değil bombeli oluyor, elimize yumuşak geliyor.

Enterasan bir bilgi olacak ama, jiletle kesilen tüyler aslında daha sert çıkmıyor. sadece jilet tüyleri deriye paralel olarak kestigi için normalde sivri olan tüy uçları tepesi kesik olarak uzuyor. Elimize sert gelmesi de tepesinin kenarları olması (örnek: Diş fırçlarının kıllarının da tepesini o yüzden hafif bombeli yaparlar)

Hamam otu ya da tüy dökücü krem ise tüyü bir nevi erittiği için, tepesi kesik değil bombeli oluyor, elimize yumuşak geliyor.

Evet sahiden hoş ve enteresan bir bilgi.Üstelik te mantıklı.

slm ben 4 yıldır sürekli kullanıyom kökten çözüm degil ama hem azaltıyo hemde tüyler zayıflıyo...ben açıkça faydasını gördüm. ama koku berbat...aktarlarda satılıyo zaten

zırnık otu arkaasım senin dediğin onun kokusuna kimse kolay kolay dayanamıyo çok igremç bi kokusu var jilet gibi bence o bi fark yok...

Evet sahiden hoş ve enteresan bir bilgi.Üstelik te mantıklı.

iyide jiletle alınmış tüyü, daha sonra ağdayla da alsan yine kalınlaşmış bir şekilde çıkıyor..eğer üstü kesildiği için olsaydı, bir dahakini ağdayla aldığımızda yine eski haline dönerdi..ama maalesefki eski haline dönmüyor

Arkadaşlar Böyle şeyler Kullanmayin Kütfen Zarar Vermeyeceği Ne Malum Yakici şey Diyorsunuz Ondan Kullandiğiniz Yerde Yara Yapabilir.acil Durumlar Için Kullanin Ama Sürekli Kullanmanizi Tercih Etmiyorum.
Malum Bölgeniz Için Doğum Eldivenini Tavsiye Ederim 1 Ayda Anca Belli Oluyolar
Bel Sirt Göğüs Tüylerinede Sir Ağdayi Tavsiye Ederim Hem çok Güzel Yapiyo Hem Zor çikiyo Hem Azaltiyoo

ya arkdslar bu eldiven diyosunuzz nsl oluyo bu islemm ne suruyosunuzda eldivnle aliyosunuzz biraz konsuuy acsanizzzz,agda surup eldiveni elinize giyiptemi cekiyosunuz tuyleri anlamim gitti :S:S:S:S

iyide jiletle alınmış tüyü, daha sonra ağdayla da alsan yine kalınlaşmış bir şekilde çıkıyor..eğer üstü kesildiği için olsaydı, bir dahakini ağdayla aldığımızda yine eski haline dönerdi..ama maalesefki eski haline dönmüyor

Yoo,bende öyle olmuyor gayet yumuşak çıkıyor.O nedenle rahatım işime gelince jilet,işime gelince ağdaya geçiş yapabiliyorum.

kızlar bende kollarıma uyguladım 10 dk bekledim döktü tüm tüyleri
şimdi yapalı 5 hafta oldu hala yarısı kadar bile çıkmadı.bikini bölgemede yaptım
fakat etki göstermedi ordaki tüyler daha kalın oldugundan dolayı
ama sakın genital bölgeye yapmayın hem hiç etki etmiyor hemde çok fena yakıyor !

Back